Evet haklısınız, sarılık kısmını düşünerek emin olana kadar devam etmem daha mantıklı. Doktor 4. gün kontrolünde sariliktan şüphelenip mama önerdi. 8. günde hâlâ gecmeyince o gündür bugündür mamaya devam ediyoruz. Doktorlar çok önemli ya. Ben de başka bir yorum daha alabilmek adına pazartesi yeni bir doktora gideceğim. Hem bu sarılık iicn hem de pamukçuk var ağzında onun için.
3 aylıkken olduğunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. Şimdilik şırıngadan devam edicem, meme reddini göze alamiyorum.
Ya bize de doktor gelişimi, canlılığı gayet iyi diyor. Kilo alımı henüz yoktu en son gittiğimizde, çok az almıştı sadece ama gayet canlı dedi doktor. Tahlil yapıldı o da iyi çıktı. Anne sütüne bağlı sarılık olduğunu neye göre anladınız ? Ayrı bir tahlili mi var?
Evet güvenme ihtiyacı hissettiğini görebiliyorum. O durumlarda kucağıma aliyorum direk. Konuşuyorum, sohbet ediyorum. Göz teması kuruyorum. Meme konusunda ise o bırakana kadar böyle devam gibi. Umarım hepimizin bebekleri güvenli, mutlu, huzurlu şekilde geçirirler bu dönemi.
Yaka iğnesi, çok tatlı. Bizde zaman geçtikçe süre arttı sanki. Çünkü uykuyu çok seviyor, memede de sık sık uykuya daldığı için emzirme süreci üzüyor direk. Bez sayısı iyi ama, o rahatlatıyor beni. Ağzında pamukçuk var şimdi, ağrı yapabilir diye okudum. Karbonatlı su yaptım, pazartesi doktora da sorucam.