- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
- #3.761
Kız bende sezeryanım ya benim bebekte mart nisan arasına kalıyorBu arada bebegim 29 mart 5 nisan arasi dogacak. Bugun tam 8 haftalik ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bende sezeryanım ya benim bebekte mart nisan arasına kalıyorBu arada bebegim 29 mart 5 nisan arasi dogacak. Bugun tam 8 haftalik ❤
Bende eskiyim oğlum 20 aralık 2017de doğdu ama o zaman 4 ocak doğumu gözüküyordu ocak 2018 grubundaydım. :)Merhabalar sevgili anneler bende 7 haftalik hamileyim 2. Olacak insallah bu forumda baya eskiyim aralik 2017 annesyken simdi tekrar yazmak nasip oldu ara ara araniza katilmaya calisacagim, herkese saglikli bi hamilelik diliyorum
Ne güzel bende memlete gitsem mi diye düşünüyorum uçakla inşallah hep böyle sorunsuz geçerBu arada hareket etmekten korkan arkadaşlara ithafen yaziyorum. Ilkinde bende sizin gibiydim. Ama bu hamileligim doktora da sorarak karadeniz turu yaptim geldim 2 gun oldu. Cok sukur skıntı olmadı. Cogu zaman unuttum bile hamis oldugumu 2. Nin verdigi rahatlik tamamen. Ama bilseydim oglumda da boyle rahat davranir kendimi uzmezdim
Ben de uçakla gidip 4 gece kalip geri ucakla dondum Amin insallah hepimizinki oyle gecerNe güzel bende memlete gitsem mi diye düşünüyorum uçakla inşallah hep böyle sorunsuz geçer
Çok katılıyorum :) 2.de bi rahatlık geliyo. Daha doğrusu diğer çocuk da sürekli kucak istiyo falan, onu taşıdıkça da iyice rahatlık geliyo. Allah'a emanetlerBu arada hareket etmekten korkan arkadaşlara ithafen yaziyorum. Ilkinde bende sizin gibiydim. Ama bu hamileligim doktora da sorarak karadeniz turu yaptim geldim 2 gun oldu. Cok sukur skıntı olmadı. Cogu zaman unuttum bile hamis oldugumu 2. Nin verdigi rahatlik tamamen. Ama bilseydim oglumda da boyle rahat davranir kendimi uzmezdim
Benim oglusum da 25 kasım da dogduBende eskiyim oğlum 20 aralık 2017de doğdu ama o zaman 4 ocak doğumu gözüküyordu ocak 2018 grubundaydım. :)
Memleket neresi, atla git doktoruna da sorup. İyi gelir benceNe güzel bende memlete gitsem mi diye düşünüyorum uçakla inşallah hep böyle sorunsuz geçer
Canım gittin mi doktoraBende eskiyim oğlum 20 aralık 2017de doğdu ama o zaman 4 ocak doğumu gözüküyordu ocak 2018 grubundaydım. :)
Benimki de 4 Ağustos 2017de doğdu 2017 anneleriyle burda bulusmak güzelBenim oglusum da 25 kasım da dogdu
Ben de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tatile gittim.bodrum+datça.yollar genel olarak da bozuktu.ikinci olunca hiç takılmıyor vallaBu arada hareket etmekten korkan arkadaşlara ithafen yaziyorum. Ilkinde bende sizin gibiydim. Ama bu hamileligim doktora da sorarak karadeniz turu yaptim geldim 2 gun oldu. Cok sukur skıntı olmadı. Cogu zaman unuttum bile hamis oldugumu 2. Nin verdigi rahatlik tamamen. Ama bilseydim oglumda da boyle rahat davranir kendimi uzmezdim
Ay evet benim de ilki 23 aylık sürekli kucak istiyor.çok direniyorum amq bazen mecburen taşıyorum.ilkinde çok korkaktım.ilk üç ay evi bile eşime süpürttürüyordumÇok katılıyorum :) 2.de bi rahatlık geliyo. Daha doğrusu diğer çocuk da sürekli kucak istiyo falan, onu taşıdıkça da iyice rahatlık geliyo. Allah'a emanetler
Benim oğlum 5 yaşında geçen kucağıma almamı istedi alamicam annecim bebek var ya dedim çıkar at onu o zaman dedi sözde kardeş çok istiyorduAy evet benim de ilki 23 aylık sürekli kucak istiyor.çok direniyorum amq bazen mecburen taşıyorum.ilkinde çok korkaktım.ilk üç ay evi bile eşime süpürttürüyordum
İlk hamilelik preseslik oluyo gerçekten :) ikincide çocuk peşinde koşmaktan, kucakta taşımaktan hamile olduğunu unutuyo insanAy evet benim de ilki 23 aylık sürekli kucak istiyor.çok direniyorum amq bazen mecburen taşıyorum.ilkinde çok korkaktım.ilk üç ay evi bile eşime süpürttürüyordum
Bu gibi durumlarda benim midemi biraz da olsa dindiren tek şey çubuk kraker oluyorBugüne kadar sadece mide kaynaması gibi bir durumla karşılaşmıştım. Bugün sabahtan beri midem çok fena. Tuvalete gittim çıkarmaya ama henüz hiçbir şey yemediğim için sadece su gibi bir şey çıkıyor. Önlemek için önerileriniz var mı? En azından azıcık dursa da kahvaltı namına bir şeyler yesem diye düşünüyorum.
Bir de doktora yazmam gerekir mi sizce?
Ahahah ay çok güldümBenim oğlum 5 yaşında geçen kucağıma almamı istedi alamicam annecim bebek var ya dedim çıkar at onu o zaman dedi sözde kardeş çok istiyordu
Canım leblebi, tuzlu çubuk, salatalık yiyebilirsin iyi gelir. Bu bulantı işi cok zor yaBugüne kadar sadece mide kaynaması gibi bir durumla karşılaşmıştım. Bugün sabahtan beri midem çok fena. Tuvalete gittim çıkarmaya ama henüz hiçbir şey yemediğim için sadece su gibi bir şey çıkıyor. Önlemek için önerileriniz var mı? En azından azıcık dursa da kahvaltı namına bir şeyler yesem diye düşünüyorum.
Bir de doktora yazmam gerekir mi sizce?
Ahahah ay çok güldüm