- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.661
Senin sat la uyumlu gidiyosa perşembeye kalp atışı duyulur inşallah canımYarın kalp atımına gideceksin sen?
Benim de perşembe bakalım heyecanlı ve endişeli zamanlar başladı bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin sat la uyumlu gidiyosa perşembeye kalp atışı duyulur inşallah canımYarın kalp atımına gideceksin sen?
Benim de perşembe bakalım heyecanlı ve endişeli zamanlar başladı bile
Evet haklısın bu değerle daha kese görülmez ama beta iyi yukseliyorsa korkma bence bana progestron bakılmadi mesela haftaya kalp atışında aç gel testlerini yapalım demisti doktor o zaman bakacak heralde, cok önemli birsey olsa hemen bakmaz mi, bende şaşırdım ama hapla tedavisi mümkün ya hapta kullanıyorsun Allahin izniyle tutnacakAdetim geçeli 2-3 gün oluyor. Kese zaten bu değerler de gözükmez keseye daha var demişti bana doktorum. Rahim kalınlaşması güzel dedi çok erken öğrenmişim tedbir amaçlı progestan başlamıştık inşallah tutunur. Yarın tekrar beta istedi
Bilmiyorum moralim bozuk inşallah tutunurEvet haklısın bu değerle daha kese görülmez ama beta iyi yukseliyorsa korkma bence bana progestron bakılmadi mesela haftaya kalp atışında aç gel testlerini yapalım demisti doktor o zaman bakacak heralde, cok önemli birsey olsa hemen bakmaz mi, bende şaşırdım ama hapla tedavisi mümkün ya hapta kullanıyorsun Allahin izniyle tutnacak
Aaa niye ya bende bugün Z.kamilden geldim bana da folik asit verdi sadece hatta bunu daha öncede kullaanmam gerekiyormuş öyle söylediler.
Bilmiyorum bende anlamadım kan tahlili VS de yapmadı sadece ultrason da baktı kese yi gördü ilki düşük oldu deyince önemsemedimi anlamadımki sadık şahine randevu almıştım içerde bayan asistan vardı o dedi bana bunları kalp atışını duyunca folik asşte başlarız dedi çok ilginç ilk defa duyuyorum yni zaten ben içiyorum kendimAaa niye ya bende bugün Z.kamilden geldim bana da folik asit verdi sadece hatta bunu daha öncede kullaanmam gerekiyormuş öyle söylediler.
Bak sana vermişler benim kesemde 8 mldiKızlar kizlarrrr
Geldim gittim gördüm keseyi 7.1 milim mış çok şükür 2 hafta sonra gel kalp atışıni dinle dedi.
Sadece folik asit verdi. Yağlı ve şekerli şeyleri az tüketilmeye çalış dengeli beslen dedi. Bide sağlık ocağında gebelik girişi yapıp bazı testleril vermem gerekiyormuş öyle söylediler
Ne guzel masallah Canim son adet tarihin nedir bide vajinal olarak mi duyuldu kalp atisiHerkese selam
YAŞ 29
KILO 70
Bugun kontrolde 5 +6 denildi aslinda 7 hafta diye hesapladim. Kalp atisi goruldu cok sukur. Hepimiz bebeklerimizi saglikla kucakliyalim
Hayirla sağlıkla gelsin inşallah.Aramiza hoşgeldin.Benimki de büyük sürpriz oldu.4 olacak nasipse11 nisan tarihiyle aranıza katılıyorum . Sürpriz gebelik oldu benim için 3. Yavrum yolda inşallah
22 haziran basladim 26 haziran son gunSon adet tarihiniz demek istedim pardon :)
22 haziran basladim 26Son adet tarihiniz demek istedim pardon :)
Canim tesekkur ederim. karindan ultrasonla duyurmadi ama gosterdi kalp atisini . Son adet baslangiz 22 haziran son gun 26 haziran 27 de olabilir :)Ne guzel masallah Canim son adet tarihin nedir bide vajinal olarak mi duyuldu kalp atisi
Anladim canim o zaman 22 den hesaplaniyo 7 haftalik sanirim saglikla ilerlesin insallah22 haziran basladim 26
Canim tesekkur ederim. karindan ultrasonla duyurmadi ama gosterdi kalp atisini . Son adet baslangiz 22 haziran son gun 26 haziran 27 de olabilir :)
Canım progesteronu 8 olup sağlıkla devam eden bir sürü gebelik var hemen umutsuzluğa kapılmaKızlar hcg artışım güzel dedi doktor ama progesteron 8 çıktı biraz düşük dedi sağlıklı gebelik mi değil mi takip etmeliyiz dedi yarın tekrar beta vericem. Galiba sağlıklı değil 8 çıktı progesteron
Yarın ki beta artışı da güzel gelir inşallahCanım progesteronu 8 olup sağlıkla devam eden bir sürü gebelik var hemen umutsuzluğa kapılma
İnşallah canımYarın ki beta artışı da güzel gelir inşallah
Çok şükğr kuzum benimde 10 gün kaldı kalp atıslarınaKızlar kizlarrrr
Geldim gittim gördüm keseyi 7.1 milim mış çok şükür 2 hafta sonra gel kalp atışıni dinle dedi.
Sadece folik asit verdi. Yağlı ve şekerli şeyleri az tüketilmeye çalış dengeli beslen dedi. Bide sağlık ocağında gebelik girişi yapıp bazı testleril vermem gerekiyormuş öyle söylediler