Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de korktum bi once simdi ara ara gelmeye devam edio tesekkur ederim icimi rahatlattin sende valla, olabilio demekki stres yapmayalm hersey guzel saglikla ilerlesin insallah Allahin izniyle

Ben de korktum bi once simdi ara ara gelmeye devam edio tesekkur ederim icimi rahatlattin sende valla, olabilio demekki stres yapmayalm hersey guzel saglikla ilerlesin insallah Allahin izniyle
amin inşallah zaten hergün yeni bir durum bugünde Rahime iğne batıyor gibi oluyor
Allahtan hayırlısı inşallah ben delirmeden sağlıkla gelir

Ben günde 3 kere 2 şer adet koyuyorum

Merhaba sonucunuz nedir benimde aynı şuan transferin 4.günü inşallah güzel haber verirsiniz

Bende de aynı durum var lekelenme demek ki normal aynı iğne batmalarını sol kasığımda ben de yaşıyorum İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimiz bize gelir

Bugün test sonucum çıktı 2 günde bir yaptım bu ikinci tahlilim. 11. Gün oluyor yani transferin 661 çıktı

Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim

Canım progestanın yükselmiştir o yüzden gecikiyor olabilir benim de öyle oldu yazın 20 gün olmadım progestanım çok yükselmiş meğer doktora gitmende fayda var

Canım progestanın yükselmiştir o yüzden gecikiyor olabilir benim de öyle oldu yazın 20 gün olmadım progestanım çok yükselmiş meğer doktora gitmende fayda var
1 ay olmamıştım fsh düşük çıktı sadece onun dışında normal dendi bi de yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş ondan mı gecikiyo hep acaba bilemedim

1 ay olmamıştım fsh düşük çıktı sadece onun dışında normal dendi bi de yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş ondan mı gecikiyo hep acaba bilemedim
Progestan demişim bu arada prolaktin pardon. O da geciktiriyor olabilir FSH değerinin gecikme ile ilgili olduğunu sanmıyorum ya prolaktin yükselmiştir yada pcos da gecikme yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…