- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydin kuzum cok cok sukur insallah gecip gitti dahada gelmesin cok sevindim kaygili surecler yasayan bi anne olarak rahatladigindaki o hissi cok iyi anliyorum rabbim tekrar sikinti gostermesinİyi çok şükür bandajdan kurtuldu gerçi doktor biraz daha tak dedi ama ben iyileşti dedikten 2 3 gün sonra çıkardım hemen 6 ayını doldurunca röntgen çekecekmis kontrollere devam etcez dedi.
Canim kerem 15 gunluktu oldu medical parkta cocuk cerrahinda yaptirdik biz cok memnun kaldik hic bir sorun yaşamadık ben orada dogum yapmistim sunnetide orada hallettikkızlar sünnet kime yaptırayım ankarada öneri lütfen
Amin aminnn inşallah gelmez bir daha o günler teşekkür ederimGözün aydin kuzum cok cok sukur insallah gecip gitti dahada gelmesin cok sevindim kaygili surecler yasayan bi anne olarak rahatladigindaki o hissi cok iyi anliyorum rabbim tekrar sikinti gostermesin
Canim kerem 15 gunluktu oldu medical parkta cocuk cerrahinda yaptirdik biz cok memnun kaldik hic bir sorun yaşamadık ben orada dogum yapmistim sunnetide orada hallettik
Ben karışık gittim valla yiyeceği varsa her türlü yer. Ama doğrusu tabi sebzeyle başlamak.tadımlara sebzeyle başlamak gerektiğini söylüyor herkes bana çevremde.
Meyveler tatlı olduğu için çok seviyorlar ve sebzeyi yemeleri zorlaşıyormuş.
Batikent subesindemi yaptirmistiniz?Gözün aydin kuzum cok cok sukur insallah gecip gitti dahada gelmesin cok sevindim kaygili surecler yasayan bi anne olarak rahatladigindaki o hissi cok iyi anliyorum rabbim tekrar sikinti gostermesin
Canim kerem 15 gunluktu oldu medical parkta cocuk cerrahinda yaptirdik biz cok memnun kaldik hic bir sorun yaşamadık ben orada dogum yapmistim sunnetide orada hallettik
Bende koruda yaptım doğumu ama kardeşim orada yapacak inşallah canım fiyat ne kadardııGözün aydin kuzum cok cok sukur insallah gecip gitti dahada gelmesin cok sevindim kaygili surecler yasayan bi anne olarak rahatladigindaki o hissi cok iyi anliyorum rabbim tekrar sikinti gostermesin
Canım 3 ünüde alayım mı ya, bi tanesi sanki alerji için mi ne yazıyor üstündePapatya0593 canım ben şu seti almışım
İçinde bolca tarif var. Yorumlar zaten çok iyi
Eki Görüntüle 3293734
Sen orda mı yaptın canom kardeşim yapacak inşallah gülenayda doğumBatikent subesindemi yaptirmistiniz?
Evet cnm dogumda sunnetde oradaydıSen orda mı yaptın canom kardeşim yapacak inşallah gülenayda doğum
Canım 3 ünüde alayım mı ya, bi tanesi sanki alerji için mi ne yazıyor üstünde
Bencede canım 3 çok 1 yeterli şimdilik banaHiç bakmadım ki. Aldım öyle. Şimdi fiyatı 2 katına çıkmış. Bi tanesi de yeterli olur bence.
Sünnete ne kadar verdin canımEvet cnm dogumda sunnetde oradaydı
6 binSünnete ne kadar verdin canım
Bizimki de aynı ama malesef gazdan dolayı böyle benim oğlan en az 6-7 kez üstten çıkartıyor gece hepsini çıkartamadığı için yüzüstü sağ sol dönüyor kendi çıkartmaya çalışıyor belki sizde de tam bitmiyodur gazlarıKızlar ya benim oğlan akşam 8 gibi uykuya geçiyor. 12’ye kadar çok güzel uyuyor, sonra uykusunda durmadan dönmeye çalışıyor, sağa dönüyor rahat edemiyor, sola dönüyor rahat edemiyor. Ayaklarını kaldırıyor. Gaz mı acaba diyorum ama gazını çıkarıyorum yine aynı devam ediyor. 2-3 gündür uykusuzum artık sinirlerim bozuldu. Gündüz böyle değil gece 12de başlıyor sabaha kadar… Yaşayan var mı neden böyle anlayamıyorum..
Ay çok yaaa sanki azıcık ucundan alıyorlar napıyorlar
Bizimki de aynı ben de nedenini çözemedi. Sabah beş, beş buçuk diyince de açıyor gözleriKızlar ya benim oğlan akşam 8 gibi uykuya geçiyor. 12’ye kadar çok güzel uyuyor, sonra uykusunda durmadan dönmeye çalışıyor, sağa dönüyor rahat edemiyor, sola dönüyor rahat edemiyor. Ayaklarını kaldırıyor. Gaz mı acaba diyorum ama gazını çıkarıyorum yine aynı devam ediyor. 2-3 gündür uykusuzum artık sinirlerim bozuldu. Gündüz böyle değil gece 12de başlıyor sabaha kadar… Yaşayan var mı neden böyle anlayamıyorum..
Bunu ben yazdım sandım 8-12 bazen 2 ye kadar deliksiz uyuyup sonra sürekli dönerek kendini kaldırıyor sabaha kadar uyku uyuyamıyoruz ikimizde. Bir hafta olacak sanırım bu şekilde durumumuz…Kızlar ya benim oğlan akşam 8 gibi uykuya geçiyor. 12’ye kadar çok güzel uyuyor, sonra uykusunda durmadan dönmeye çalışıyor, sağa dönüyor rahat edemiyor, sola dönüyor rahat edemiyor. Ayaklarını kaldırıyor. Gaz mı acaba diyorum ama gazını çıkarıyorum yine aynı devam ediyor. 2-3 gündür uykusuzum artık sinirlerim bozuldu. Gündüz böyle değil gece 12de başlıyor sabaha kadar… Yaşayan var mı neden böyle anlayamıyorum..