Canım 2.gün zaten gittiğinde senden kan tahlili falan isteyecekler yanlış hatırlamıyorsam 3.günü ilaçlara başlatıyorlar zaten kan değerlerine bakıp ona göre doz veriyor ve sen iğnelere başlıyorsun bazısı 9 10 gün sürüyor bazısı 15 e kadar buluyor yani yumurta büyümene bağlı sonra çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra yumurta toplanıyor 2.gün direk tedavi başlamıyor yani canım kan veriyosun ve değerine bakıyor aynı zamanda tabi rahiminede bakıyor bi sorun yoksa 3.gün tedavi başlıyorBenim size bir sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim tüp bebek ile ilgili hiç bir bilgim yok
Benim gittiğim doktor acıbadem işe çalışıyormuş. Telefon ettik bize adetinin 2. Günü gel dediler ancak tüp bebekten önce yapılması gereken tahliller oluyormuş, bana doktorum hiç tahliller ilgili birşey demedi
Biz bu tahlilleri herhangi bir hastanede herhangi bir zamanda yaptırsak olur mu? Mesela amh testi oluyormuş bunlar ne zaman yapılmalı. Pazartesi gidip yaptırsam olurmu beni bilgilendirir misiniz
Benim doktorum a normal muayeneye başladık biz 2.800 muayene ücreti benim kurumsal kimliğimle %20 indirim oluyor sanırım 1.980 e falan geliyor böyle 10 muayene olsam 20 bin doğum da 30 bin falan olsa 50 bin tutuyor acaba diyorum Acıbadem in 65 bin liraya doğum sigortasj var onu da düşünüyorum
Neden bu kadar erken bıraktırdıki keseyi göremedik dedin gerçi ama belki ilk önce 2si tutunup sonra 1 kalmıştır değer ondan düşmüş olamaz mı acaba inşallah öyledir kuzumBenim değerim 1280 den 800 e düştü ilaçları bıraktık
Doğum sigortaları bana biraz abartı yüksek geldi.. 20-30 bin TL den bahsediyorlar ve sadece doğumu kapsıyor. Kontrol ve tetkikler dahil değil.Hanımlar kese ve kalp atışlarını hayırlısı ile gördükten sonra doktorlarınızı özel den mi devlet ten mi seçeceksiniz yani doğum sigortası mı yaptırmayı düşünüyorsunuz açıkçası ben istanbul Anadolu yakasındayım sigortam yok acaba diyorum doğum sigortası mi yaktırsam yoksa özel bir hastane de bir doktor mu bulsam
10. Gğn kan değerim 91.5 cıktı kızlar
Sadece doğumu kapsıyor ise bencede fazla zaten bi özel hastanede sigorta yapmasanda 10bin tlden başlıyabiliyor doğumlar sadece doğum yapmak için 20 30 bin fazla bakalım bende bi kalp atışını duyuyim araştırmaya başlayacağım sigorta ve hastane fiyatlarınıDoğum sigortaları bana biraz abartı yüksek geldi.. 20-30 bin TL den bahsediyorlar ve sadece doğumu kapsıyor. Kontrol ve tetkikler dahil değil.
Aaa bende aynı günBende 24 nisanda transfer oldum
Canım bende de bugün oldu ishal biraz once bi anda hiç bisi yokken gözum.karardi midem bulandi .anca kendime geldim. Normalmi acaba .olabliomu ki bole seyler pozitiften sonraGeçer geçer merak etme canımbenim birkaç saat sürmüştü sonra birdaha gelmedi zaten öyle yoğun gelmiyor damla seklinde ne demek canım hepimiz iyi olalım umutlu olalım yeterki
Yaaa çok teşekkür ederim canimOoooh beeeecanım çok güzel değerin benim ilk gebeligimde 440 çıkmıştı şuan 4buçuk yaşında oğlum cokkk sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin ayrıca ben demiştim seninle diye bebişin
Canım ben adet oncesi ishal olurum adet belirtimdir yani. Ama demekki gebelik belirtisi de oluyorCanım bende de bugün oldu ishal biraz once bi anda hiç bisi yokken gözum.karardi midem bulandi .anca kendime geldim. Normalmi acaba .olabliomu ki bole seyler pozitiften sonra
Amin canım inşallah tutanlarıda saglıkla ilerlesin inşallahYaaa çok teşekkür ederim canimevet söylemiştin ama bu hormonlar bizi çok etkiliyor bir de onları çok beklediğimiz için olacağına inanamıyoruz şükürler olsun Rabbim bu günleri gösterdi devamı da gelir inşallah darısı bütün kader arkadaşlarımıza
İnsallah oledir valla korktum bianda olunca .tesekkur ederim canim icimi rahatlattin suanCanım ben adet oncesi ishal olurum adet belirtimdir yani. Ama demekki gebelik belirtisi de oluyorkorkma gebelerde hormonlardan dolayı bağırsaklarda da değişimler oluyormuş
Korkma canım ben de çok korkup araştırmıştım ama bahçecinin internet sitesinde okudum olabiliyormuş ishal durumu. Her kadın bir değil yani. Kimi kabız oluyor kimi ishalİnsallah oledir valla korktum bianda olunca .tesekkur ederim canim icimi rahatlattin suan
O zaman hem kese hem kalp atışını birlikte tadacaksınız1000den snra kese gözükürmüş ben 1bin üstüne çıktım ama 2 hafta sonra çağırdı
Teşekkür ederim canımtebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inş
3-4 gündür benimde kahve lekelenmem var ilk gördüğümde ağlamaktan öldüm bişey olacak sandım ama çok şükür olmadıAminn canim insallah ikiside bizimledir saglikla ilerlesin hersey.biraz kahve akintim geldi bugün ilk defa doktora soledim normal olablir dedi ama sende oldumu hic ole
Allah büyüktür canım içini ferah tut Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Umudunu asla kaybetme bugğn değilse elbet bir gün olacakTeşekkür ederim 2. Denememdi ilki dış gebelik oldu maalesef kese tüpte görülmüştü o zaman
Hayır hiç tet yapmadım bugün 6. Gün çıkar mı ki yapsamAaa bende aynı güntest yaptın mı canım
Merhaba ilk defa başlayacaksanız da adetin 2.günü çağırıyorlar çünkü rahim ve yumurtalık 2. Gün daha net görünüyormuş,sizin yumurta ve rahim durumunuza göre önce tahlil ve tedavi yöntemini anlatır hemen başlamaz yaniBenim size bir sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim tüp bebek ile ilgili hiç bir bilgim yok
Benim gittiğim doktor acıbadem işe çalışıyormuş. Telefon ettik bize adetinin 2. Günü gel dediler ancak tüp bebekten önce yapılması gereken tahliller oluyormuş, bana doktorum hiç tahliller ilgili birşey demedi
Biz bu tahlilleri herhangi bir hastanede herhangi bir zamanda yaptırsak olur mu? Mesela amh testi oluyormuş bunlar ne zaman yapılmalı. Pazartesi gidip yaptırsam olurmu beni bilgilendirir misiniz