2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar bebeğimin bacağında asi olduğu yerde minik bir şişlik var. Asi olalı 2 hafta oldu nedir bu sizinkiler de var mı?

Ama o verem aşısı zaten yara olması gerekiyor değil mi? Bu bacakta. Yıkarken elime geldi. Birazdan sağlık ocagina ugrayip soracağım.
Sanki aşı dagilmamis gibi dimi ? Yoksa çok başka mi
Benimki de aşı yapılan yer 1 liralk yer kadar sert geliyor elime ben bandaj bağlıyorm hemen bağladım da aşı yayilmadi mi diye düşünüyorum bugün sorcaktm güya unuttum dün farkettim.

Benimki de uyurken bi nebze daha iyi ama çok zor gerçekten.
Annem bende çok çekmiş. Ben de aynısını yaşıyorum. Kendim de hamilelik sürecimde oldukça iştahsızdım. Gayet iyi beslendim ama yemek yemek benim için zorunluluktu maalesef.

Hepsi kızıma sirayet etmiş gibi. Zaten kilolu olmasını asla istemem kızımın da. Feci takıntılıyım fazla kilo konusunda. Dert ederim.
Ama bu kadar yememek fazla. Sağlığı en önemlisi tabii ki. İnşallah düzelirler. 😭
Evet tamamen genetik gecisli oluyor cocuklar bunu kizimda deneyimledim zayifim oda zayif bi bebekti hala zayif ama istahi bana cekmis guzel yer,uyku sorunu olmadi kizimin cunku anne baba olarak cok severiz uykuyu,emmede sorun yasadik ama iştahsızlıktan degildi yani donemsel bir seydi bizimki hoplaya ziplaya yiyordu cunku gun sonunda hep aynı cümlelerimiz canlari sag olsunda 🥰
Baş konusunda abartmış gerçekten ya
Ama genelde amerikan pediatrik akademisi böyle diyor şeklinde konuştuğu için
Güncelleri araştırıyor gibi geliyor
O yüzden seviyordum
Ek gıda sürecinde ki videolara da başladım 😅

Biz 4.5 aylığız canım dün tam döndü ilk kez benimki de😁
Cok abartti canim birde reklam islerinde olmasi benim icin direkt eksi infiluezr gibi surekli reklam yapıyor doktorlarda bunu dogru bulmuyorum
Ek gidaya bende yavastan bi guncelleme yüklüyorum kendime bakalim ilk deneyim gibi heyecanliyim instagramda bi sayfa begendim hosuma gitti gorsel gorsel paylaşmış

Evet tamamen genetik gecisli oluyor cocuklar bunu kizimda deneyimledim zayifim oda zayif bi bebekti hala zayif ama istahi bana cekmis guzel yer,uyku sorunu olmadi kizimin cunku anne baba olarak cok severiz uykuyu,emmede sorun yasadik ama iştahsızlıktan degildi yani donemsel bir seydi bizimki hoplaya ziplaya yiyordu cunku gun sonunda hep aynı cümlelerimiz canlari sag olsunda 🥰

Cok abartti canim birde reklam islerinde olmasi benim icin direkt eksi infiluezr gibi surekli reklam yapıyor doktorlarda bunu dogru bulmuyorum
Ek gidaya bende yavastan bi guncelleme yüklüyorum kendime bakalim ilk deneyim gibi heyecanliyim instagramda bi sayfa begendim hosuma gitti gorsel gorsel paylaşmış
Canım benim de ilk bebek ve çevremde de hiç yakından görmediğim bi dönem o yüzden ek gıda süreci heycanlı geçecek benim de , ben de bu çocuk aç diye bi kitap varmış, onu alacağım sanırım, bide sence buharlı pişiriciye gerek var mı

Canım benim de ilk bebek ve çevremde de hiç yakından görmediğim bi dönem o yüzden ek gıda süreci heycanlı geçecek benim de , ben de bu çocuk aç diye bi kitap varmış, onu alacağım sanırım, bide sence buharlı pişiriciye gerek var mı

Bu çocuk aç serisini almıştım ben canım.
3 kitap şeklinde. Hamileliğimin en başında almıştım. Yorumları çok iyiydi.
İçinde bi sürü tarif var. Yavaştan çıkarıp bakmak lazım. İyi hatırlattın. Unutmuştum varlığını kitapların😅 gözden uzakta bi yere kaldırmıştım çünkü. Ben bi de organik karışımlar satan sitelere bakıyorum. Çevremdeki annelerin önerileri ile. Penelope diye bi şey vardı sanki. Sonra makarnamlütfen mi ne öyle bi sayfa var. Biçok şey kaydettim ama daha inceleyip not almadım. Tatilim bitince hepsini araştırmam lazım. Ek gıda dönemi çok önemli. Ne yenir ne yenmez tarifler derken dikkat edecek çok şey var

İçinde bi sürü tarif var. Yavaştan çıkarıp bakmak lazım. İyi hatırlattın. Unutmuştum varlığını kitapların😅 gözden uzakta bi yere kaldırmıştım çünkü. Ben bi de organik karışımlar satan sitelere bakıyorum. Çevremdeki annelerin önerileri ile. Penelope diye bi şey vardı sanki. Sonra makarnamlütfen mi ne öyle bi sayfa var. Biçok şey kaydettim ama daha inceleyip not almadım. Tatilim bitince hepsini araştırmam lazım. Ek gıda dönemi çok önemli. Ne yenir ne yenmez tarifler derken dikkat edecek çok şey var
Canım 3 üde gerekli mi, kontrol edebilirsen paylaşır mısın, daha mama sandalyesini almadım bende tatil dönüşünü bekliyorum 😅

Bide dr Osman diyor ki bal hayvan sütü meyve suyu hariç herşeyi 3 gün kuralıyla yedirin ve rondo yapmayın çatalla ezin herşey çorba kıvamında olmasın , yapabiliyorsanız blw yapın size uygun değilse geleneksel devam edin😅

Bide dr Osman diyor ki bal hayvan sütü meyve suyu hariç herşeyi 3 gün kuralıyla yedirin ve rondo yapmayın çatalla ezin herşey çorba kıvamında olmasın , yapabiliyorsanız blw yapın size uygun değilse geleneksel devam edin😅
3 günüde sürekli yapmayız heralde başlarda yapılır bırakılır 😅

Ben size genç dinamik ve güzel şeyler paylaşan bir doktor tavsiye edeceğim. Paşa Balcı. Soru cevap da yapıyor. Yer yer bilgiler de paylaşıyor. Ben takip ediyorum.

Bu arada kızlar benim kız öksürüyor. Balgamı atamadı, çıkaramayınca da kusuyor. Antibiyotik başladık çarşamba akşamdan beri. Var mı başla evde çözüm bildiğiniz.

Evet ya doğru demiş çorba gibi de olmaz ki hep.
Blw için bi tanıdığım anne dedi ki ben onu yapmadım ama çok pişmanım. O yüzden ben istiyorum ki kendi yesin. Sandalyesi de hazır. Kitaplara da bi bakiim de yazarım

Kızın eline bi dilim elma verdim Allah'ım elmayla aşk yaşıyor Resmen sanırsn doğduğundan beri birşey yememis. ağzına sokarken bi ımlamalar bi beğenmeler Kendince ısırmaya çalışmalar o sırada konuşmaya çalışması ne dediğini de anlasam süper olacak ama neyse onun zamanı var hjghjajsjs harika yaa 🤣 elinden kayınca da tabii bi ağlamalar bi çığlıklar 😐

Sanki aşı dagilmamis gibi dimi ? Yoksa çok başka mi
Benimki de aşı yapılan yer 1 liralk yer kadar sert geliyor elime ben bandaj bağlıyorm hemen bağladım da aşı yayilmadi mi diye düşünüyorum bugün sorcaktm güya unuttum dün farkettim.
Ben sordum canım. Ben yıkarken elime geldi. Bezelye kadar bile yoktur küçük bir sertlik. Sağlık ocağı hemşiresi normal dedi. Enfektorden dolayı oluyormus. Panikle yanlarına kosmama alıştılar artık 😂

Kızın eline bi dilim elma verdim Allah'ım elmayla aşk yaşıyor Resmen sanırsn doğduğundan beri birşey yememis. ağzına sokarken bi ımlamalar bi beğenmeler Kendince ısırmaya çalışmalar o sırada konuşmaya çalışması ne dediğini de anlasam süper olacak ama neyse onun zamanı var hjghjajsjs harika yaa 🤣 elinden kayınca da tabii bi ağlamalar bi çığlıklar 😐
Canım sorma bizde o haldeyiz bir şeftali yiyor sanırsın açlık krizinde aynı şekilde karpuz emmeler kavun emmeler , bu ara bende durmayınca verdim eline valla mutfakta iş yaparken dikkat ederek hatta bugün kakada 😑 karpuz vardı, demek ki kopartmışta, resmen istiyorlar artık 😂 bi yandan da çok erken yaa diyorum ama istiyor çocuk valla tutamıyorum saldiriyor ne yersek bizde dikkat ederek tattırıyoruz arada, o karpuzu emişi hele insanı cezbediyor resmen karpuz çekiyor insanın canı😂😂😂

Canım sorma bizde o haldeyiz bir şeftali yiyor sanırsın açlık krizinde aynı şekilde karpuz emmeler kavun emmeler , bu ara bende durmayınca verdim eline valla mutfakta iş yaparken dikkat ederek hatta bugün kakada 😑 karpuz vardı, demek ki kopartmışta, resmen istiyorlar artık 😂 bi yandan da çok erken yaa diyorum ama istiyor çocuk valla tutamıyorum saldiriyor ne yersek bizde dikkat ederek tattırıyoruz arada, o karpuzu emişi hele insanı cezbediyor resmen karpuz çekiyor insanın canı😂😂😂
Aynı aynı 🤣 seninki daha azimliymiş 🤣 bence yavaş yavaş vaktidir artık ben salı günü memlekete gideceğim anneme orda ek gıdaya başlıcam Artk mide ne kadar büyüdüyse, doymuyormuudr nedir gece 2 saatte bir uyanıyor ve dakikalarca emiyor. Allah affetsin çok sıkılıyorum 🙊

Ben hafiften tadimlara basladim kizlar bikac gundur. Patates puresiyle basladim pek sevmedi daha tam agzina almayi da becereciyor dilini cikariyo itiyo falan bakalim insallah yavas yavas sever. Bugun de cok az muz ezip verdim onu biraz yedi gibi

Canim kisa sure kullaniliyor ama istersen ikeanin var onu alabilirsin evet o kitap cok guzel tavsiye ederim korkma baslayinca devami gelecek zaten ilk deneyim oldugu icin eglenceli bile geliyor ben bile heyecanliyim internet elimizin altinda şanslıyız neler buluruz ne tarifler siralama sebze yogurt meyve seklinde en zorlari basta tatmasi gerek 🥰

Aynı aynı 🤣 seninki daha azimliymiş 🤣 bence yavaş yavaş vaktidir artık ben salı günü memlekete gideceğim anneme orda ek gıdaya başlıcam Artk mide ne kadar büyüdüyse, doymuyormuudr nedir gece 2 saatte bir uyanıyor ve dakikalarca emiyor. Allah affetsin çok sıkılıyorum 🙊
Canım benimki de aynı biliyor musun kalkıp sık emmesi çok arttı ama sütüm olduğuna da eminim çünkü bugün bi tarafı emzirmemişim bi uyandım taş gibi göğüs ağrımış, bende iyice büyüdüler doymuyorlar mı diye düşünüyorum gerçekten ama 6 ay bekleyeceğim ya anne sütü azalır ek gıdaya başlarsam diye düşünüyorum 😐 kafalar karışık

X