- 21 Kasım 2014
- 160
- 176
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.561
Bu arada hormonlardan mıdır ya da yorgunluktan mıdır nedir, eşle baş başa kalınca sizde de isteksizlik oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O genel sorun azıcık boş zamanda uykuyu seçiyorumBu arada hormonlardan mıdır ya da yorgunluktan mıdır nedir, eşle baş başa kalınca sizde de isteksizlik oluyor mu
offf sorma ben deO genel sorun azıcık boş zamanda uykuyu seçiyorum
Bizim de 1 dişimiz var, 4 aylıkken çıkardı devamı gelmedi. Sürekli salya akıtıp duruyorNabersiniz kızlar neler yapıyorsunuz. Bebekler ne durumda
Benim kız da hâlen diş yok. Emeklemeyi de tam anlamıyla yapmıyor şu askeri eğitimlerde sürün diyince sürünüyorlar ya tam da öyle sürünüyor diğer türlü iyi şükür bi sorun sıkıntı yok ek gıdayi da düzenli değil kafma göre o ana göre veriyorum o konuda ilerde çok zorluk cekicem biliyorum ama nedense bi türlü bı düzen oturtamadim.
Bizimkinin salya bile yok sjshshsjBizim de 1 dişimiz var, 4 aylıkken çıkardı devamı gelmedi. Sürekli salya akıtıp duruyor
Emekleme de çığır açtı benimkisi, hiç durmuyor girmediği gezmediği oda yok evde, tutunup kalkıyor yürüyor artık çekmeceleri açmaması için kilit aldık, dolap köşelerine koruyucu taktık gerçekten sürekli peşindeyim tehlikeli bir dönem
Her bebek kendine özel gerçekten, yakın zaman ama gelişimler farklı olabiliyor bu geri kaldığı anlamına gelmiyor. Emin ol bir kere emeklemeye başladıktan sonra gerisi çok hızlı geliyor.Bizimkinin salya bile yok sjshshsj
Neyse ya sağlıklı olsunlar da diş illa gelir hayırlısıyla
Maşallah senin bebeye dikkatli olmak gerek evi baştan aşağı onlar için yeniden daha güvenli bir hale getirmek Lazm. Yoksa hep peşlerinde olmak çok zor oluyor yemek iş ev hep kalıyor gerçekten her bebek o kadar farklı ki yani yakın zamanlarda doğmalarina rağmen hepsinin gelişimi farklı ilerliyor.
Bizimki emeklemeyi çözeli 2 3gun oldu bazen bana tutunup kalkmaya çalışıyor ama olmuyor düşüyor hemen bide şey var kaçmaya çalışıyor kacamiyor bildiğin komedi
Ben de bu konuyu soracaktım siz neler yapacaksınız diye, kalplerimiz birmiş :)Doğum günü için neler planladınız? 3 nisan benim kızımın doğumu.
evimde kendi ailem ve eşimin ailesiyle kutlayacağım. Başka kimseyi istemiyorum.
Yani biz bize olacağız.
Pasta siparişini ayarlamak istiyorum bir an evvel. Kendimiz de o gün için çeşitli pasta börek vs yaparız.
Onun dışında konsept doğum günü paketlerinden mi almak lazım? Kaliteli oluyor mu?
Trendyoldakiler vs?
Ben de bu konuyu soracaktım siz neler yapacaksınız diye, kalplerimiz birmiş :)
Benim kızım da 15 Nisan da doğdu. Yakın arkadaşlar vs işin içine girince dışarda yapayım dedim ben, eve yakın bir kafeyle anlaştım yeni açmışlar zaten, ek bir ücret de istemediler hatta süslemelere de yardım ederiz dediler. Kahvaltıyı da davetliler kendi yediği içtiğini ödesin şeklinde ayarladım. Ben de pasta süsleme işerini halledicem o kadar.
Trendyoldakilere ben de baktım hala karar veremedim, hele o balonları şişirmek nasıl olacak ne kadar sürer bilemedim.
Bir de ne giyeceksiniz ?
Çok şanslısın canım kızlar için müthiş kıyafetler var. Bugün kotonda öyle cici elbiselere denk geldim kiAh bi de o var iyi hatırlattınız
hem kızım hem de ben ne giyeceğiz? Öyle yoğun geçiyor ki günlerim. Her şeyi düşünemiyorum.
Buna acil kafa yormam lazım
Ne güzel ya Benim eşim tutturur yine kot üzeri siyah tişörtünü giyer kesin. Ben de sade elbiseler var, pudra beyaz düz, günlük onlardan almayı düşünüyorum. Kızıma da annem dikecek, Yargı'daki Mercan'ın elbisesini çok beğenmiş heveslendi olur dedim ben de. Onun daha az kabarık halini yapacak bakalım. İlk doğumgünü diye özendim herkesi çağırdım ama seneye ve sonrasında iş evde bisküvili pastaya kadar bağlanır gibime geliyor Şu elbse nasıl sizce ?Çok şanslısın canım kızlar için müthiş kıyafetler var. Bugün kotonda öyle cici elbiselere denk geldim ki
Ben oğluma kot salopet aldım, kombinlemesi kolay. Babası da ben de kot gömlek, beyaz tişört tarzı giyeceğiz.
Soft renklerde balonlar aldım. Pastasını kendim hazırlayacağım sade beyaz kaplama, üstüne portakal kuruttum onlarla süsleyeceğim.
Bir de punch ile isminin yazılı olduğu flama hazırlayacağım.
Eşim annem ben ve oğlum olacağız
Hahahha bisküvili pasta kısmında koptumNe güzel ya Benim eşim tutturur yine kot üzeri siyah tişörtünü giyer kesin. Ben de sade elbiseler var, pudra beyaz düz, günlük onlardan almayı düşünüyorum. Kızıma da annem dikecek, Yargı'daki Mercan'ın elbisesini çok beğenmiş heveslendi olur dedim ben de. Onun daha az kabarık halini yapacak bakalım. İlk doğumgünü diye özendim herkesi çağırdım ama seneye ve sonrasında iş evde bisküvili pastaya kadar bağlanır gibime geliyor Şu elbse nasıl sizce ?Eki Görüntüle 3396663
merhab memnun kaldınız mı hastaneden ve ayşe hocadan ?Benim doktorum oradan gelme bi perinatolog canim medicanada ayse kirbas istersen bi muayene ol
Canım hoşgeldin bir anda gidince merak ettik, iyi olmana sevindimKızlar geldim ya biraz ara mı versem hesap nasıl siliniyor diye kurcalarken bi baktım yapmışım hesap pasifleşmiş, sonra 1-2 güne yazdım ama hesabın aktifleşmesi 1 hafta sürdü nerdeyse, siz merak edersiniz diye sağolsun BUKITOKI ye ulaştım o yazdı yani böyleyken böyle kızlar size yazmadan gitmezdim yoksa bir problem yok şükür
Sakin ol öncelikle. Belli ki hazırlıksız yakalanmışsın ama negatif yükleme kendine. Allahtan gelen bir hediye gibi düşün. Evet zor ama geliyorsa bir hayrı vardır. Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben psikolojik olarak iyi değilim çocuk daha minnacık bu akşam bir minnak daha geleceğini öğrendim nasıl baş edeceğim
haklısın sade daha güzel duracak sanırımHahahha bisküvili pasta kısmında koptum
Elbise çok güzel. Fakat bu tür organizasyonlarda etrafta çok fazla süs oluyor. Ortama düz renk, sade bir elbisenin daha çok yakışacağını düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim herkesin zevki farklı
Kendini tek hissetme aynı durumdayım bir dua öğrendim hep ediyorum tavsiye ederim efendimizin öğrettiği bir duaymış, geçmiş için üzülmekten gelecek için kaygılanmaktan Allah’a sığınırım, canım Allah büyük benim ikinci minik 11 haftalık oldu bile , insan ona da kıyamıyor ilk bi şok olsanda ben ilk keseyi göremedim üzüldüm bişey oldu diye o an anladım ki onu da çok istiyormuşum, inşallah sağlıklıca kucağına alırsınKızlar ben psikolojik olarak iyi değilim çocuk daha minnacık bu akşam bir minnak daha geleceğini öğrendim nasıl baş edeceğim