Benim sabahları adet olacakmış gibi ağrım oluyor ilk zamanlar batma oluyordu ama şimdi yok bende de bi tane sivilce çıkmış göğüs hassasiyeti var ayakta durunca bacaklarım ağrıyor ama bunların hepsini adet zamnıda yaşıyorum ve 14ü adet günümBurnumun üstünde sivilce çıktı hafifte bacaklarım ağrıyo onun haricinde belirti yok
Bende de ilk günler batma oldu hemen geçti aşırı gaz çıkarıyorum benBenim sabahları adet olacakmış gibi ağrım oluyor ilk zamanlar batma oluyordu ama şimdi yok bende de bi tane sivilce çıkmış göğüs hassasiyeti var ayakta durunca bacaklarım ağrıyor ama bunların hepsini adet zamnıda yaşıyorum ve 14ü adet günüm
Seninle aynı gidiyoruz benim de bugün sivilce çıkmış dün aşırı tatlı isteği vardı regl günüm yaklaşıyor tüm belirtileri yaşıyorum . Biraz umutsuzluk kaplıyor içimi ama dua edelim canım Rabbimden ümit kesilmez inşallahKızlar bişey sorucam adet belirtisi olarak bugün yüzümde 1 tane sivilce çıktı bide bugün normalde adet günüm eğer transfer gününü saymaysak 5.günüm acaba tutmadı mı diye çok endişeliyim hiç bir belirti de yok bende sizce bu normal mi yoksa gerçekten de kendimi tamamen kötüye hazırlamam mı lazım
Yarın bende kan vericem sabah 8.30 da benimki 10 gibi çıkar sen kacta kan vereceksin birde kaçıncı günün ilk kan dimiYaaa inşallah yarın müjdeli haberi veririm bende kızlar
Yarın bende kan vericem sabah 8.30 da benimki 10 gibi çıkar sen kacta kan vereceksin birde kaçıncı günün ilk kan dimiYaaa inşallah yarın müjdeli haberi veririm bende kızlar
Bende 8.30 da vereceğim ama bizim öğleden sonra 2 gibi çıkıyor ilk kan evet idrar testleri negatif kan nolcak bilmiyorumYarın bende kan vericem sabah 8.30 da benimki 10 gibi çıkar sen kacta kan vereceksin birde kaçıncı günün ilk kan dimi
Yarın inşallah ikimiz de güzel haberler veririzBende 8.30 da vereceğim ama bizim öğleden sonra 2 gibi çıkıyor ilk kan evet idrar testleri negatif kan nolcak bilmiyorum
12. Gün canım inşallahYarın inşallah ikimiz de güzel haberler veririz1 nisan dimi transfer kaçıncı gün oluyor yarın
Benimde öyle canım ilk zamanlar daha azdı sanki şu an daha çok ıslatıyor gibi bide kokusu sanki tuhaf gibi geliyor banaYaaa kızlar bişey soracağım bu kullandığımız fitiller sizde de çamaşıra su gibi akıyor mu ? Ben de acayip akıyor.
Daha 3. Güneem belli olmaz ki canım, var gibi durmuyor ama bilmiyorumKızlar bugün transfer günüm hariç 3 günüm. Baş dönmem aşırı var bugün. Dayanamadım test yaptım. Sanki hayali var gibi
Öncesinde için hatta sonrasindada çünkü sigara içenler bilir strese sokuyor ve doktorum abartmamak şartıyla içebilirsin çünkü şuan senin ilk önceliğin stres yaşamaman demiştiKızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?
Bana da öyle geliyor hatta akıntı biraz yeşilimsi geldi bugün enfeksiyon değildir inşallahBenimde öyle canım ilk zamanlar daha azdı sanki şu an daha çok ıslatıyor gibi bide kokusu sanki tuhaf gibi geliyor bana
Canım çok erken bence baş dönmen ilaçlardan da olabilir ben fotoğraftan göremedim belki canlı görünüyordur ama bu seni daha çok strese sokar kendine bunu yapmaKızlar bugün transfer günüm hariç 3 günüm. Baş dönmem aşırı var bugün. Dayanamadım test yaptım. Sanki hayali var gibi
Canım solda hayali bir çizgi var ama İnan ben 3 transferim de de direk kan verdim ben testler de uzman değilim hayali çizgi ne oluyor bilmiyorumKızlar bugün transfer günüm hariç 3 günüm. Baş dönmem aşırı var bugün. Dayanamadım test yaptım. Sanki hayali var gibi
Burada doktor bir üye 3. Günden başladı test yapmaya 5. Gün kan verdi 6.34 çıktı kandı gün gün kanı ile takip etti bende o doktor üyeye güvenip 7. Gün kan verdimKızlar bugün transfer günüm hariç 3 günüm. Baş dönmem aşırı var bugün. Dayanamadım test yaptım. Sanki hayali var gibi
Stres hayatımın rutin bir değeri o olmadan nasıl olur hiç bilmiyorumÖncesinde için hatta sonrasindada çünkü sigara içenler bilir strese sokuyor ve doktorum abartmamak şartıyla içebilirsin çünkü şuan senin ilk önceliğin stres yaşamaman demişti
Tansiyonum çok düştü bugün 8 4 bayilacaktim nerdeyse canim. Bir an gaza geldim yaptım. Çok erken zaten.Canım çok erken bence baş dönmen ilaçlardan da olabilir ben fotoğraftan göremedim belki canlı görünüyordur ama bu seni daha çok strese sokar kendine bunu yapma
Ayran iç canım benim bazen bana da öyle oluyorTansiyonum çok düştü bugün 8 4 bayilacaktim nerdeyse canim. Bir an gaza geldim yaptım. Çok erken zaten.