- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.547
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
- #3.801
Topuklu şart şart ne yapalımBen de 156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topuklu şart şart ne yapalımBen de 156
Ya cok sakincali bi durumsa bebegim daha onemli tabiki ama cok da sakincasi yoksa giyerimTopuklu şart şart ne yapalım
Regl olduğunuz günden başlıyor hamilelik. Ultrason da doktor söylüyor zatenkızlarrr bana bi yardım edin ya şimdi ben 10 temmuzda regl oldum 5 gün sürdü. sonrada ilişki 18-22 si arası oldu sanırım hatırlamıyorum. şimdi ben kaç haftalık hamileyim sistemde 5+4 yazıyor ama olamam yani regliydim o zaman zaten. bence 4 haftalık falanım ben. nasıl hesaplanıyor neden regliden itibaren sayıyorlar anlamıyorum ?
Yaa öyle platform demiyorm zaten ama bı 5 veya 7 cm fena olmaz ben yanımda yedekte goturcem topuklu rahatsız ettimi hemen değişecemYa cok sakincali bi durumsa bebegim daha onemli tabiki ama cok da sakincasi yoksa giyerim
teşekkür ederim kuzum amin inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız bebişimizi :) evet ben yarın yada pazartesi emin olmak için bi bhcg yaptırıcam salı günü tekrar keseyi görmek için çağırdı çünküü. ben en son 12 sinde yaptırmıştım 360 çıkmıştı 2 ye katladığını görünce bir daha yaptırmamıştım bi bakalım yarın 4000 lerde çıkması lazım :)ah tam istedgm cevap bu sağol canım, rakamlarla konuşmayı hep daha cok sevdim:) seninde hayırlı olsun canım cok yakınmış bizim tarihler iyi oldu bu
Evet canim bende giyersem o tarz bisey giyicem cok sıkıntı olmaz heralde arada oturur dinlenir yine kalkarizYaa öyle platform demiyorm zaten ama bı 5 veya 7 cm fena olmaz ben yanımda yedekte goturcem topuklu rahatsız ettimi hemen değişecem
Aynen aynen öyle olacak hadi hayırlısı olsun bakalımEvet canim bende giyersem o tarz bisey giyicem cok sıkıntı olmaz heralde arada oturur dinlenir yine kalkariz
Canım hayırlı olsun Kese vajinal ultrasonla mı karından mı göründü?Doktordan geldim Kese göründü şükür Tabii bende bir gönül ferahlaması, iç açılması Haftaya da hedef kalp atışı Allah'ın izniyle
Teşekkür ediyorum Karından göründü direktCanım hayırlı olsun Kese vajinal ultrasonla mı karından mı göründü?
Süper. O zaman haftaya cumartesi falan gitsem benim de görünebilir karından inşallahTeşekkür ediyorum Karından göründü direkt
Burda da bi tane 1.58Ben de 156
Tam olarak ne zamen hamile kalındığı bilinmediği için reglin ilk gününü hamilelik başlangıcı sayıyolar canım. Haklısın tabi reglde ilişki olmuyo hamile kalınmıyo ama reglin ilk gününden itibaren hamile sayıyo doktorlar. O yüzden sistemde yazan doğrukızlarrr bana bi yardım edin ya şimdi ben 10 temmuzda regl oldum 5 gün sürdü. sonrada ilişki 18-22 si arası oldu sanırım hatırlamıyorum. şimdi ben kaç haftalık hamileyim sistemde 5+4 yazıyor ama olamam yani regliydim o zaman zaten. bence 4 haftalık falanım ben. nasıl hesaplanıyor neden regliden itibaren sayıyorlar anlamıyorum ?
Sorma artık bgn rüyamda dinledim kalp atısını 2 gün kaldı benimdeYaa günler geçmiyor ki bı türlu gelmiyor kalp atışıni duyacağımız gün
Aynen aynen sağol
Görünür bence deSüper. O zaman haftaya cumartesi falan gitsem benim de görünebilir karından inşallah
Ayy Allah'ım ne kadar düşünüyorsan artıkSorma artık bgn rüyamda dinledim kalp atısını 2 gün kaldı benimde
Ilk bebeğim düşmedi sağlıkla doğdu 2. 3. 4. DüştüBirde beni çok korkutuyorlar herkes ilk bebeğini düşürür genelde çok normal ilk 3 ay riskli şöyle böyle falan diyorlar . O kadar stres oluyorum ki hep panik içindeyim inanın daha 6 haftalık hamileyim hareket bile etmeye korkuyorum birşey olacak diye . Vajinal ultrason düşüğe sebep olur dediler hala ultrasonda göremedim 8. Haftaya kadar beklemem gerekiyor karından görmek için . Umarım şu stresim gider 3 ay çabuk geçer
Benim kızım 4 yaşında her günBenim oğlum 5 yaşında geçen kucağıma almamı istedi alamicam annecim bebek var ya dedim çıkar at onu o zaman dedi sözde kardeş çok istiyordu
Maşallah ne sanıyorlar bunlar acaba kısa yoldan nasıl Zengin ederiz hastaneyi diye mi düşünüyorlarArkadaşlar ben Beylikdüzü Medicana International’ı aradım şimdi. Muayene ücreti 615 TL. Normal doğum 13.000 Sezaryen 15.000 TL imiş Bayağı uçuk ya. Araştırmalarım devam ediyor. Bilgi aldıkça yazarım buraya. İstanbul Avrupa yakasından başka fiyat alan var mı?