Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Bende bugün transfer oldum 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Ah o progestan iğneler bendede aynı durum ve daha transfere 4gün var hayırlı olsun canım inşallah genişlerin tutunur sımsıkı senin kaçıncı denemen

Bende de inanılmaz bir gaz var. Kendime o kadar iyi bakiyorum ki üşütmem mümkün değil.
Bende de öyle oldu 3 gün falan devam etti 4. ve 5. günde ara ara oldu bazen binde bir batmalar oldu bugün de regl gibi ağrım oldu 1 dk falan sürdü geçti bunlarda belirti ararsam denk geldiklerim.Siz hiç kendinizi üzmeyin sıkmayın inşallah bebisiniz sizinledir

Bende verdim geldim şimdi evdeyim saat 1 gibi sataşalım dediler umarım hamişimdir
Güzel haber alacağız senin için de inşallah güzel bereketli bir gün olsun kaçıncı gün şuan senin sürpriz olacak demi önceden hiç vermedin ben bütün sonuçlarımı eşime baktırdım onun kısmetine inandım bakalım bugun de ona baktıracağım az sonra hastaneye kan vermeye gittiğimde hemşireye bana serum takın dedim ama keseden sonra takıyorlar mıs o yüzden takmadılar

Allah razı olsun. Hayırlı haberler duymayi nasip etsin rabbim hepimize. Bugün daha rahatim. 8 inde. Transfer oldum. Dediigniz gibi transfer gunu haric 3 gün oldu. Bugun daha hafifim. Akıntı cok buguun.

Benimde transferden sonra aşırı gazim var. Karnim çok şiş. Büyük ihtimal transfer odasında üşütmüş olabiliriz. Çok soğuktu.
Orada hepi topu 5 dakika durdum. Belki de dediğiniz gibi olabilir. Bugun daha iyiyim ama karnımın şişliği az da olsa indi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…