- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
10 gün sonra dedi bana daAy inşallah23 Nisan'da yapıcam testi. Sen ne zaman yapacaksın?
Bende de inanılmaz bir gaz var. Kendime o kadar iyi bakiyorum ki üşütmem mümkün değil.Bende de ilk günler batma oldu hemen geçti aşırı gaz çıkarıyorum ben
Ah o progestan iğneler bendede aynı durum ve daha transfere 4gün varSelam kızlar. Bende bugün transfer oldum2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Geçmiş olsun canım sende inşallah güzel haberler ile gelirsinKızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğimçok heyecanlıyım
Benimde transferden sonra aşırı gazim var. Karnim çok şiş. Büyük ihtimal transfer odasında üşütmüş olabiliriz. Çok soğuktu.Bende de inanılmaz bir gaz var. Kendime o kadar iyi bakiyorum ki üşütmem mümkün değil.
İnşallah hepimizinki tutunurAh o progestan iğneler bendede aynı durum ve daha transfere 4gün varhayırlı olsun canım inşallah genişlerin tutunur sımsıkı senin kaçıncı denemen
İnşallah güzel haberler alırsın10 gün sonra dedi bana da21inde yapacagim cok heyecanli bekleyis ya
Bende de öyle oldu 3 gün falan devam etti 4. ve 5. günde ara ara oldu bazen binde bir batmalar oldu bugün de regl gibi ağrım oldu 1 dk falan sürdü geçti bunlarda belirti ararsam denk geldiklerim.Siz hiç kendinizi üzmeyin sıkmayın inşallah bebisiniz sizinledirBende de inanılmaz bir gaz var. Kendime o kadar iyi bakiyorum ki üşütmem mümkün değil.
Teşekkür ederim canım:) inşallah pozitif sonuç ile gelirimGeçmiş olsun canım sende inşallah güzel haberler ile gelirsin
Amin canım insaAllah.Hanımlar günaydın umarım bugun güzel haberler alırızben şimdi 14. Gün kanımı verdim umarım güzel sonuçlar alırım 1 saate sonuç çıkacak mıs
Bende verdim geldim şimdi evdeyim saat 1 gibi sataşalım dediler umarım hamişimdirHanımlar günaydın umarım bugun güzel haberler alırızben şimdi 14. Gün kanımı verdim umarım güzel sonuçlar alırım 1 saate sonuç çıkacak mıs
Güzel haber alacağız senin için de inşallah güzel bereketli bir gün olsunBende verdim geldim şimdi evdeyim saat 1 gibi sataşalım dediler umarım hamişimdir
Bende de öyle oldu 3 gün falan devam etti 4. ve 5. günde ara ara oldu bazen binde bir batmalar oldu bugün de regl gibi ağrım oldu 1 dk falan sürdü geçti bunlarda belirti ararsam denk geldiklerim.Siz hiç kendinizi üzmeyin sıkmayın inşallah bebisiniz sizinledir
Çok güzel çok güzel sabah testi bu 7. Gün testi gibi düşününKendime yenik düştüm gittim sabah test yaptırdım, normalde test günüm yarındı. Transferimin 8. günü 21.73 çıktı beta değerim.. Yorumlayamıyorum şu an
Orada hepi topu 5 dakika durdum. Belki de dediğiniz gibi olabilir. Bugun daha iyiyim ama karnımın şişliği az da olsa indi.Benimde transferden sonra aşırı gazim var. Karnim çok şiş. Büyük ihtimal transfer odasında üşütmüş olabiliriz. Çok soğuktu.
Transfer gününü hiç saymayınTransfer gününu 1.gun sayiyormuyuz arkadaslar. Yoksa transfer sonrasi mi 1?
Yarın ve cuma gene yaptıracağım. Hayırlısı olur hepimiz için inşallahÇok güzel çok güzel sabah testi bu 7. Gün testi gibi düşününönemli olan 10.Gün yüzde 60 artması