Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3-4 gündür benimde kahve lekelenmem var ilk gördüğümde ağlamaktan öldüm bişey olacak sandım ama çok şükür olmadı
Doktorumda aynı senin ki gibi olabilir dedi
Korkma olabiliyor Bende de hala devam ediyor.
Ben de korktum bi once simdi ara ara gelmeye devam edio tesekkur ederim icimi rahatlattin sende valla, olabilio demekki stres yapmayalm hersey guzel saglikla ilerlesin insallah Allahin izniyle 😊🙏🙏🙏

Ben de korktum bi once simdi ara ara gelmeye devam edio tesekkur ederim icimi rahatlattin sende valla, olabilio demekki stres yapmayalm hersey guzel saglikla ilerlesin insallah Allahin izniyle 😊🙏🙏🙏
amin inşallah 🙏 zaten hergün yeni bir durum bugünde Rahime iğne batıyor gibi oluyor
Allahtan hayırlısı inşallah ben delirmeden sağlıkla gelir 🐣☺️

Hanımlar iyi akşamlar, ben günde 3 defa progestan fitili kullanıyorum . Bugün çok hareketli bir gündü öğlen fitili kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum saat de geç doktoruma soramadım akşam 2 tane koysam mı napsam
Ben günde 3 kere 2 şer adet koyuyorum

Selam kızlar öncelikle yeni gebelik haberi alanlara hayırlı olsun sağlıkla artsın değerleri inşallah 🤲☺️ ben de bugün minislerimi aldım da geldim çok şükür🥰
2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc imiş 🥰 inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar 🤲🥰🥰 test tarihim 29 nisan inşallah güzel haberler almak ve vermek nasip olur🤲☺️
Merhaba sonucunuz nedir benimde aynı şuan transferin 4.günü inşallah güzel haber verirsiniz

Bende de aynı durum var lekelenme demek ki normal aynı iğne batmalarını sol kasığımda ben de yaşıyorum İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimiz bize gelir

Ben normalde de adet donemimde hic agri sanci cekmezdim o yuzden bu gebeligimde de hic agri sanci olmadi acikcasi. Bundan onceki gebeligimde de hic agrim sancim olmamıştı 😊 sadece bir gece yarim saat cok fena bir sanci cektim belkinde tutunma sancisiydi bilmiyorum. Herkeste ayni belirtiler olmuyor sonucta ya bunlara sakin takilma bazi seyler ilaçların da yan etkisi olabiliyor
Bugün test sonucum çıktı 2 günde bir yaptım bu ikinci tahlilim. 11. Gün oluyor yani transferin 661 çıktı ❤️❤️

Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim

Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
Canım progestanın yükselmiştir o yüzden gecikiyor olabilir benim de öyle oldu yazın 20 gün olmadım progestanım çok yükselmiş meğer doktora gitmende fayda var

Canım progestanın yükselmiştir o yüzden gecikiyor olabilir benim de öyle oldu yazın 20 gün olmadım progestanım çok yükselmiş meğer doktora gitmende fayda var
1 ay olmamıştım fsh düşük çıktı sadece onun dışında normal dendi bi de yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş ondan mı gecikiyo hep acaba bilemedim

1 ay olmamıştım fsh düşük çıktı sadece onun dışında normal dendi bi de yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş ondan mı gecikiyo hep acaba bilemedim
Progestan demişim bu arada prolaktin pardon. O da geciktiriyor olabilir FSH değerinin gecikme ile ilgili olduğunu sanmıyorum ya prolaktin yükselmiştir yada pcos da gecikme yapar

X