- 30 Aralık 2019
- 29
- 40
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.641
Tesekkurler :)Sat ne demek ?Oy maşallah 5+6 da kalp atışı bile görülmüş gözünüz aydın. Sat ne zamandı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler :)Sat ne demek ?Oy maşallah 5+6 da kalp atışı bile görülmüş gözünüz aydın. Sat ne zamandı?
O zaman içini ferah tut, bol bol dua et. Hala umut varBeklemek çok zor, daha çok üzülüyorum doktorumla sürekli haberleşeceğiz. Acil bir durum olursa o yönlendirir zaten, çok ilgili sağolsun
Umutlanmaktan daha çok korkuyorum şu anda. Dua etmekten başka bişey de gelmiyor elimdenİnanmamak daha kötü olurdu galiba
Buna takılma, beta artmış gayet güzel en önemlisi o. Progestan da kullanıyomuşsun, erken tedbir olmuş. Korkma canım her şey yolunda benceProgestan kullanıyorum en az 11 olması gerekiyormuş sanırım internette öyle yazıyor benimki 8
Son adet tarihiniz demek istedim pardon :)Tesekkurler :)Sat ne demek ?
Doktor tekrar progesteron testi istemedi neden acaba sadece beta istediBuna takılma, beta artmış gayet güzel en önemlisi o. Progestan da kullanıyomuşsun, erken tedbir olmuş. Korkma canım her şey yolunda bence
Zaten progesterona genelde bakmıyolar ya da bi kez bakıyolar. Önemli olan beta o da çok güzel artmışDoktor tekrar progesteron testi istemedi neden acaba sadece beta istedi
Kaclik progestan kullanıyorsunDoktor tekrar progesteron testi istemedi neden acaba sadece beta istedi
İcimi rahatlattinizZaten progesterona genelde bakmıyolar ya da bi kez bakıyolar. Önemli olan beta o da çok güzel artmış
Bunu kullanıyorum yatmadan 3 taneKaclik progestan kullanıyorsun
Aaa niye ya bende bugün Z.kamilden geldim bana da folik asit verdi sadece hatta bunu daha öncede kullaanmam gerekiyormuş öyle söylediler.Özele mi gidiyorsunuz ben Zeynep kamile gittim bana hatta folik asit bile başlamadı kalp atışını duyunca veririz dedi çok ilgincime gitti heryerde söyleniyor gebelikten 3 ay önce başlanması gerek diye düşüğüm erdem hastanesinde olmuştu ordaki doktor bana gebelikten 3 ay önce folik asit ve bebek aspirini iç demişti mesela bütün doktorlar farklı konuşuyor hastanın duyguları yaşadıklarını umurlarında değilki
Canim güvenmiyorsun icine sinmeyen birsey varsa yarin başka doktora git, bi muayene ol kanama neden basladi ki, belki çok stres yaptın, sakın ol lütfenKanamam başladı az önce. Doktoru aradım. Coraspini bırak, oksapar iğneye devam et dedi. Progestanı da günde 3 e çıkar dedi. Neden hemen kürtaja almıyor ki? Yarın şehirdışına çıkacak 3 gün yok burda. Cumartesiye kadar böyle işkence mi çekicem hala umut var mı ki?
Ayy maşallah ya ne güzel bi haber sağlıkla büyüsün minnoş. Darısı yarın başımaKızlar kizlarrrr
Geldim gittim gördüm keseyi 7.1 milim mış çok şükür 2 hafta sonra gel kalp atışıni dinle dedi.
Sadece folik asit verdi. Yağlı ve şekerli şeyleri az tüketilmeye çalış dengeli beslen dedi. Bide sağlık ocağında gebelik girişi yapıp bazı testleril vermem gerekiyormuş öyle söylediler
İnşallah canım teşekkür ediyorumAyy maşallah ya ne güzel bi haber sağlıkla büyüsün minnoş. Darısı yarın başıma
Canim betanin yukselmesi gayet iyi, adetin kac gun geçmişti bide kese göründü müİcimi rahatlattiniz
Yarın kalp atımına gideceksin sen?Ayy maşallah ya ne güzel bi haber sağlıkla büyüsün minnoş. Darısı yarın başıma
Sanırım 7+0 da çağırmış kalp atışına öyle mi?İnşallah canım teşekkür ediyorum
İnsan çok sabırsızlanıyor yaa
Adetim geçeli 2-3 gün oluyor. Kese zaten bu değerler de gözükmez keseye daha var demişti bana doktorum. Rahim kalınlaşması güzel dedi çok erken öğrenmişim tedbir amaçlı progestan başlamıştık inşallah tutunur. Yarın tekrar beta istediCanim betanin yukselmesi gayet iyi, adetin kac gun geçmişti bide kese göründü mü
Hayır benim geç döllenme 3-4 gün kadar, 4+5 de henüz kese yoktu. Zaten o gün değerim de daha 565 ti. Doktor pazartesi gel görünür dedi ama ben çarşambaya aldım randevu garanti olsun diye. Daha keseyi görcem nasipseYarın kalp atımına gideceksin sen?
Benim de perşembe bakalım heyecanlı ve endişeli zamanlar başladı bile