- 11 Ağustos 2022
- 118
- 208
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.781
Erkek doktorlar daha anlayışlı oluyor bence. Kendileri bunu yaşamadığı için empati yapmaya daha çok efor harcıyolar diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek kesinliklekızlar tecrübelilerrr
bu zamana kadar ki tecrübelerinize dayanaraktan soruyorum
kadın doktor mu ? erkek doktor mu?
(değerlendirme kriteri; can acıtmama,kısmen güleryüz,soru sorabilmeye imkan tanıması,telefonla ulaşılabilirlik, rapor vermeye müsaitliği (çalıştığım için)
Şuan tam olarak ne kadar canım bide vajinal muayeneyle mi gördünGeçen salı keseyi gördük, bu cuma randevumuz var. Kalp atışı için erken olabilir belki ama en azından bebeği görürüz dedi doktor.
Oy çok şükür duymuşsunuz, gözünüz aydınGittim duydum o harika sesi çok güzeldi çok şükür duydum ama 1 2 saniye sürmedi dinletmesi sizde de mi öyleydi acaba
Ama doktor berbattı ya bitsin gitsin kafasndaydi eşimi de almadı içeri. Kadına kaç mm bebek diom gram mi ne gramı dio gram değil mm diom haa tamam dio tüm hevesimi tüketti ya öyle kasvetli biriydi.
Büyük ihtimalle duyarsınız canımkızlar bugün 5+5 olduk carsamba kalp atısı için cagırmıstı duyar mıyız 6+0 da
Yaaa ay cok sevindim canım benim ama eşini almamaması kötü olmus ya tüh devlete mi gitmiştin canımGittim duydum o harika sesi çok güzeldi çok şükür duydum ama 1 2 saniye sürmedi dinletmesi sizde de mi öyleydi acaba
Ama doktor berbattı ya bitsin gitsin kafasndaydi eşimi de almadı içeri. Kadına kaç mm bebek diom gram mi ne gramı dio gram değil mm diom haa tamam dio tüm hevesimi tüketti ya öyle kasvetli biriydi.
Kesinlikle erkek en azından benim gittigim kadın doktorlarla elektirigim uymadıkızlar tecrübelilerrr
(değerlendirme kriteri; can acıtmama,kısmen güleryüz,soru sorabilmeye imkan tanıması,telefonla ulaşılabilirlik, rapor vermeye müsaitliği (çalıştığım için)
Canim tarih zaten bi kac gun oynayabiliyor ona hiç takilma , hele gebeliğin ilk aylarinda bir kaç gün genelde farklı çıkıyor, ikili test konusunda bende kararsizim , karar vermedim..İnşallah Canm öyle mi oluyor ay ne bileyim TV de görürdüm uzun uzun dinletirlerdi öyle birşey bekledim galiba
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda
Daha iyi duyarsın o zaman ben 7 im ama bana ultrason da 6,4 görünüyor dedi şaşırdım
Evet düşünüyorum değişikti biraz ya memlete gideceğim zaten bı kaç ay kalacam orda kendi özel doktorum vardı zaten ona tekrar görüncem gelince de burada arayışa gircem artık
Bidee kızlar bana 11 14 hafta arası 2 li test yaptır dedi siz yaptıracak misinz down sendromu için mecbur muyum dedim yok dedi sana kalmış birşey hiç gönüllü de değilim
Canim ne kadar olmustu son adet tarihine göre bide son betan kaçtı, sen baya da beklemistin doktor için sanki demiKızlar şimdi hastaneden döndüm kese gözükmedi bişey var ama net değil pazartesi gel dedi vajinal muayene demedi bende açıkçası istemiyordum zaten çok ilgili bir doktordu ama memnun kaldım tansiyonum da normale dönmüş. Pazartesi tekrar gidicem
5+2 canım ben çok erken öğrendim ama canım 25 değerle öğrenmiştim o yüzden bekledimcanım Cuma günü beta 1284 dü şuan 4 bin falandır doktorda 8 binde falan net gözükür dediCanim ne kadar olmustu son adet tarihine göre bide son betan kaçtı, sen baya da beklemistin doktor için sanki demi
Şahsen ben kadın doktorda daha rahat oluyorum canım. Hiç dar görüşlü biri değilim ama kadınların beni daha iyi anlayabildiğini hissediyorum hem fiziksel olarak hem duygusal olarak. Şimdiye kadar iki kadın doktorla muhattap oldum ikisinden de çok memnun kaldım belki de onun etkisi var bilemiyorum. Erkek doktorları da seven çok tabikızlar tecrübelilerrr
Daha erkendir belki karından görmek için canım. Tansiyonuna da sevindimKızlar şimdi hastaneden döndüm kese gözükmedi bişey var ama net değil pazartesi gel dedi vajinal muayene demedi bende açıkçası istemiyordum zaten çok ilgili bir doktordu ama memnun kaldım tansiyonum da normale dönmüş. Pazartesi tekrar gidicem
Doktor gerçekten çok önemli ya. İlk hamileliğimde doktorum o kadar motive etmişti ki beni. Normal doğumdan çok korkuyordum yapabileceğime inandırdı. Doğumum geceye denk gelmişti. Normalde açılma olup doğum başlayınca gelirler doktorlar. Ama benim için daha ilk hemen geldi baktı motive etti evine geri gitti sonra 3 saat sonra doğum anında yine geldi. Hep hatırlayıp dua ediyorum ona. İşte kimi doktorda yüzüne bakmıyor. İnşallah bu süreçteki denk geldiğimiz doktorlarda hep iyi olur bizleri motive eder. Çünkü gerçekten doktor çok önemli.aslında ben yazlıkta olduğum için ilk bir doktor hanıma randevu aldım
o çok güleryüzlü çok çok iyi bi kadındı keseyi gördüm
bir sonraki hafta için kalp atışını dinlemeye gelin ama ben yokum başka bir arkadaşa randevu alın dedi
bende resimlere bakaraktan bir de erkek doktor tecrübe edeyim diye birini seçtim
hem kendi hastası olmamam hem kontrol olduğu için muayene ücreti ödememem (etkisi var mı bilmiyorum ) nedeniyle bi geçiştirdi bence. normal devamlı hastalarına da aynı şekilde davranıyor mu bilemiyorum ki olabilir de özelinde her doktoru iyi değil.
mesela şimdi gideceğim doktor ile ilgili de ukala diyorlar artık nabza göre şerbet verebildiğim noktaya kadar vereceğim
olmazsa doktor değiştiririm diye düşünüyorum
Rahatladım ama sorun yok görünürde artık haftaya belki kalp atışını da duyarizDaha erkendir belki karından görmek için canım. Tansiyonuna da sevindim
Tecrübelileri bilmem de geçen gün babam dedi ki erkek dr.a git kızım bence. Annem katılmıyor bu fikre. İlla erkek olması gerekmez iyi kadın hekimler de var seninki iyi devam et biraz daha diyor.
Yalnız benim dr. daha en baştan dedi bana çalıştığın zaman bir sıkıntı olsa hemen rapor vericem dinlenirsin. Hiç sorun olmaz dedi. Ben hiç sormamıştım bile. Kendisi söyledi. Bu davranışları hoşuma gidiyor. Güleryüz kısmını pek takmıyorum o yüzden.
Bir de daha önce de söylemiştim seçtiğin dr.un instagram hesabı varsa bak canım. Orada bebeklerle anne babalarla fotoğrafları var mı yorumlarda ne söylenmiş. Bunlara bakmak gerek.
Muhtemelen karindan olduğu için gozukmedi pazartesiye görülür bencede Allahin izniyle , bende adete 5 gün kala 29 değerle ogrendim5+2 canım ben çok erken öğrendim ama canım 25 değerle öğrenmiştim o yüzden bekledimcanım Cuma günü beta 1284 dü şuan 4 bin falandır doktorda 8 binde falan net gözükür dedi
Geçen benim beta 3472 çıkmıştı ertesi günü doktora gitmiştim o zamanda tahmini 4 5binler olması gerekir. Keseyi zor gördü daha çok küçük anca gelişiyor betanla uyumlu dedi. Benim normalde adet tarihime göre çok ilerde olması lazım ama sanırım geç döllenme olduğu için böyle yeni dedi. Tekrar cuma gitcem o zamanda 6+0 oluyor o zaman net görür her şeyi. Seninde anladığım kadarıyla betan ile ultrason uyumlu.5+2 canım ben çok erken öğrendim ama canım 25 değerle öğrenmiştim o yüzden bekledimcanım Cuma günü beta 1284 dü şuan 4 bin falandır doktorda 8 binde falan net gözükür dedi