2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Insallah hep boyle bol istahli olurlar canim sen hep guzel seyler tattiriyorusun annesi oh mis diğerlerinide sever umarim biz henuz hic birsey tatmadik

Benimde sütüm baya baya var ona rağmen yani kalkıyor midesi büyüdü diyorum bide yani dakikalarca memede kalıyor 3 emiyor 2 duruyor o şekilde o mide dolmazki adam akıllı, tekrar uyanıyorlar. Bebeğin annesi olarak sen bebeğin için en iyisini bilirsin ben başlicam ama kesin hatta şeftali püre yapıp verdim gayette yedi patetes, yumurta ezdim onları da yedi oda hazır belli ileri gitmedim daha.

Kızlar çok tatlı şeyler vermeyin önce ... Sonra diğer sıkıcı şeyleri yemiyorlar. Bizim hastalık geçer inşallah , 15 gün sonra başlayalım dedi doktor. Ben de kabak patates vs başlamak isterim ama karpuz almış eşim çok güzel her an deneyebilirdim ama hasta

Benim bebeğim de 4 5 kez en az kalkıyor emiyor . Sütüm var biliyorum ama doymuyor mu acaba diye düşünüyorum. Gündüz de sık sık emiyor. Bu bebisler hep aynı zamanlarda benzer şeyler yapıyorlar ne ilginç. Acaba tüm bebekleri etkileyen bir gezegen falan var da dünyaya mi yaklasiyor habire gündüz kucağımdan da inmiyor. Bilmiyorum ne yapacuk
Tadimlara ben 5 aylık olsun ondan sonra başlarım diye düşünüyorum.

Ay bilmiyorum ki bi değişikler benimki de gündüz hep ilgi alaka kucak istiyor 1 ay öncesine kadar o kadar rahattım ki bu konuda sesi hiç çıkmazdı. Büyüdükçe huy değiştiriyor galiba. Bide şey var daha bi meraklı Artk sürekli etrafı izliyor uzun süre bi yere odaklanmiyor hep farklı yerlere bakıyor emerken sürekli mememyi bırakıp bakınıyor oda ayrı deli ediyor

Kesinlikle blender kullanimi yok canim püturlu gidalara alismasi gerek alerji acisindan onemli tabi 3 gun kurali blw isi pek bana gore değil ben daha geleneksel ilerliyorum genelde sadece biraz alisinca surece bebek o zaman hem eline verilecek sekilde hem kendim yedirmeyi tercih ederim

Yaaa yerim onu afiyet bal şeker olsun minnoşa

Erken değil ya gördüğünü istiyor bence

Çok geçmiş olsun canım umarım kısa sürede sağlığına kavuşur miniğin

4. Ay tuhaf bi ay her yönden uyku meme hepsi birbirine girdi , düzelecez inşallah

Kızlar biz 5 ayı doldurduk çok şükür ama oğlum yaklaşık 1 haftadır atak döneminde gibi. Uykudan ağlayarak uyanmalar, uykuya geçememeler. Diş mi dedim ama diş değil. 5. Atak 26 haftalarda sanırım biz erken mi girdik acaba başka var mı atakta olan?

Atak olaylarini pek takip etmiyorum bilgimde yok canim ama bizimki 2 aydir meme reddediyor 2 haftaya yaklasti uykuya geçememe gecemeyince deli gibi aglama caresiz bırakma gibi huysuz halleri var 4 aya da yarin girecek yani 4 ay atagi filansa girmeden geldyse girince yandim ben o zaman

4. Ay aşısından sonra mu oldu? Benim oğlumda da sertlik var orada, aşının ertesi günü kızarmıştı, buz uyguladım ama sertlik kaldı geçmedi. Ne yapmak gerekir acaba

Ne zaman geçermiş peki? Bir şey yapmaya gerek var mı?
Evet en son 4 ay asisi olmuştu. Bir şey yap demedi bana hemşire. Sadece normal olduğunu söyledi. İğneden oluyormus.
4. Ay tuhaf bi ay her yönden uyku meme hepsi birbirine girdi , düzelecez inşallah
Ay inşallah

Benim oğlumda iki gündür memede durmuyor iki çekiyor kalkmaya çalışıyor uykular yarım saat kırk dakika inşallah eski düzenimize hemen döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…