- 6 Ağustos 2022
- 350
- 396
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.381
Ya bu sağlık çalışanlarının dengesizliği beni benden alıyor. Benim asm ebe de öyle bir şey yok vücut ısısı altına düşürmez dengeler calpol diyor. Vermeden de olur ama asi vücutta reaksiyon yaratsin istiyoruz demişti. Tedirginsen vermende sakınca yok dedi.Ben son kontrolde bunu sordum doktora, aşıdan önce calpol vereyim mi diye. Hayır normal ateşini düşürürsün, olmaz dedi. Yarın aşıya gidiyoruz, çok korkirem
Bence tekrar gorunmenee fayda var jel gecici cozum tabi kuzunun sana ilgisi cok oldugu donemdesin mecbur tasiyacsin ne zzmana kadar dinlendirebilirsinkiAy doktorda öyle ilgisizdi ki ağrı kaldırmaktan dedi geçti ya bida mı gitsem çünkü ağrıda hiç bi hafifleme yok verdiği jel sadece bi ağrı kesici ay ilgisiz devlet doktorlarından nefret ya adam kalkıp koluma bile bakmadı
istahsiz bebek zor gercekten,oglum suara uyaanikken memeyi reddiyor ve saati takip ediyorum geciyor uzun süre ama yine emmek istemiyor uyku disinda ,aslinda iştahsızlıktanmi yapiyor neden yapiyor anlamıyorum uyurken telafi edip beslemeye calisiyorum ama 2 aydir kilo alimi yavasladi baya azaldi saglikli olsunlar da insallah ek gidada yuzumuz gülerSaatlerce yemediği için diyorum aç diye.
Yani o aç hissetmiyor öyle olsa ağlardı çünkü. ama aç kalıyor bence.
Son iki aydır 700 gr aldı. Doktor da dedi 60 cc 4 aylık bebek için çok az diye. O kadarını bile bitiremiyor işte çoğu kez.
Bu ay çok az almıştır kesin.
Böyle devam etmesini istemiyorum.
Mesele asla kilo değil bu arada. Sorun o küçücük biberonu bile bitirememesi. Ne olacak böyle bilmiyorum.
Bence asidan once vermek mantıklı değil belki o asi bebekte ates yapmaayacak en iyisi izleyip sonra vermekYa bu sağlık çalışanlarının dengesizliği beni benden alıyor. Benim asm ebe de öyle bir şey yok vücut ısısı altına düşürmez dengeler calpol diyor. Vermeden de olur ama asi vücutta reaksiyon yaratsin istiyoruz demişti. Tedirginsen vermende sakınca yok dedi.
Ben o doktora pek ısınamadım canim yaaa o yuzdende güvenemiyorum açıkçası Kerem 2 aylikti basinu tutamıyordu neyse arastirirken o doktora denk geldim 1 aylikken bebek basini tutamiyorsa ciddi sorun vardir diyor o kadar kitleye hitap eden biri boyle keskin emin konusmamali bence her bebegin gelisimi farklive 3 ay oturmak icinde erken bence ama destekli egimli oturmak 4 aydan sonra daha cok uygun görülüyor bebe yatmaz tavsiye ederim alisiyorsun yavastan oturmaya bak istersen oturmayi destekliyorBen 3. Aydan beri oturtuyorum canım Osman gönüal ın buna ilişkin videosu var, şuanda ana kucağında hafif eğimli oturabiliyor tabi kemerle yoksa devrilir bide masada yemek yerken kucağımda masayla oynuyor oturarak 4.5 aylığız, sağa sola dönüyor ama tam dönmemiz hiç olmadı yani yüz üstü gelemedi dönerek
Keremde yan donuyor 1 aydir bugun ilk defa yuz ustune kadar gitti kolunu kurtaramadi kaldi oyle ve geri yan döndü siz tam 4 oldunuz mu canim bizim 27sinde dolacak bugun yarinValla benim kinde yarım dönmeden başka etkinlik yok, yüz üstü yatırıyorum çabalasın diye ama hemen ağlıyor
istahsiz bebek zor gercekten,oglum suara uyaanikken memeyi reddiyor ve saati takip ediyorum geciyor uzun süre ama yine emmek istemiyor uyku disinda ,aslinda iştahsızlıktanmi yapiyor neden yapiyor anlamıyorum uyurken telafi edip beslemeye calisiyorum ama 2 aydir kilo alimi yavasladi baya azaldi saglikli olsunlar da insallah ek gidada yuzumuz güler
Ek gıdada böyle olmazlar umarımSaatlerce yemediği için diyorum aç diye.
Son iki aydır 700 gr aldı. Doktor da dedi 60 cc 4 aylık bebek için çok az diye. O kadarını bile bitiremiyor işte çoğu kez.
Mesele asla kilo değil bu arada. Sorun o küçücük biberonu bile bitirememesi. Ne olacak böyle bilmiyorum.
Ben o doktora pek ısınamadım canim yaaa o yuzdende güvenemiyorum açıkçası Kerem 2 aylikti basinu tutamıyordu neyse arastirirken o doktora denk geldim 1 aylikken bebek basini tutamiyorsa ciddi sorun vardir diyor o kadar kitleye hitap eden biri boyle keskin emin konusmamali bence her bebegin gelisimi farklive 3 ay oturmak icinde erken bence ama destekli egimli oturmak 4 aydan sonra daha cok uygun görülüyor bebe yatmaz tavsiye ederim alisiyorsun yavastan oturmaya bak istersen oturmayi destekliyor
Baş konusunda abartmış gerçekten yaKeremde yan donuyor 1 aydir bugun ilk defa yuz ustune kadar gitti kolunu kurtaramadi kaldi oyle ve geri yan döndü siz tam 4 oldunuz mu canim bizim 27sinde dolacak bugun yarin
Çok zevkli seyretmesiBaş konusunda abartmış gerçekten ya
Ama genelde amerikan pediatrik akademisi böyle diyor şeklinde konuştuğu için
Güncelleri araştırıyor gibi geliyor
O yüzden seviyordum
Ek gıda sürecinde ki videolara da başladım
Biz 4.5 aylığız canım dün tam döndü ilk kez benimki de
Doğru aslında öyle vermek lazım ama çok tedirgin oluyorum ben bu asilardan. Bir sonrakinde vermemeye çalışacağım.39 u görmeden vermedim canım , bence biraz vücudun savaşması da gerekiyor hemşire 38.5 u geçerse verin dedi, bu konuda Farklı görüşler var ama canım
Bugün ilk kez döndü benimkide ya mutlu oldum babası yanındaymış ben göremedim ama ilkimiz gerçekleşti
Hahaha evet aynı benimki de öyle yapıyorKeremde yan donuyor 1 aydir bugun ilk defa yuz ustune kadar gitti kolunu kurtaramadi kaldi oyle ve geri yan döndü siz tam 4 oldunuz mu canim bizim 27sinde dolacak bugun yarin
Bende geçen düşündüm bunu ama bazen o kadar yoğun oluyorum ki mesela fotoğraf çekeyim her ay konseptli dedim instada falan yapıyorlar ya,onu bile yapmadımDoğru aslında öyle vermek lazım ama çok tedirgin oluyorum ben bu asilardan. Bir sonrakinde vermemeye çalışacağım.
Ay ne güzel demek 4 buçuk ay gibi dönüyorlar. Bizim seninle aynı zamanlardaydi doğum. Bazen keşke her şeyin ilkini kaydettigim bir defter yapsaydım diyorum. Geçti galiba
Bence hiç geç değil daha bir sürü şey öğrenecekler en kolayı telefonun not defteri ben öyle yapıyorum sonra deftere geçiririzDoğru aslında öyle vermek lazım ama çok tedirgin oluyorum ben bu asilardan. Bir sonrakinde vermemeye çalışacağım.
Ay ne güzel demek 4 buçuk ay gibi dönüyorlar. Bizim seninle aynı zamanlardaydi doğum. Bazen keşke her şeyin ilkini kaydettigim bir defter yapsaydım diyorum. Geçti galiba
Buraya yazmak da kayıt tutmak gibi bir nevi aslındaBence hiç geç değil daha bir sürü şey öğrenecekler en kolayı telefonun not defteri ben öyle yapıyorum sonra deftere geçiririz
O kadar çok ilk geliyor ki aklıma net tarih bilsem keşkeBence hiç geç değil daha bir sürü şey öğrenecekler en kolayı telefonun not defteri ben öyle yapıyorum sonra deftere geçiririz
Saatlerce yemediği için diyorum aç diye.