- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Papatya0593
Canım insallah ya zararsız en kısa sürede hemencicik atlatınİyi olacağız inşallah canım , miniğim güçlü olsun diye dua ederek geçiyo zaman. İyi beslenip toparlanmaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım insallah ya zararsız en kısa sürede hemencicik atlatınİyi olacağız inşallah canım , miniğim güçlü olsun diye dua ederek geçiyo zaman. İyi beslenip toparlanmaya çalışıyorum
Haber ver canımÖğleden sonra doktor randevum var oradan da güzel haberle çıkarım inşallah
hadi hayırlı olsun canım benim de yarın randevum, karından mı baktı vajinal miKizlar kese gorundu cok sukur kalp atisi icin 2 hafta sonrasina gel dedi
Vajinal bakti canimhadi hayırlı olsun canım benim de yarın randevum, karından mı baktı vajinal mi
Tesekkur ederim canim Insallah hayirlisiyla gorursun cok heyecanlandim doktorda siram gelene kadar kalbim deli gibi carptihadi hayırlı olsun canım benim de yarın randevum, karından mı baktı vajinal mi
çünkü annelik :)Tesekkur ederim canim Insallah hayirlisiyla gorursun cok heyecanlandim doktorda siram gelene kadar kalbim deli gibi carpti
Merhaba aslında çok net diğer çizgi ama böyle bir korkunuz varsa adeti bekleyin adet geçsin öyle kan verin bence, inşallah tekrarı olmaz yaşananin, olumlu düşünün, bence değer de güzel çıkar şimdi bile versenizEki Görüntüle 3106024 Herkese merhaba, adete 3 kala testim bu şekilde sizce ne zaman kan vermeliyim? Daha erken olduğunu düşünüyorum geçen ay kimyasal geçirmiştim yine hayal kırıklığı olsun istemiyorum
Canım hayırlı olsun çok sevindim betanızın kaç olduğunda haberiniz varmıydı acabaKizlar kese gorundu cok sukur kalp atisi icin 2 hafta sonrasina gel dedi
Evet ya rahmine dustugu an gercekten baska dusunmeye basliyosun hapsururken bile bisey olucak diye korkuyorum. Ablamdan da gordugum kadariyla annelik = delilikçünkü annelik :)
Sagol canim tesekkur ederim ben en son betaya ayin 27 sinde baktirdim 255 di adete 2 gun kalaydiCanım hayırlı olsun çok sevindim betanızın kaç olduğunda haberiniz varmıydı acaba
Darısı bizlerin keseyi görmesine çok mutlu oldum adınızaSagol canim tesekkur ederim ben en son betaya ayin 27 sinde baktirdim 255 di adete 2 gun kalaydi
Insallah, burda hepimizin guzel guzel, saglikla ilerler sonrasinda da hayirlisiyla saglikla kucaklarimiza aliriz cok tatli heyecanlar rabbim isteyen herkese nasip etsinDarısı bizlerin keseyi görmesine çok mutlu oldum adınıza
Öyle yapacağım mecburen zaman geçmek bilmiyor Teşekkür ederim güzel temennileriniz içinMerhaba aslında çok net diğer çizgi ama böyle bir korkunuz varsa adeti bekleyin adet geçsin öyle kan verin bence, inşallah tekrarı olmaz yaşananin, olumlu düşünün, bence değer de güzel çıkar şimdi bile verseniz
Artışının gayet iyi , normal dr a ne zaman gidilmeli birsey diyemeyeceğim, benim de ilk ve henüz gitmedim, ama sanırım bu beta ile henüz kese görünmez biraz daha bekleyebilirsiniz çünkü gebelik yeni betaya göre.30 temmuz: 27.89
31 temmuz: 52.49
2 Ağustos:168
Kızlar artış normal mi Dr a ne zaman gitmeliyim sizce?
Teşekkür ederim canımArtışının gayet iyi , normal dr a ne zaman gidilmeli birsey diyemeyeceğim, benim de ilk ve henüz gitmedim, ama sanırım bu beta ile henüz kese görünmez biraz daha bekleyebilirsiniz çünkü gebelik yeni betaya göre.
Bata kaç gün kala vermiştin canım30 temmuz: 27.89
31 temmuz: 52.49
2 Ağustos:168
Kızlar artış normal mi Dr a ne zaman gitmeliyim sizce?