Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddimisizin siz şubeden şubeye göre değişiyor o zaman bizim kozyatagı şubesi yeni açılmış bir şube onun farkındayım hatta çok müşterisi yok o yüzden çok memnundum her gittiğimde sıra beklemeden giriyordum her çalışan beni tanıyordu o kadar sakin bir şube idi demekki ücret şubenin ününe göre değişiyor çünkü sizin dediğiniz transfer ücreti olan 17 bin i ben ekim ayın da opu ücreti olarak vermiştim Şubat ta olduğum opu da da 30 bin vermiştim
Burda komplesinde 32.500 gbi bi rakam yazıodu yalan olmasın kağıt var arabada çekip atayım orası çok çok fazla 😔

Yapma kuzum yasadıgın stres yediğin yiyecekten daha zararlı dün aynı tereddütü yasadım 35 dakika dusta kalınca acaba dedim sonra toparladım pis olmam daha tehlikeli sıcak olmadıgı surece sıkıntı yok diye
35 dakika çok uzun canım genede süreyi az tutmaya bak bence maksat sırt ve katın kasların aşırı yumuşaması ılıkta olsa su fazla kalma altında kasların yumuşamasın

Yapma kuzum yasadıgın stres yediğin yiyecekten daha zararlı dün aynı tereddütü yasadım 35 dakika dusta kalınca acaba dedim sonra toparladım pis olmam daha tehlikeli sıcak olmadıgı surece sıkıntı yok diye
Aslında stres yapmıyorum dikkat ediyorum diyelim. Bu tedavi özen isteyen bir iş ben elimden gelen her şeyi tam anlamıyla yaptığımdan emin olmak istiyorum. Bu yüzden doktorum ne dediyse harfiyen uymaya çalışıyorum. İnşallah rabbim emeklerimizi görür kucaklarımızı doldururur🙏🙏💗💗

Burda komplesinde 32.500 gbi bi rakam yazıodu yalan olmasın kağıt var arabada çekip atayım orası çok çok fazla 😔
32.500 tüp bebek paket fiyat fakat extralar ve dondurma hariç. Embryoskop vs. Extraları size sunuyorlar isterseniz.
İlaç parası + dondurma + genetik embryo başına 300 yada 350 Eurodu sanırım.
50 binden sonra hesabı bıraktım.
İlk tedavide olursa harika ama süreç uzadıkça maddi stres artıyor ne yazıkki …

Kızlar bugün 2115 çıktı sonucum ve keseyi gördük çok şükür 🥰 öyle mutlu öyle heyecanlıyım ki yani nasıl tarif edilir bilmiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum. Rabbim bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin 🥰😍
Hayirli olsun masallah, saglicakla gelsinler insallah 🙏🏽🥰 vajinal mi bakıldı acaba ve kendi tüp bebek doktorunuz mu baktı ?

Hayirli olsun masallah, saglicakla gelsinler insallah 🙏🏽🥰 vajinal mi bakıldı acaba ve kendi tüp bebek doktorunuz mu baktı ?
Çok sağolun teşekkür ederim 🤗 🥰 daha yeni olduğu için vajinal bakıcaz dedi doktorum. Kendi tüp bebek doktorum baktı evet. Sonrasında da onda devam etmeyi düşünüyorum

Kızlar bugün 2115 çıktı sonucum ve keseyi gördük çok şükür 🥰 öyle mutlu öyle heyecanlıyım ki yani nasıl tarif edilir bilmiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum. Rabbim bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin 🥰😍

X