2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhabalar Galen hastanesi için doğum fiyatı ogrenebilir miyim aceba

Ben de
Kızlar ek gıdayı kaç kaşık veriyorsunuz bir öğünde? 1 küçük çay bardağı az mı çok mu? Benim kız başlarda hevesliydi. Yemek istemiyor şu an. Oyun şarkı derken 1 saati buluyor yemesi.
Ben de küçük çay bardağı kadar hazırlıyorum ne kadarını yemek isterse o kadarını yiyor zorlamıyorum artık
Kızlar, Bebeğim 6 buçuk aylık hala desteksiz oturamıyor devriliyor sağa sola bırakınca normal mi acaba
Normal 8. Aya kadar canım

Bebeği sürünmeyen ya da emeklemeyenlere bi tavsiye. Boş pet şişe içine 5-10 tane nohut atıp kapağının açılmayacağından emin olun ve bebişinizin önüne koyun. Benim oğlum onu yakalama hevesiyle 5. Ayda sürünmeye başladı. Elini attıkça dönüp uzaklaşıyodu pet şişe. Bir deneyin siz de.

Ama hareket başlayınca işler daha da zorlaşıyor peşimden gelip duruyor herşeyi kurcalamak istiyor.

Ben hiç sürünmesine izin vermiyorum. Çünkü Hala mat almadım. Acilen almam lazım. Halı üstünde veya yerde bırakamıyorum. Orda ilerlemeye çalışınca hemen kaldırıyorum. Halının tüyü ağzına girer diye.
siz mat üstünde mi yapıyorsunuz yoksa neresi olursa mı?

Son düzenleme:
Yaa o dönem bizimkinde de bir emekleme bir şey çabası vardı. Sonra bu dönerek evi gezmeyi fark etti. Şuanda umrunda değil

Ben başlarda battaniye üstüne çarşaf koyuyordum. Ama şuanda zaten onların üzerinde durmuyor ki döne döne kanepe altına vs gidiyor. Mat alınca etrafına bir şeyler koymazsan yine gider. Çarşaf serip bırakın en azından. Ben ona özel çarşaf ayarlamıştım. Şuanda temiz olduğuna inandığım her yere bırakıyorum

Ben de öyle yaptım hatta şu an yerde duruyor battaniye üstü çarşaf ama Çarşaf gibi şeylerle olmuyor. Çünkü onları eliyle çekiyor. Üstünde ilerlenebilecek bir şey değil, öyle bir zemin değil. Ayağına dolaşıyor.

Piyanolu oyun halısının halısını bile çok önceden kaldırdım bi kenara. Onu da eliyle çekiştiriyordu.

O yüzden mat almam şart ki üzerinde hareket edebilsin eline ayağına dolaşmadan. Alacağım mat büyük boy. Oda küçük olunca epeyce iyi olur diye ümit ediyorum.

Cybex oto koltuğu hediye gelecek bana.
Çok iyi olduğunu söylediler. Başka bi markaya bakmadım. İndirimdelerse mutlaka bu dönemde edinmek lazım.
Maxi-Cosi Spinel aldık bakalım inşallah memnun kalırız

Halı üstüne koymuyorum. Hem tüy hem de hijyen açısından. Bol resimli,çizgi film kahramanlı bir nevresim var çarşafa göre bir tık da kalın. Onu kullanıyorum. Altına bazen battaniye koyuyorum acelem varsa direkt nevresim üstüne koyuyorum kızı.

Ben koyuyorum halinin ustune biraz toz.toprak yutsun bisey olmaz:)

Başta sadece mat üzerinde hareket ediyordu ama sonra o sınırlar aşılıyor tabi halılar parkeler her yere gidiyor artık.. Rahat hareket edebilmesi için mat iyi oluyor ama tavsiye ederim. Darbe emici özellik de olunca içim daha rahat oluyodu mat üzerindeyken. Yuvarlanırken falan kafayı çarpıyor bazen çünkü… Halılara vs geçince de evde sıcak buhar veren bi makinem var sık sık halıyı onunla siliyorum mikrop varsa ölsün en azından diye..

Bizim ki mat dışında heryere gidiyor tam halıyı kapatan mat almıştım parkeyide her gün sil süpür yapıyorum mecbur , ama hareket edince mat üzerinde durmuyorlar ve inanılmaz hareketli oluyor çok zormuş böyle aşırı yoruluyorum hep düşme modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…