2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
İyi çok şükür bandajdan kurtuldu gerçi doktor biraz daha tak dedi ama ben iyileşti dedikten 2 3 gün sonra çıkardım hemen 6 ayını doldurunca röntgen çekecekmis kontrollere devam etcez dedi.
Ayyy kuzum çook Çook sevindim kendim hafiflemiş gibi oldum inşallah tamamen iyileşmiştir bir daha gerek kalmasın

Ayyy kuzum çook Çook sevindim kendim hafiflemiş gibi oldum inşallah tamamen iyileşmiştir bir daha gerek kalmasın
Çok teşekkür ederim canım benim
Oy ki düzeldi dediğinde o kadar aşırı mutlu oldum ki anlatamam. Tüm dertleri o odada bırakıp huzurla çıktım Cok şükür inşallah tekrar etmez ben sürekli kontrollere götürmeye devam etcem
Bandaj çıktı kızım gözüme bi başka görünüyor resmen kızın boyu uzamış, büyümüş

Çok sevindim canım çook şükür ameliyat falan demediler, Allah korusun yavrularımızı

Çok sevindim canım çook şükür ameliyat falan demediler, Allah korusun yavrularımızı
Amin aminnn Yok demedi, açı 60 i bulmuş yeterli ama takip edicegz bazen tekrarlayabiliyormus. Sırada beklerken o kadar üzücü hikayeler vardi ki hem üzülüp hem korkmuştum içeriye sıfır moralle girdim ama çok şükür güzel Şeyler söyledi

Yaa nasıl da rahatlamıştır minik kuşum oh çok şükür bin şükür

İyiydik de bugün kalça ultrasonu vardı yine iyi çıkmadı ona sıkıldım yarın sonuç göstercem bakalım ne diyecek.
Siz nasılsınız
Kalça ultrasonu ne yaptınız acaba sonuç ne oldu benimde kızımda kalça geriliği var sizin ölçüm kaç çıkmıştı?

Kalça ultrasonu ne yaptınız acaba sonuç ne oldu benimde kızımda kalça geriliği var sizin ölçüm kaç çıkmıştı?
Biz 4 kez çektik ultrasonu ilk 1.5 aylıkti alfa 51 di sol kalça sonra 3. Ayında 58 oldu palvik bandaj verdiler kullandık 4 aylık oldu daha sonra 56 gibi birşey dedi ultrasn çeken kişi ama doktr bakar bakmaz bu ne biçim çekilmiş sonuç iyi değil tekrar çekilmeli dedi ve 1 hafta sonra tekrar çekti 60 çıktı düzeldi dedielr. Bebek 6 aylık olunca bu sefer röntgen çekecekmis durum nasıl diye.
Tip2b dediler hep.
Çok geçmiş olsun sizde açılar nasıl?

Rabbim şifa versin tüm bebeklere bizimkilerle beraber bizimde 2 ay dayız 59-60 dedi 3 ayda tekrar dedi bilmiyorum çift bez takıyorum 2 3 gündür faydası olursa diye kanguru aldım gelmesini bekliyorum inşallah 3. Ayds düzelmiş olur.

Amin inşaallah değeri çok da kötu değil istenilen zaten 60 ve üzeri inşallah düzelir

Rabbim şifa versin Hiçbir operasyona gerek kalmadan düzelir inşallah

Arkadaşım merhaba geçenlerde Ankara doktor tavsiyesi istemiştin ben özel doktor önerdim ama aklıma geldi Ankara Beytepe hastanesi var eskiden askeri hastaneydi iki tane çocuk doktoru var ve aşırı sakin bir yer gitmek istersen aklında bulunsun

Ay canım sağol aklımda olsun

tadımlara sebzeyle başlamak gerektiğini söylüyor herkes bana çevremde.
Meyveler tatlı olduğu için çok seviyorlar ve sebzeyi yemeleri zorlaşıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…