- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.641
Maşallah kuzuyaBu arada bizimki ilk sözcüklerini söylemeye başladı o kadar tatlı geliyo ki konuşma çabaları. Anne, mama, meme ilk sözcükler oldu.
Yaa ne guzel masallahBu arada bizimki ilk sözcüklerini söylemeye başladı o kadar tatlı geliyo ki konuşma çabaları. Anne, mama, meme ilk sözcükler oldu.
Ayy kesinlikle ya her yemekte de yapiyor sagolsunŞey bir de ağzı doluyken hapşırması yok mu
Valla benim de oyle halilarda hep lekeler var sanirsin dunyayi yedi yedigi 3 kasik yemek ama hazirlamasiydi yedirmesiydi bide arkasindan temizligiydi derkennnYa şu yemek yedirme olayı hakkaten aksiyon dolu.Ağzı doluyken ayağını ağzına sokmaya falan çalışıyor kıyafetler çoraplar her yer leke içinde. Kıyafet çitilemekten bıktım ya. Çitilemeden leke çıkaran deterjan var mı
KesinlikleeCanım tembel oğlum, bu günlerin tadını çıkarayım bari
Maşallah kuzuyabizimki de anne, gel, dur, bunları diyor da memeyi hiç söylemiyorum ki öğrenmesin hadi süt süt diyorum
Valla benim kide hiçbirşey demiyor henüz ama beni taklit ediyor ben eee diye ses çıkarınca benim gibi eee diye ses çıkarıyor, dil konusunda da hiç birşey yapmadım canım oda ciddi emek isteyen bir iştir heralde kendim de yeterli değilim aslında ünv im yüzde 30 ingilizceydi ama unuttum gitti üstüne koymadımBenim kızım hiçbi şey söylemiyor henüz. Hece sayısı çok az.
Belki de hem ingilizce hem türkçe ilerlediğimiz içindir. İki dil kullanınca daha geç konuşabilirmiş çünkü. Ya da alakası yoktur belki. Bilemedim. Bebeğiyle İngilizce konuşan var mı aranızda? Sizler Nasıl ilerliyorsunuz bu konuda?
Benimkide hic konusmuyor bagiriyor hep aaaaa diye. Ingilizce konusmuyoruzda evde sivemiz hep kayiyor cocuk alismasa bari ahahahahahqhqBenim kızım hiçbi şey söylemiyor henüz. Hece sayısı çok az.
Belki de hem ingilizce hem türkçe ilerlediğimiz içindir. İki dil kullanınca daha geç konuşabilirmiş çünkü. Ya da alakası yoktur belki. Bilemedim. Bebeğiyle İngilizce konuşan var mı aranızda? Sizler Nasıl ilerliyorsunuz bu konuda?
Benimkide hic konusmuyor bagiriyor hep aaaaa diye. Ingilizce konusmuyoruzda evde sivemiz hep kayiyor cocuk alismasa bari ahahahahahqhq
sık sık dışarı çıkar markete götür parka vs canım farklı kişiler görsünYa bu ara benimkinde aşırı baba düşkünlüğü var , sürekli yanından uzaklaşınca ağlıyor ben olsam bile o varsa onu istiyor, ben varken babayı tercih etmesi tuhaf geliyor , bana ve ona deliriyor ama bizi görünce aşırı mutlu başka kimseye gitmiyor, ben ailelerden ayrı bi ilde tek başıma bakıyorum ya yabani bi çocuk oldu sanki
Hergün indirmeye çalışıyorum ya ama yabancıya hep mesafeli duruyoruz ya gene olmuyor bence yakında anneanne babaanne olması çok büyük avantajsık sık dışarı çıkar markete götür parka vs canım farklı kişiler görsün
Canım o babacılık bizde de var. Ben de tek bakıyorum. Çocuk en çok beni gördüğünden akşam babayı görünce dönüp yüzüme bile bakmıyor. Başta ben de bi noluyoruz oldum ama sonra işime geldi akşamları biraz nefes alıyorum çok şükür.Ya bu ara benimkinde aşırı baba düşkünlüğü var , sürekli yanından uzaklaşınca ağlıyor ben olsam bile o varsa onu istiyor, ben varken babayı tercih etmesi tuhaf geliyor , bana ve ona deliriyor ama bizi görünce aşırı mutlu başka kimseye gitmiyor, ben ailelerden ayrı bi ilde tek başıma bakıyorum ya yabani bi çocuk oldu sanki
Bizimkide.oyle babaya gulucukler beni gormezden gelmeler:) mesela disarda biri sevse falan hemen gülüyor bizde cok insanla gorusmeyiz ama yabancilamiyor insanlari bazende kafama takiliyor acaba bi sorun mu var her cagirana gidiyor:)Canım o babacılık bizde de var. Ben de tek bakıyorum. Çocuk en çok beni gördüğünden akşam babayı görünce dönüp yüzüme bile bakmıyor. Başta ben de bi noluyoruz oldum ama sonra işime geldi akşamları biraz nefes alıyorum çok şükür.Normal karşılıyorum çocuk da haklı yani… Ama bu yüzden yabani olur diye düşünme. Her çocuğun karakteri farklı. Benim oğlum da çok insan görmüyor ama yabancılara karşı çok güleryüzlü, başta biraz çekinse de ilk kez gördüğü birisine kısa sürede ısınıveriyor.. Belki senin oğlun daha mesafeli bir insan olacaktır olabilir..
Heralde ondan canım babaları özlüyorlar, Biz yabancı kesinlikle sevmiyoruz geçen yemeğe gittik insanları süzüyor biri dönüp buna baktı çığlık kıyamet ağladı, bazı insanlarla göz göze gelince rahatsız oluyor resmen adam seçiyor bazılarına daha çabuk ısınıyor ama gene de herkesle mesafeli herkesi yabancılıyor ya sadece çocuklara çok daha güzel bakıyor onlara gülüyor uzanıyor , dediğin gibi mizaçta mutlaka etkilidir babası da Ağır bi adam ben daha sıcakkanlıyım, tipide babası zatenCanım o babacılık bizde de var. Ben de tek bakıyorum. Çocuk en çok beni gördüğünden akşam babayı görünce dönüp yüzüme bile bakmıyor. Başta ben de bi noluyoruz oldum ama sonra işime geldi akşamları biraz nefes alıyorum çok şükür.Normal karşılıyorum çocuk da haklı yani… Ama bu yüzden yabani olur diye düşünme. Her çocuğun karakteri farklı. Benim oğlum da çok insan görmüyor ama yabancılara karşı çok güleryüzlü, başta biraz çekinse de ilk kez gördüğü birisine kısa sürede ısınıveriyor.. Belki senin oğlun daha mesafeli bir insan olacaktır olabilir..
Benim ki huysuz bence annem öyle diyorBizimkide.oyle babaya gulucukler beni gormezden gelmeler:) mesela disarda biri sevse falan hemen gülüyor bizde cok insanla gorusmeyiz ama yabancilamiyor insanlari bazende kafama takiliyor acaba bi sorun mu var her cagirana gidiyor:)
Ahh anneler... :)))Benim ki huysuz bence annem öyle diyor
Valla ben de dedim sorun mu var acaba diye ama doktorumuz çocuk sosyal annesi herşeyin altında bi sıkıntı aramaktan vazgeç artık deyince biraz rahatladımBizimkide.oyle babaya gulucukler beni gormezden gelmeler:) mesela disarda biri sevse falan hemen gülüyor bizde cok insanla gorusmeyiz ama yabancilamiyor insanlari bazende kafama takiliyor acaba bi sorun mu var her cagirana gidiyor:)
Aynen canım normal mizacı öyle dediğin gibi benimki de babası aynı ya. Ben de mesafeli bi tipimdir babası çok sosyal oğlan da ona çekmiş.Heralde ondan canım babaları özlüyorlar, Biz yabancı kesinlikle sevmiyoruz geçen yemeğe gittik insanları süzüyor biri dönüp buna baktı çığlık kıyamet ağladı, bazı insanlarla göz göze gelince rahatsız oluyor resmen adam seçiyor bazılarına daha çabuk ısınıyor ama gene de herkesle mesafeli herkesi yabancılıyor ya sadece çocuklara çok daha güzel bakıyor onlara gülüyor uzanıyor , dediğin gibi mizaçta mutlaka etkilidir babası da Ağır bi adam ben daha sıcakkanlıyım, tipide babası zaten