İnşallah ya şimdi 15 gün daha beklicezO zaman hem kese hem kalp atışını birlikte tadacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya şimdi 15 gün daha beklicezO zaman hem kese hem kalp atışını birlikte tadacaksınız
Ben de korktum bi once simdi ara ara gelmeye devam edio tesekkur ederim icimi rahatlattin sende valla, olabilio demekki stres yapmayalm hersey guzel saglikla ilerlesin insallah Allahin izniyle3-4 gündür benimde kahve lekelenmem var ilk gördüğümde ağlamaktan öldüm bişey olacak sandım ama çok şükür olmadı
Doktorumda aynı senin ki gibi olabilir dedi
Korkma olabiliyor Bende de hala devam ediyor.
amin inşallah zaten hergün yeni bir durum bugünde Rahime iğne batıyor gibi oluyorBen de korktum bi once simdi ara ara gelmeye devam edio tesekkur ederim icimi rahatlattin sende valla, olabilio demekki stres yapmayalm hersey guzel saglikla ilerlesin insallah Allahin izniyle
Yaptım ben hatta dün de yaptım silik çıkıyor iki gündür ama kan vermedim dahaHayır hiç tet yapmadım bugün 6. Gün çıkar mı ki yapsam sen yaptın mı canım test
Ben günde 3 kere 2 şer adet koyuyorumHanımlar iyi akşamlar, ben günde 3 defa progestan fitili kullanıyorum . Bugün çok hareketli bir gündü öğlen fitili kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum saat de geç doktoruma soramadım akşam 2 tane koysam mı napsam
Merhaba sonucunuz nedir benimde aynı şuan transferin 4.günü inşallah güzel haber verirsinizSelam kızlar öncelikle yeni gebelik haberi alanlara hayırlı olsun sağlıkla artsın değerleri inşallah ben de bugün minislerimi aldım da geldim çok şükür
2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc imiş inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar test tarihim 29 nisan inşallah güzel haberler almak ve vermek nasip olur
Çok şükür bugün 12. Gunumdu ve pozitifi gördüm 427 çıktı değerim şükürler olsun darısı size olsun inşallahMerhaba sonucunuz nedir benimde aynı şuan transferin 4.günü inşallah güzel haber verirsiniz
Çok sevindim inşallah ikizlerimiz olur sağlıklı sıhhatliÇok şükür bugün 12. Gunumdu ve pozitifi gördüm 427 çıktı değerim şükürler olsun darısı size olsun inşallah
Bende de aynı durum var lekelenme demek ki normal aynı iğne batmalarını sol kasığımda ben de yaşıyorum İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimiz bize gelirBen de korktum bi once simdi ara ara gelmeye devam edio tesekkur ederim icimi rahatlattin sende valla, olabilio demekki stres yapmayalm hersey guzel saglikla ilerlesin insallah Allahin izniyle
Aminnn inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim hicbirimizin kucağını boş birakmasin inşallahÇok sevindim inşallah ikizlerimiz olur sağlıklı sıhhatli
Benimde regl ağrım var bugün koca gün yattım ya korkumdan aşırı ağrıdıBende de aynı durum var lekelenme demek ki normal aynı iğne batmalarını sol kasığımda ben de yaşıyorum İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimiz bize gelir
Bugün test sonucum çıktı 2 günde bir yaptım bu ikinci tahlilim. 11. Gün oluyor yani transferin 661 çıktıBen normalde de adet donemimde hic agri sanci cekmezdim o yuzden bu gebeligimde de hic agri sanci olmadi acikcasi. Bundan onceki gebeligimde de hic agrim sancim olmamıştı sadece bir gece yarim saat cok fena bir sanci cektim belkinde tutunma sancisiydi bilmiyorum. Herkeste ayni belirtiler olmuyor sonucta ya bunlara sakin takilma bazi seyler ilaçların da yan etkisi olabiliyor
Hadi inşallahhhh fotosunu atsana canım şimdiden silikse tamamdır inşallahh ben korkuyorum test yapmayaYaptım ben hatta dün de yaptım silik çıkıyor iki gündür ama kan vermedim daha
Transferin kaçıncı günündesiniz kızlarBenimde regl ağrım var bugün koca gün yattım ya korkumdan aşırı ağrıdı
12. Günü bugün benimTransferin kaçıncı günündesiniz kızlar
Canım progestanın yükselmiştir o yüzden gecikiyor olabilir benim de öyle oldu yazın 20 gün olmadım progestanım çok yükselmiş meğer doktora gitmende fayda varMerhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
Hamilelik ihtimali yok mu benim bazen 1 ay olmuyorum çok düzensiz maalesefCanım progestanın yükselmiştir o yüzden gecikiyor olabilir benim de öyle oldu yazın 20 gün olmadım progestanım çok yükselmiş meğer doktora gitmende fayda var
1 ay olmamıştım fsh düşük çıktı sadece onun dışında normal dendi bi de yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş ondan mı gecikiyo hep acaba bilemedimCanım progestanın yükselmiştir o yüzden gecikiyor olabilir benim de öyle oldu yazın 20 gün olmadım progestanım çok yükselmiş meğer doktora gitmende fayda var
Progestan demişim bu arada prolaktin pardon. O da geciktiriyor olabilir FSH değerinin gecikme ile ilgili olduğunu sanmıyorum ya prolaktin yükselmiştir yada pcos da gecikme yapar1 ay olmamıştım fsh düşük çıktı sadece onun dışında normal dendi bi de yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş ondan mı gecikiyo hep acaba bilemedim