2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Evet evet onlarda aynı şekilde söylüyor işte bende o yüzden kasmıyorm çok bi düzende oluşturmadım. Bu şekilde bi süre devam edelim sabırla, zamanla en iyisi olur kızlar için inanıyorum ❤️🙏

Ben hiç doktora falan sormuyorm ya 🙊 kafama göre ilerliyorum.
6. Ay aşısını yaptın mı Canm bizim bu aralar aşı var rahatsız ediyor mu acaba
Bu hafta yapılacak inşallah kötü etkilenmezler 🙏🏻

Canım emmezse uzun süre sertleşme akma oluyor ama benim bebek meme emmeden uykuya geçemediği için uyumadan tok olsada memede olduğundan çokta emmemezlik yapmıyor , dediğin gibi tadımlık yapıyorum ben doymuyor ek gıdayla ama artık sadece memeyle de doymuyorlar bence
Yok doymuyor zaten. Benimki de sadece meme de uyuyo nadiren çok aşırı yorgun olursa piş piş yaparım uyur. Ona bir çözüm yok mu acaba ya. Beni bazen zorluyor istiyorum ki karnını doyuraym annem veya kız kardeşim uyutsun ama yok uyumaz
Sizi bilmem de biz kesin ateşleniriz şimdiden 6. Ay aşı fobim başladı benim🙁
Ayy inşallah olmaz bende çok korkuyorum.
Bu hafta yapılacak inşallah kötü etkilenmezler 🙏🏻
Yapmışsınızdr diye düşündüm inşallah iyi geçer ya. Geçen biraz ateşlendi ödüm koptu tüm gece tetikteyfim

Yok doymuyor zaten. Benimki de sadece meme de uyuyo nadiren çok aşırı yorgun olursa piş piş yaparım uyur. Ona bir çözüm yok mu acaba ya. Beni bazen zorluyor istiyorum ki karnını doyuraym annem veya kız kardeşim uyutsun ama yok uyumaz

Yapmışsınızdr diye düşündüm inşallah iyi geçer ya. Geçen biraz ateşlendi ödüm koptu tüm gece tetikteyfim
Bir önceki aşıları biraz geç yaptırdık aralarında en az bir ay olmalıymış o yüzden bu ay sarktı 😕 nerdeyse bir ay büyüğüz senin kızdan

Biz 6. Ay aşılarını geçen hafta olduk artı rotanın son dozunu da oldu hiç ateş vs olmadı.

Bugün akşam yemeğinde balık tattırdım ben oğlana bayıla bayıla yedi. Ağzını açıp bekledi vermeyince ayağıyla dürtüp durdu beni 😅🥰

Canım benim ki de biraz meme de mayışmadan dalmıyor, bazen memede tamamen uyuyor bazen mayışınca ayağa alıp orda iyice uyutuyorum ama direk ayakta çook nadir , illa biraz emecek

Canım benim ki de biraz meme de mayışmadan dalmıyor, bazen memede tamamen uyuyor bazen mayışınca ayağa alıp orda iyice uyutuyorum ama direk ayakta çook nadir , illa biraz emecek
Benimki bacakta saklamakla da uyumuyor illa meme😀, huysuzlaniyor uyumak bilmiyor.

Hayırlı uğurlu olsun ilk inci 🧿🧿🧿 bu saatte mi çıktı ben hep sabah uyanacağım ve diş gelmiş olacak diye bekliyordum 😁😁😁
Canım ben de anlamadım kucağımda oturuyordu bi baktım yarık gibi bişi var bende sanıyorum diş görecem ay bu ne dedim diş mi dedim bardakla baktık Çin Çin diye ses geliyor diş gerçekten 😂 sabah çıktı belki de ama dün yoktu, öyle huzursuzluğu falanda yoktu dün bugün ama bi iki hafta önce 3-4 gün ateş te oldu huzursuzlukta oldu annem o zaman kökü oturmuş demekki diyor

Ay kıyamam canım yaa 😅

Kızlar ya benim akşama doğru sütüm azalıyor çocuk uykudan önce karnını doyurmak istiyor haliyle yatmadan önce mama vermeye karar verdim o yüzden. Doktoruma mama başlayayım dedim bu ay da bi bakalım durumuna başlama dedi ama çocuk doymuyor o yüzden uykuya geçemiyor. En temiz içerikli mama hangisi piyasadaki bilenler yazarsa çok sevinirim. Ben hipp combiotics kullanmıştım sarılık olduğu dönemde ama onda da palm yağı ve kanola yağı var. Yok mu şöyle herşeyiyle temiz bir mama?
Ben golden goat kullaniyorum dogdugundan beri en temiz onu bulabildim palm yagi yok canim memnunum ben sadece oyle cok cok kilo aldirmiyo asgari miktarda aliyo kiloyu

Kızlar anne sütü 2 yaşına kadar tavsiye ediliyor ya peki mama ile besleniyorsa ne zamana kadar mama kullanılıyor tamamen bilmediğimden soruyorum. Tam olarak bizim gibi beslenmeye ne zaman başlıyor bebekler?

X