- Konu Sahibi NurseCelline
- #14.801
Bunu yazdığıniz iyi oldu bende randevuyu bir hafta sonraya mi ertlesem diye eşimle konusucaktim . Ozaman gününde gider yaptırırım çatı muayenesini tşk ederimDoğumu yada açılmayı tetiklemiyor doktorum söylemişti kii bende 1,5 cm açılma oldu hastanede yatıyordum zaten 1 gün boyunca gelen giden ebe hemşire doktor herkes muayene etti alttan çatı muayenesi gibi yine de ne sancım oldu ne de açılma oldu 2 günün sonunda artık sezeryana alalım açılman yok dediler kordonda da düğüm vardı riske atamadık daha fazla aldılar, beni o kadar zorladıkları halde açılmadı o yüzden korkma bence ondan![]()

Valla eşinize söylemeyin de onun dışında herkese şikayet edebilirsiniz çünkü ben bazen kaçırıyorum ağzımdan sonra hiç olmucak yerde senin annende böyle yapmıştı dimi diyor kan beynime sıçrıyor.Annemizi babamızı Allah başımızdan eksik etmesin ama kimseyi de kimseye muhtaç etmesin .Kızlar o kadar yoruldum ki cumartesi günü evde temizlik olacak bende kadın gelmeden önce yıkanacakları falan yıkadım ama bebekle karnım burnumda çok zor oldu valla cumartesi annemle kayınvalidem de gelecekti annemle konuştum çok canım sıkıldı oturdum ağladım cumartesi hava yağmurlu böyle olursa benim evim uzak gelemem dedi mırın kırın ediyo bende gelme o zaman tamam dedim kayınvalidem de soracak annen niye gelmedi falan diye yani zaten kızıma kayınvalidem bakıyor anneme arada bir ihtiyacım olursa çağırıyorum ayda yılda bir sonra da benim yaptıklarımı hiç görmüyosun falan filan dedi tavır yaptı bana kapattı telefonu cumartesi de çıkar gelir kesin o kadar lafın üstüne doğum da da gelip uzun süre kalamam 1 hafta kalırım falan demişti ben sezeryan olcam kızım 10 aylık daha kayınvalidem de görümcem de doğum yapacak ona gider gelemez yani o da uzun süre o kadar üzüldüm ki kendim herseyimi yaparım zaten ama şartlardan dolayı yapamıyorum hamilelik bebek vs anneme sorsan o herşeye yardım ediyor hep geliyor ben kıymet bilmiyorum ama ayda 1 falan gelir bi kaç işime yardım eder onda da bin tane laf eder yoruldum vs diye o kadar bunaldım ki eşime de söyleyemedim desem şimdi gelmesin annen o kadar zor geliyorsa istemiyorum der ne yapacağımı şaşırdım moralim çok bozuk![]()
Valla bende çok inanmıyorumCiğer de yedim, çilekte yıkadım dokundum yedim bir kere de yanlışlıkla gül kokladımben de inanmıyorum onlara. Bir arkadaşım hiç birini yapmadı çocuğun alnında kırmızı leke var ayağında doğum lekesi var. Yani olacağından ilgisi olduğunu sanmıyorum hurafe bence