2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Papatya0593 Papatya0593 canım ben şu seti almışım
İçinde bolca tarif var. Yorumlar zaten çok iyi

IMG_1451.jpeg

İyi çok şükür bandajdan kurtuldu gerçi doktor biraz daha tak dedi ama ben iyileşti dedikten 2 3 gün sonra çıkardım hemen 🙊🥰 6 ayını doldurunca röntgen çekecekmis kontrollere devam etcez dedi. 🙏🙏🙏
Gözün aydin kuzum cok cok sukur insallah gecip gitti dahada gelmesin cok sevindim kaygili surecler yasayan bi anne olarak rahatladigindaki o hissi cok iyi anliyorum rabbim tekrar sikinti gostermesin
kızlar sünnet kime yaptırayım ankarada öneri lütfen😊
Canim kerem 15 gunluktu oldu medical parkta cocuk cerrahinda yaptirdik biz cok memnun kaldik hic bir sorun yaşamadık ben orada dogum yapmistim sunnetide orada hallettik

Gözün aydin kuzum cok cok sukur insallah gecip gitti dahada gelmesin cok sevindim kaygili surecler yasayan bi anne olarak rahatladigindaki o hissi cok iyi anliyorum rabbim tekrar sikinti gostermesin

Canim kerem 15 gunluktu oldu medical parkta cocuk cerrahinda yaptirdik biz cok memnun kaldik hic bir sorun yaşamadık ben orada dogum yapmistim sunnetide orada hallettik
Amin aminnn inşallah gelmez bir daha o günler teşekkür ederim ❤️😘

Kızlar ya benim oğlan akşam 8 gibi uykuya geçiyor. 12’ye kadar çok güzel uyuyor, sonra uykusunda durmadan dönmeye çalışıyor, sağa dönüyor rahat edemiyor, sola dönüyor rahat edemiyor. Ayaklarını kaldırıyor. Gaz mı acaba diyorum ama gazını çıkarıyorum yine aynı devam ediyor. 2-3 gündür uykusuzum artık sinirlerim bozuldu. Gündüz böyle değil gece 12de başlıyor sabaha kadar… Yaşayan var mı neden böyle anlayamıyorum..

Batikent subesindemi yaptirmistiniz?

Bende koruda yaptım doğumu ama kardeşim orada yapacak inşallah canım☺️ fiyat ne kadardıı

Kızlar ya benim oğlan akşam 8 gibi uykuya geçiyor. 12’ye kadar çok güzel uyuyor, sonra uykusunda durmadan dönmeye çalışıyor, sağa dönüyor rahat edemiyor, sola dönüyor rahat edemiyor. Ayaklarını kaldırıyor. Gaz mı acaba diyorum ama gazını çıkarıyorum yine aynı devam ediyor. 2-3 gündür uykusuzum artık sinirlerim bozuldu. Gündüz böyle değil gece 12de başlıyor sabaha kadar… Yaşayan var mı neden böyle anlayamıyorum..
Bizimki de aynı ama malesef gazdan dolayı böyle benim oğlan en az 6-7 kez üstten çıkartıyor gece hepsini çıkartamadığı için yüzüstü sağ sol dönüyor kendi çıkartmaya çalışıyor belki sizde de tam bitmiyodur gazları

Bizimki de aynı ben de nedenini çözemedi. Sabah beş, beş buçuk diyince de açıyor gözleri 😴🥱

Bunu ben yazdım sandım 8-12 bazen 2 ye kadar deliksiz uyuyup sonra sürekli dönerek kendini kaldırıyor sabaha kadar uyku uyuyamıyoruz ikimizde. Bir hafta olacak sanırım bu şekilde durumumuz…

Benim bebeğim de aynı. Uyurken sürekli bi sağa bi sola dönüyor. 2 haftadır bu şekilde. Sabaha karşı özellikle çok yapıyor. Anlam veremiyorum. İzliyorum sadece. Ben de gazı mı var diye düşündüm ama bilmiyorum. Karnına masaj yapıyorum. Genelde karnı mide kısmı sert oluyor gaz varsa. Sert olmadığı zamanda da dönüp duruyor. Demek ki onunla alakalı değil.

Aranızda kehribar kolyesi kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı?
O kolye sayesinde diş çıkarma sürecinin çok rahat geçtiğini söyleyenler var.
Keşke gerçek olsa. Henüz hiç araştırmadım. Direkt burada sordum.

X