- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.781
Bence de sıralayan adım atan çocuk 1-2 aya yürür canım ya aman ne aceleleri var zaten hep yürüyeceklerYürüme meselesinde kural o. 18 aydan sonra da yürümezse doktora gitmeli.
İnşallah hepsi vaktini aşmadan yürüyecek.sıkıntı yok
Bence de sıralayan adım atan çocuk 1-2 aya yürür canım ya aman ne aceleleri var zaten hep yürüyecekler
Canım başımıza gelmedi bilmiyorum , geçmiş olsun , önemli birşey olduğunu sanmıyorum bunların derileri çok hassasSelam kızlar… 13 ayı devirdik biz de. 3-4 gün önce oğlumun bir elinin orta parmağının derisinde soyulma farkettim belki bi yere çizdirmiştir dedim ama öyle değil. Bugün 2 parmağında daha soyulma başlamış. Başına gelen var mı acaba? Doktora götürüp bi kan tahlili yaptırmayı planlıyorum ancak normal bir durum mu acaba diye de merak ediyorum
Fotoğraf atabilir misin? Egzama gibi bir şey mi acaba? Onun da türleri oluyor çünkü. Geçmiş olsunSelam kızlar… 13 ayı devirdik biz de. 3-4 gün önce oğlumun bir elinin orta parmağının derisinde soyulma farkettim belki bi yere çizdirmiştir dedim ama öyle değil. Bugün 2 parmağında daha soyulma başlamış. Başına gelen var mı acaba? Doktora götürüp bi kan tahlili yaptırmayı planlıyorum ancak normal bir durum mu acaba diye de merak ediyorum
Unutkanlık, halsizlik, uyku problemi nedeniyle baktırmıştım yaklaşık iki ay önce. Ferritin değerim neredeyse yok çıktı. Demir ve d vit kullanıyorum.doğum sonrası vitamin değerlerinize baktırdınız mı hiç? Şu aralar bi unutkanlık hali var sanki bende. Hiç doktora gitmedim. Kan vermedim. Takip etmem gerekirdi.
Kan vermek istiyorum bu hafta. Baktırıp değerleri eksik çıkan oldu mu aranızda?
Bende 4 ay oldu neredeyse eksik birşey çıkmamıştı , hala multivitamin okega -3 kullanmaya devam ediyorum onu kullanmayınca yorgunluk unutkanlık oluyordoğum sonrası vitamin değerlerinize baktırdınız mı hiç? Şu aralar bi unutkanlık hali var sanki bende. Hiç doktora gitmedim. Kan vermedim. Takip etmem gerekirdi.
Kan vermek istiyorum bu hafta. Baktırıp değerleri eksik çıkan oldu mu aranızda?
Fotoğraftaki gibi canım. Egzama mı bilmiyorum. Parkta elleri heryere sürüyor orda mikrop falan mı kaptı diyorum.. Yarın doktora gideceğiz bakalım doktor ne diyecek..Fotoğraf atabilir misin? Egzama gibi bir şey mi acaba? Onun da türleri oluyor çünkü. Geçmiş olsun
Egzama değil ya mevsimsel birşey olabilir. Bence korkulacak bir durum YokFotoğraftaki gibi canım. Egzama mı bilmiyorum. Parkta elleri heryere sürüyor orda mikrop falan mı kaptı diyorum.. Yarın doktora gideceğiz bakalım doktor ne diyecek..
Canım böyle egzama hiç görmedim. Su toplamış da soyuluyormuş gibi. Doktordan çıkınca bizi de haberdar et…Fotoğraftaki gibi canım. Egzama mı bilmiyorum. Parkta elleri heryere sürüyor orda mikrop falan mı kaptı diyorum.. Yarın doktora gideceğiz bakalım doktor ne diyecek..
İnşallah canım sağolEgzama değil ya mevsimsel birşey olabilir. Bence korkulacak bir durum Yok
Evet bakalım haber veririm inşallah sağol canımCanım böyle egzama hiç görmedim. Su toplamış da soyuluyormuş gibi. Doktordan çıkınca bizi de haberdar et…
Kızlar doktora gittik. Kan idrar tahlilleri de yapıldı. Anormal bir durum çıkmadı. Toprağı falan elleyince de olabiliyormuş doktor önemsiz göründüğünü söyledi çok şükürSelam kızlar… 13 ayı devirdik biz de. 3-4 gün önce oğlumun bir elinin orta parmağının derisinde soyulma farkettim belki bi yere çizdirmiştir dedim ama öyle değil. Bugün 2 parmağında daha soyulma başlamış. Başına gelen var mı acaba? Doktora götürüp bi kan tahlili yaptırmayı planlıyorum ancak normal bir durum mu acaba diye de merak ediyorum
Canım gözün aydın, sevindimKızlar doktora gittik. Kan idrar tahlilleri de yapıldı. Anormal bir durum çıkmadı. Toprağı falan elleyince de olabiliyormuş doktor önemsiz göründüğünü söyledi çok şükürMelodiminEsi
Bu arada benim de reglim gecikti ve sadece kahverengi bi lekelenme oldu. Bi kaç gün daha gecikirse test yapacağım. İkinci çocuk istiyorum ama daha vakit var diye dişünüyordum, şu an olursa süpriz olacak çok karışık duygulara girdim. Hayırlısı bakalım
Sağol canım. İnan ben de aynı duygular içerisindeyim en hayırlı olacak ne ise o olsun. Bu durumda herhalde en güzeli kendimizi akışa bırakmakCanım gözün aydın, sevindim
Bence regl gelecek, sinyali vermiş zaten. Hayırlısı neyse o olsun, ben ikinci bebeği hem istiyor hem istemiyorum. Garip duygular içerisindeyim…
Canım gözün aydın, sevindim
Bence regl gelecek, sinyali vermiş zaten. Hayırlısı neyse o olsun, ben ikinci bebeği hem istiyor hem istemiyorum. Garip duygular içerisindeyim…
Ben bile hala o duygular içerisindeyim kızlar, bugün bahçede 18 aylık benek gördüm çok küçük geldi napacam dedim geneSağol canım. İnan ben de aynı duygular içerisindeyim en hayırlı olacak ne ise o olsun. Bu durumda herhalde en güzeli kendimizi akışa bırakmak
Ay haber etmedin noldu noldu ?Sağol canım. İnan ben de aynı duygular içerisindeyim en hayırlı olacak ne ise o olsun. Bu durumda herhalde en güzeli kendimizi akışa bırakmak