2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızım artık kendi odasında yatağında yatacak.
Montessori mobilyası kuruldu. Yatağını almak kaldı.

Sizler hangi yatağı seçtiniz? Yataştan almak istiyorum aslında ama bilemedim. Tek kişilik 90x200 boyunda olacak bir yatak gerekiyor.

Biz park beşiğe devam. Yataştan aldığım yatak oğlum üç-dört aylıkken çökme yaptı. Hatalı ürün diye iade aldılar. Yeni yatağını işbirden aldık, memnunuz.
Doktora gittiniz mi gözlerinden?

MelodiminEsi salopetin linki var mı acaba bende arıyorum
Benim aldığım bu

H&M den beğenmiştim fakat bedeni kalmamıştı. Oraya da bakabilirsin. Mango’da da olması lazım. Bir de ben aldıktan sonra aklıma geldi ama dolap uygulamasında da sıfır&etiketli ürünler oluyor.

Şu anda kana göre 7 hafta bakalım pazartesi günü gideceğiz.

Oğluma bakıp bakıp ağlıyorum çok normal mi? Sonra olsun seneye ikisi arkadaş olacak diyorum Allahım bu hormonlar çok erken başladı yine
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize ama yine de oğluma haksızlık olmasından korkuyorum.

Bu da güzelmiş teşekkürler

Bende çok istiyorum ayırmayı ama gece 10 kere kalkıyor o yüzden yanımda halen. Büyüdü, beşik küçük sığmıyor :) yatak alcaz ama daha karar veremedim nasıl birşey alayım uzun süre kullanacağı birşey almak Lazm.
Bide ayrı yatacak ya zor olmaz mı hani gece beslenmeleri halen devam ediyor ya

Haksızlık olacak mı hissi bende de hep var hele ki emme noktasında hala emziriyorum ama sütüm azaldı hem yavaştan kesmek istiyorum hemde asla kıyamıyorum

Kız bebek anneleri doğum günü için bebeğinize alacağınız elbiseleri buraya da ekler misiniz? Fikir olsun hepimiz için...
Bizim de 10 Nisan, yani bayramın ilk günü ailem ve kayınvalidemler ile kutlayacağız.

Allah sağlıkla kolaylıkla bir avazda kavuşmayı nasip etsin

Ben 7 aylıkken ayırdım odaları. Montessori yatak yaptırmıştım bizim marangoza, yatağını da kardeşim aldı yataştan sağolsun, 90x200, hem ileriki yaşlarında da kullanır hem de evde başka oda olmadığı için lohusalıkta annem kullanmıştı iyi olmuştu

Gece kalkıyor yine ama odası bizimkiyle mutfak arasında olduğu için, mama hazırlamak için falan illaki gitmem gerekiyor o nedenle zorlanmıyorum. Bu ay daha iyi gibi sanki, daha az kalkıyor. Daha az dediğim 2-3

Ben yataştan juno yatak kullandım 3 ay boyunca her gün. Bir sorun yaşamamıştım. Olabilir.
yatak modellerine bakınca işbir de çok çıktı karşıma. Onu da değerlendirebilirim.

Gözleri için gittik. Gözlük çok faydalı olmuş dedi. Takmayı sürdüreceğiz. Değişiklik yapılmadı. Sol gözünde yakına bakarken sıkıntı oluyor sadece. Gözlük takınca düzgün bakıyor. Doktor düzelecek dedi. 4 ay sonra tekrar gideceğiz.

Ben de o konuda düşünceliyim. Hemen yanında uyanınca ilgilenmesi kolay ama diğer odadayken nasıl olacak bakalım. Odası hemen benim yatak odamın yanı zaten. Ama yine de yataktan kalkıp gitmek zor olur. artık gece uyanması günden güne azalır diye umut ederek ayıracağım mecbur.

Aslında yanımda kalsın isterdim ama hem beşik artık küçük; sere serpe yatamıyor hem de beşikte ayağa kalkıp aşağı sarkmaya başladı.
O bizi çok korkuttu. Aşırı hareketli. Ne yapacağı belli olmaz. Düşebilir. O yüzden hızlıca harekete geçtik.

Yataştan tek kişilik yataklara bakıyorum ben de şu an için. Uzun ömürlü de olur bence.

Süslemeyi nasıl yapacaksın? Ben hala trendyoldaki konsept d.günü süslerine bakıyorum ama karar veremedim. Baktığın bi site var mı?

Bir de bebek kamerası almak istiyorum odasına. Gece uyandığımda ordan kontrol edeyim diye. Sizler aldınız mı? Sizce gerekli mi? Bazıları sadece telsizi öneriyor ama ben görmek de istiyorum.

Hangi yatağı seçtiniz peki? Yatağın serisinin adı ne? Ben anti alerjik yatak seçmek istemiştim ama istediğim boyut stokta yok maalesef

Kızlar pasta fiyatları nasıl?
Ben 10 kişilik küçük bir doğum günü pastası için 2500 tl fiyat aldım. Sektöre göre iyi bir fiyat mı?

Araştırdım fiyatları. Normalmiş. Arkadaşlarımın yaptırdığı yerlerle de karşılaştırdım kendi baktığım yeri. Aynı tarz fiyatlar. 2000 üzeri hep. 10-12 kişilikler

İyi yaptınız bence Allah korusun ne olur ne olmaz.
yataktan kalkıp gitmek hemde sesi gelir mi acaba uyanır miyim uyanmaz miyim diye cesaret edemedim.
Bebekler büyüyor Artk aynı o da da kalmak mantıkli değil bide yani 1 yıla faln herşeyi idrak edecek yasa gelecekler şimdiden ayırmak bi yandan daha kolay olur alışması açısından.
AA maşallah ne güzel erkenden ayiemissnz. Zor olmadı mı ben ne zaman konuyu açsam eşim hemen başlıyor daha küçük korkar, sesine uyanamazsn faln vazgeçiyorm hemen
Uyanınca sesi geliyor mu yanında olduğu zamanlar kadar çabuk uyanıyor musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…