- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.441
Evet söylemek gerekiyor canım :)Canim bunu bilmiyordum ve şaşırdım, internetten baktığımda kimisinin bakilmis kimisinin bakilmamis, direk doktora söylemek lazım o zaman istemiyorum diye açabilir çünkü demi, daha neler ogrenecegim
Kızım bebekken ıslak mendile ipti diyordu tek sebebi buKullanıcı adınız neden ipti acaba merak ettimm benim ismimin kısaltılmışıda :) ismimde bayağı değişik
Ama canım senin döngün uzundu galibaBenim daha da geç 25. Gün yumurtlama 26. Gün çatlama:))
Kayra ile Bera erkek ,Vera kız evet.Tam adı Zeyneb Vera.Cok akıllı ama bi o kadar uyanık ve hareketli.Bazen şımarık bazen usluKızlarınızdan birinin adı Vera sanırım, şu an aklımızda olan kız isimlerinden biri Veranasıl bi kız Vera
Aynen canım son üç aydır 40 güne bir oluyordumAma canım senin döngün uzundu galiba
Benim oğlum da aslan burcu katılıyorumKayra ile Bera erkek ,Vera kız evet.Tam adı Zeyneb Vera.Cok akıllı ama bi o kadar uyanık ve hareketli.Bazen şımarık bazen usluBi şekilde hedefine ulaşır ve aslan burcu olduğu için yonlendirilmez yönlendirir
Benim 30 gün döngüm sanki bi kaç gün geç oldu yumurtlamaAynen canım son üç aydır 40 güne bir oluyordum
Yaslarimiz aynı kilolar da yakınCanım benide yazar mısın
Yaş 30
Kilo 93
İlk gebelik
Hatay
Son adet tarihi 1 temmuz
Allah yardımcımız olsun o zamanBenim oğlum da aslan burcu katılıyorumşimdi bide koç geliyor Allah'ın izniyle bi aslan bi koç beslicez evde
Benim diğer çocuklar hep 42 haftalık oldu.Mayis annesi de olabilirim. Çünkü kızımda temmuz annelerine yazıyordum ağustos annesi oldum :))
Bende baktım bu çin takvimine bana erkek diyorSizin çin takvimi tutmuş muydu :)
Bana da kız dediBende baktım bu çin takvimine bana erkek diyor
Simdi rusa baktim , rusta bana kiz diyor, içime doğan erkekBana da kız dediRus takvimi de erkek diyo içimden geçen kız ama, hayırlısı
Eğer canınızı sıkmayacaksa kimyasal nasıl olmuştu belirtiler süreç vsCanım 1 düşük 1 kimyasalım var içimde hep korku ama bebeğe bir şey olacaksa oluyor, doğacaksa ne olursa olsun doğuyor nasip. Hiç stres yapma gebeliğin tadını çıkar. Mutlu olmaya bak olumlu düşün stres sana da bebeğine de zararlı
Evet söylemek gerekiyor canım :)
Kızım bebekken ıslak mendile ipti diyordu tek sebebi bu
Çok şükür canım maşallahKıslar ben geldim :)
Allah’ıma çok şükür keseyi gördükuygulamada 5+2 ama keseyi ölçtüğünde 5+4 verdi Allahım hepimize daha nicelerini göstersin
Siz Bursa’daymışsınız hangi doktora gidiyorsunuz acaba?Benim de hem çin hem rus takvimi erkek diyor