- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.841
Herkese iyi haftalar
Bu hafta sekizinci haftalar başlayacak kısmetse
Bu hafta sekizinci haftalar başlayacak kısmetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal her halde bu şişkinlik.Bende böyleyim karnım gaz yüzünden ağrıyor resmen, bende buna bir çözüm arıyorum. Bilen birileri varsa yardımcı olsun gerçekten sıkıntılı bir durum. Otururken falan resmen karnım ağrıyor artık
Günaydın. Benim normalde kabızlık sorunum vardı ama şükür şuan yok. Sabah kuru meyveli gevrek içine de azyulaf ezmesi ekliyorum bir bardak süt ile kahvaltı yapıyorum. Öğlen normal yemek salata. Gün içerisinde sade kırmızı erik kompostosu içiyorum şekersiz çok fayda gördüm düzene girdi sanırım. Sen de erik kompostosu dene belki sende de işe yarar. Ama bu şişkinlik mahvediyor ya insanı. Galiba içimizdeki minnak kendine yer hazırlıyor)))Günaydın canım. Valla ben de aynı durumdayım. Gaz var, bi de çok kabızlık sorunum var. Karnım 3-4 aylık gibi. Şişkinlik normal bu dönemde
Kuru erik yemeye başladım, kompostosunu da yapayım olmazsa. Çok teşekkür ederimGünaydın. Benim normalde kabızlık sorunum vardı ama şükür şuan yok. Sabah kuru meyveli gevrek içine de azyulaf ezmesi ekliyorum bir bardak süt ile kahvaltı yapıyorum. Öğlen normal yemek salata. Gün içerisinde sade kırmızı erik kompostosu içiyorum şekersiz çok fayda gördüm düzene girdi sanırım. Sen de erik kompostosu dene belki sende de işe yarar. Ama bu şişkinlik mahvediyor ya insanı. Galiba içimizdeki minnak kendine yer hazırlıyor)))
Bence aç karnına git kuzum kan fln açlık şekerine bakabilirler
Günaydın canım. Bence aç git, bütün tahlillerine bakılabilsin rahatlıkla
Günaydın ilk gebelik vizite testleri istendiyse evet aç git
hadi biraz daha bekleyeyim derken bulantım geri geldiGittin mi canım
Günaydınlar güzel anneler birazdan sağlık ocağına gideceğim acaba aç karnına mi gitmeyelim.
Bilen yardımcı olabilir.m
ben de iğnemi kendim yapıyorum 2 hamileliğimde de öyle oldu canımBana da iğneler çok fazla morarma yaptı. Her defasında farklı kişinin iğne vurmasıyla bir kaç tane madde belirledim;
-enjektörde hava kalırsa net bir şekilde morluk yapıyor
-iğnenin açısı dik olursa morluk yapıyor
-bir anda hızlıca tüm ilaç enjekte edilirse sonrası çok acılı oluyor
Bunlara dikkat etmelerini istediğimi söylüyorum, o zaman hiç morluk olmadan hatta yapıldıktan sonra yara bandı yapıştırmak için baktığımızda iğnenin yerini bile bulamayarak bir iğne seansi geçirmiş oluyorum. Benim iğnelerim progestan dex ve oksapar. Oksaparı artık koldan yaptırıyorum. Sadece progestan göbekten. Göbeğim biraz dinlenmiş olacak böylece. Sonra dilersem tekrar göbeğe geçeceğim. İnşallah kısa zamanda iğnelerden kurtuluruz
Hayırlı olsun hoşgeldiniz değerleriniz gayet iyi keseyi bile görebilirsinjzbende geldim aranıza :) Öncelikle herkese Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Amin :)
yeni öğrendim sayılır değer artışlarıma bakabilir misiniz :) sizce güzel mi
09.08 : 153,29
11.08 : 476,47
13.08 : 1086,20
15.08 : 2878,40
güzel canım çok bile kan vermişsin :) keseyi rahatlıkla görürsünbende geldim aranıza :) Öncelikle herkese Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Amin :)
13.08 : 1086,20keseyi bu
teşekkür ederim Hayırlısı ile yarın yada carsamba görmeye gideceğiz . İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım :)güzel canım çok bile kan vermişsin :) keseyi rahatlıkla görürsün
artış çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah :)teşekkür ederim Hayırlısı ile yarın yada carsamba görmeye gideceğiz . İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım :)
Hoş geldiniz hayırlı olsun, değer artışınız çok güzel maşallah. Keseyi rahatlıkla görebilirsiniz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahbende geldim aranıza :) Öncelikle herkese Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Amin :)
13.08 : 1086,20
Kuzum benim de 2 gündür yoktu bu sabah geldi tekrar. Bir de ben progestan kullandım 10 gün. O günler memelerim cok acıdı cok şişti bırakınca belirtiler azaldı normalmiş bu dahadi biraz daha bekleyeyim derken bulantım geri geldi
tamamen evhammış iyi ki acele etmemişim
her gun olacak diye bi şey yok demek ki
aradan 3 yıl geçince bilgiler unutulmuş
:)
Bende oksapar kullanıyorum kendim yapıyorum. Bacağımdan yaptığımda morarma oldu ve acıdı. Doktorum göbekten yapma dedi. Kolumdan yapıyorum kendime ama morarma olmuyor. Dik açıyla yapmak lazım eğer çok zayıfsa 45 dereceyle yapılabilir. birde deriyi kavramak gerekiyor. 0.5 kadar hava bırakınca ilacın tamamı verilebiliyor. Ben eşimden yardım istiyorum yaparken. Çok hızlı yapınca ağrılı oluyor yavaş yavaş verince çok acılı olmuyor. Subtukan enjeksiyon yazınca YouTube da vs videolar var. Sağlık merkezine gitmek istemeyen yada gidemeyenler içinBana da iğneler çok fazla morarma yaptı. Her defasında farklı kişinin iğne vurmasıyla bir kaç tane madde belirledim;
-enjektörde hava kalırsa net bir şekilde morluk yapıyor
-iğnenin açısı dik olursa morluk yapıyor
-bir anda hızlıca tüm ilaç enjekte edilirse sonrası çok acılı oluyor
Bunlara dikkat etmelerini istediğimi söylüyorum, o zaman hiç morluk olmadan hatta yapıldıktan sonra yara bandı yapıştırmak için baktığımızda iğnenin yerini bile bulamayarak bir iğne seansi geçirmiş oluyorum. Benim iğnelerim progestan dex ve oksapar. Oksaparı artık koldan yaptırıyorum. Sadece progestan göbekten. Göbeğim biraz dinlenmiş olacak böylece. Sonra dilersem tekrar göbeğe geçeceğim. İnşallah kısa zamanda iğnelerden kurtuluruz
niye göbekten yapma dedi acaba her iki hamileliğimde de doktorum yağ dokusu daha fazla olduğu için göbek değiliğinden 5 cm uzakta karın bölgene uygula dediBende oksapar kullanıyorum kendim yapıyorum. Bacağımdan yaptığımda morarma oldu ve acıdı. Doktorum göbekten yapma dedi. Kolumdan yapıyorum kendime ama morarma olmuyor. Dik açıyla yapmak lazım eğer çok zayıfsa 45 dereceyle yapılabilir. birde deriyi kavramak gerekiyor. 0.5 kadar hava bırakınca ilacın tamamı verilebiliyor. Ben eşimden yardım istiyorum yaparken. Çok hızlı yapınca ağrılı oluyor yavaş yavaş verince çok acılı olmuyor. Subtukan enjeksiyon yazınca YouTube da vs videolar var. Sağlık merkezine gitmek istemeyen yada gidemeyenler için
Neden göbekten yapma dediBende oksapar kullanıyorum kendim yapıyorum. Bacağımdan yaptığımda morarma oldu ve acıdı. Doktorum göbekten yapma dedi. Kolumdan yapıyorum kendime ama morarma olmuyor. Dik açıyla yapmak lazım eğer çok zayıfsa 45 dereceyle yapılabilir. birde deriyi kavramak gerekiyor. 0.5 kadar hava bırakınca ilacın tamamı verilebiliyor. Ben eşimden yardım istiyorum yaparken. Çok hızlı yapınca ağrılı oluyor yavaş yavaş verince çok acılı olmuyor. Subtukan enjeksiyon yazınca YouTube da vs videolar var. Sağlık merkezine gitmek istemeyen yada gidemeyenler için