- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.581
Biz park beşiğe devam. Yataştan aldığım yatak oğlum üç-dört aylıkken çökme yaptı. Hatalı ürün diye iade aldılar. Yeni yatağını işbirden aldık, memnunuz.Kızım artık kendi odasında yatağında yatacak.
Montessori mobilyası kuruldu. Yatağını almak kaldı.
Sizler hangi yatağı seçtiniz? Yataştan almak istiyorum aslında ama bilemedim. Tek kişilik 90x200 boyunda olacak bir yatak gerekiyor.
Benim aldığım buMelodiminEsi salopetin linki var mı acaba bende arıyorum
Şu anda kana göre 7 hafta bakalım pazartesi günü gideceğiz.Kendini tek hissetme aynı durumdayımbir dua öğrendim hep ediyorum tavsiye ederim efendimizin öğrettiği bir duaymış, geçmiş için üzülmekten gelecek için kaygılanmaktan Allah’a sığınırım, canım Allah büyük benim ikinci minik 11 haftalık oldu bile , insan ona da kıyamıyor ilk bi şok olsanda ben ilk keseyi göremedim üzüldüm bişey oldu diye o an anladım ki onu da çok istiyormuşum, inşallah sağlıklıca kucağına alırsın
Bu da güzelmiş teşekkürlerBenim aldığım bu
Mavi Erkek Bebek Erkek Bebek Etiket Baskılı Jean Tulum 3053486 | DeFacto
AradıÄın Mavi Erkek Bebek Erkek Bebek Etiket Baskılı Jean Tulum en uygun fiyatla DeFacto'da! Yeni sezon Mavi Erkek Bebek Erkek Bebek Etiket Baskılı Jean Tulum için hemen DeFacto'ya tıkla! 3053486www.defacto.com.tr
H&M den beğenmiştim fakat bedeni kalmamıştı. Oraya da bakabilirsin. Mango’da da olması lazım. Bir de ben aldıktan sonra aklıma geldi ama dolap uygulamasında da sıfır&etiketli ürünler oluyor.
Bende çok istiyorum ayırmayı ama gece 10 kere kalkıyor o yüzden yanımda halen. Büyüdü, beşik küçük sığmıyor :) yatak alcaz ama daha karar veremedim nasıl birşey alayım uzun süre kullanacağı birşey almak Lazm.Kızım artık kendi odasında yatağında yatacak.
Montessori mobilyası kuruldu. Yatağını almak kaldı.
Sizler hangi yatağı seçtiniz? Yataştan almak istiyorum aslında ama bilemedim. Tek kişilik 90x200 boyunda olacak bir yatak gerekiyor.
Haksızlık olacak mı hissi bende de hep var hele ki emme noktasında hala emziriyorum ama sütüm azaldı hem yavaştan kesmek istiyorum hemde asla kıyamıyorumŞu anda kana göre 7 hafta bakalım pazartesi günü gideceğiz.
Oğluma bakıp bakıp ağlıyorum çok normal mi? Sonra olsun seneye ikisi arkadaş olacak diyorum Allahım bu hormonlar çok erken başladı yine
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize ama yine de oğluma haksızlık olmasından korkuyorum.
Allah sağlıkla kolaylıkla bir avazda kavuşmayı nasip etsinKendini tek hissetme aynı durumdayımbir dua öğrendim hep ediyorum tavsiye ederim efendimizin öğrettiği bir duaymış, geçmiş için üzülmekten gelecek için kaygılanmaktan Allah’a sığınırım, canım Allah büyük benim ikinci minik 11 haftalık oldu bile , insan ona da kıyamıyor ilk bi şok olsanda ben ilk keseyi göremedim üzüldüm bişey oldu diye o an anladım ki onu da çok istiyormuşum, inşallah sağlıklıca kucağına alırsın
Biz park beşiğe devam. Yataştan aldığım yatak oğlum üç-dört aylıkken çökme yaptı. Hatalı ürün diye iade aldılar. Yeni yatağını işbirden aldık, memnunuz.
Doktora gittiniz mi gözlerinden?
Bende çok istiyorum ayırmayı ama gece 10 kere kalkıyor o yüzden yanımda halen. Büyüdü, beşik küçük sığmıyor :) yatak alcaz ama daha karar veremedim nasıl birşey alayım uzun süre kullanacağı birşey almak Lazm.
Bide ayrı yatacak ya zor olmaz mı hani gece beslenmeleri halen devam ediyor ya
Kız bebek anneleri doğum günü için bebeğinize alacağınız elbiseleri buraya da ekler misiniz? Fikir olsun hepimiz için...
Bizim de 10 Nisan, yani bayramın ilk günü ailem ve kayınvalidemler ile kutlayacağız.
Ben 7 aylıkken ayırdım odaları. Montessori yatak yaptırmıştım bizim marangoza, yatağını da kardeşim aldı yataştan sağolsun, 90x200, hem ileriki yaşlarında da kullanır hem de evde başka oda olmadığı için lohusalıkta annem kullanmıştı iyi olmuştu
Gece kalkıyor yine ama odası bizimkiyle mutfak arasında olduğu için, mama hazırlamak için falan illaki gitmem gerekiyor o nedenle zorlanmıyorum. Bu ay daha iyi gibi sanki, daha az kalkıyor. Daha az dediğim 2-3
Serisini hiç hatırlamıyorum valla, doğumdan önce almıştık ama viskon ve ortopedik olduğunu hatırlıyorum.Hangi yatağı seçtiniz peki? Yatağın serisinin adı ne? Ben anti alerjik yatak seçmek istemiştim ama istediğim boyut stokta yok maalesef
İyi yaptınız bence Allah korusun ne olur ne olmaz.Ben de o konuda düşünceliyim. Hemen yanında uyanınca ilgilenmesi kolay ama diğer odadayken nasıl olacak bakalım. Odası hemen benim yatak odamın yanı zaten. Ama yine de yataktan kalkıp gitmek zor olur. artık gece uyanması günden güne azalır diye umut ederek ayıracağım mecbur.
Aslında yanımda kalsın isterdim ama hem beşik artık küçük; sere serpe yatamıyor hem de beşikte ayağa kalkıp aşağı sarkmaya başladı.
O bizi çok korkuttu. Aşırı hareketli. Ne yapacağı belli olmaz. Düşebilir. O yüzden hızlıca harekete geçtik.
Yataştan tek kişilik yataklara bakıyorum ben de şu an için. Uzun ömürlü de olur bence.
AA maşallah ne güzel erkenden ayiemissnz. Zor olmadı mı ben ne zaman konuyu açsam eşim hemen başlıyor daha küçük korkar, sesine uyanamazsn faln vazgeçiyorm hemenBen 7 aylıkken ayırdım odaları. Montessori yatak yaptırmıştım bizim marangoza, yatağını da kardeşim aldı yataştan sağolsun, 90x200, hem ileriki yaşlarında da kullanır hem de evde başka oda olmadığı için lohusalıkta annem kullanmıştı iyi olmuştu
Gece kalkıyor yine ama odası bizimkiyle mutfak arasında olduğu için, mama hazırlamak için falan illaki gitmem gerekiyor o nedenle zorlanmıyorum. Bu ay daha iyi gibi sanki, daha az kalkıyor. Daha az dediğim 2-3