Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iki kere test verdim doktor benden daha test istemedi neden acaba

Ben özel hastanede çalışıyorummm. 12.günü test verdikten sonra ilk muayene için cem beye gideceğim devamında kendi hastanemde olacağım sanırım. Çünkü gerçek anlamda maliyetli doğum sigortası tahlilleri falan kapsıyormu acaba?

Ben kendi Doktorumla devam edicem gebelik takibi ve doğum da yaptırıyor kendisi acıbadem de doğum düşünürseniz doğum sigortası uyguna geliyor
Merhaba bende tedavimi Acıbadem'de oldum. Cem fıçıcıoğlu doktorum. Muayene ücreti çok yüksek onun için ilk muayenemi olduktan sonra başka hastaneye geçeceğim. Doğum sigortasının kapsamlarını biliyormusunux?

Hayırlı olsun canim insaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler de kucağına da almak nasip olur Bu aralar pek müsait olamıyorum. Cevapta veremiyorum
Sağol canım benim en yakın sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah hiç sorun değil canım hayat telaşı anlıyorum seni

Merhaba arkadaşlar, bugün meraktan kendim
Gittim
Bir özel hastanede vajinal ultrasonla muayene olduk ve gebelik kesesi iyi duruyor dedi doktor tehlikeli mi diye sordum vajinal ultrason, hayır tabi ki dedi sizin düşünceleriniz nedir? Cinsel
İlişki yasak ya, biraz pişman oldum sanki… Dusunmemeyede çalışıyorum iyi gördüğüm
İçin

Kuzum sen bugun kaçtasın? Ben transfer tarihinden hesaplıyorum bugun 7+4 oluyor sen nasıl hesaplıyosun

5.gün dondurulmuş embriyo benimkisi 1adet transfer siz hiç test verdiniz mi? Nasıl geçti 8 gününüz
Benım 3. Gun embrıyosu, o yuzden test ıcın cuma gununu beklıcem.. Bugun ıse basladım çok belım agrıdı, oncesınde 1 hafta yattın dınlendım

Benım 3. Gun embrıyosu, o yuzden test ıcın cuma gununu beklıcem.. Bugun ıse basladım çok belım agrıdı, oncesınde 1 hafta yattın dınlendım
Bende çok zor cesaret ettim zaten test vermeye:) ben sadece 2 gün evdeydim sonrasında iş başı yaptım ilk gün istirahat halindeydim onun dışında normal hayatıma dönüş sağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…