- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.587
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.461
Ben de sizin gibiyim kokuya dayanamadığım için ya kayınvalidem pişirip getiriyor ya da , dışarıdan yiyorum . Güvenilir temiz yerlerden tüketmeye çalışın , bulantılarım prilam sayesinde hafifledi 2 gündür kendi kendime birşeyler hazırlamaya başladım , kullanmıyorsanız bir deneyin derim. Ama balığı ne olursa olsun dışardan yerim yani o kokuyu göze alamam muhtemelenDişarda yemek yiyor musunuz? Hamileyken ekstra dikkat etmek gerekiyor biliyorum ama çoğu zaman eve yemege vaktim olmuyor özellikle doktor haftada bir balik ye dedi ben evde balik kokusuna dayanamiyorum disarda haftadır bir mezgit ya da levrek yiyorum eve gelince de korkuyorum acaba salatalar iyi yikandimi et taZe miydi anksiyetesi. Bir de disarda oldugum icin cogu zaman burnuma gözleme kokusu geliyor dayanamiyorum aliyorum bunlari saydigima bakmayin aslinda istahim cok yok 2 haftada 1 bucuk kilo vermişim. 2 ogun besleniyorum cok yiyemiyorum
Şuan bende 4+1 yada 4+2 yim kan testi vermedim muhtemelen mayıs sonu gibi olacak doktora gittiniz mi ben sadece kaset test yaptımBende mayıs sonu insallah şuan 4+4 um
evet gıttım cnm adete 3 gun kala evde test yaptım pozitih cıktı hemen doktora gıttım kanda 208 cıktı beta hcg doktor 3+6 gunluk dedı carşamba gunu keseyı görmek ıcın gıdecem erken döllenme olmus dedı bugun 4+5 oldukŞuan bende 4+1 yada 4+2 yim kan testi vermedim muhtemelen mayıs sonu gibi olacak doktora gittiniz mi ben sadece kaset test yaptım
Benimde perşembe kontrol için randevum vardı ama gitsem mi emin olamadım kan da baktırmadım teşekkürler umarım keseyi görürsünüzevet gıttım cnm adete 3 gun kala evde test yaptım pozitih cıktı hemen doktora gıttım kanda 208 cıktı beta hcg doktor 3+6 gunluk dedı carşamba gunu keseyı görmek ıcın gıdecem erken döllenme olmus dedı bugun 4+5 olduk
Evet canım öyle diyorlar kızlarımla bu hamileligim farklı bakalım cinsiyetide farklı olacakmıKiz bebeklerde bulantı cok oluyormus erkeklerinki daha rahat geçiyormuş. Benim oğlumda hiç bu kadar rahatsizlanmamistim. Sabahları aşırı bulantim oluyor . Prilam bile etkilemiyor
1300 1500 olmadan gözükmeyebiliyor canım ben gittim karından ultrason ile görmedi vajinal ultrason ile gördü keseyiKızlar dün gece kontrol beta baktırdım
>1000 yazıyordu tam değeri Yok
Cuma 488.5 çıkmıştı
Umarım bugün kese görünür
Ağustosta 2. düşüğümü yaptım normalde 6+0 kese bebek görülmesi lazım benimde yolk oluştu kese büyümesi durdu bozulmaya başladı.bende progesteron va bıraktım Bana da 1 hafta sonra gel dedi 4 gün sonra zaten . Kanamam adet gibi arttı ağrım arttı yatış verdiKizlar okadr kötüyüm ki psikolojim tamamen bozuldu doktora gittim bugün cumartesidrn beri kanamam dinmisti artık karindan USG ile tam keseyi bebeği görürüz demiştim 6+0iz ama duyduklarım hüsran karindan baktı gözüküyordu ama tam anlayamadi alttan bakalım birde dedi ve kesenin yapısının bozuk olduğunu ve kanamanın büyük ihtimalldr bu yüzden geldiğini söyledi büyük ihtimalle düşecek progesteronu bırak dedi ama yine de bir can sonuçta bir hafta bekleyelim sonlandiralim dedi çok kötüyüm bir yandan hayırlısı diyorum ama insan duygularını bastiramiyor bu şekilde kese bozuk olup düzelen varmı?doktora normale dönebilir mi dedim ama büyük ihtimal gördüğüm jadariyla düşükle sonuçlanavak dedi insan bir umut diyor inanmak istemiyorum gerckten cok kötüyüm bu durumu yaşayan varmı?
Çokta düşük gibi gelmedi bana canım 2 güne bir artıyor zaten beta sen birer gün aratla gitmişsin tam 2 günü tamamlamadan gayet güzel inşallha hayırlı haberlerini bekliyoruz canım içini ferah tutKızlar selam ilk gebelik tüp bebek 20. Haftada kaybettim
2. Transferim pozitif henüz doktora gitmedim
Kan değerlerim 7. Gün 76 9. Gün 254
11. Gün 584
14. Gün 1076 çıktı biraz düşük artmış içim içimi yiyor yarın görmeye gidicez dua eder misiniz banada ismim arzuHayırlı haberlerle gelirim inşallah
Hayırlı olsun inşallah, çok da düşük değil artış gayet iyi görünüyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar selam ilk gebelik tüp bebek 20. Haftada kaybettim
2. Transferim pozitif henüz doktora gitmedim
Kan değerlerim 7. Gün 76 9. Gün 254
11. Gün 584
14. Gün 1076 çıktı biraz düşük artmış içim içimi yiyor yarın görmeye gidicez dua eder misiniz banada ismim arzuHayırlı haberlerle gelirim inşallah
Çok geçmiş olsun canim bendede kese gözüküyor hatta içinde bebek de gözüküyordu sanırım vardı yani içinde ama ben o anın şokuyla bebeği yolk u goruluyrmu bile soramadım bilmiyorum rabbim den hayırlısını diliyorum çok ağladım ama hep duam hayırlı sağlıklı olsundu rabbimin vardır bir bildiği demekten başka sözüm yok benimde iki kimyasalın var şimdi de böyle ne olack bilmiyorum siz ne kadarliktiniz bunu yaşadığınızdaAğustosta 2. düşüğümü yaptım normalde 6+0 kese bebek görülmesi lazım benimde yolk oluştu kese büyümesi durdu bozulmaya başladı.bende progesteron va bıraktım Bana da 1 hafta sonra gel dedi 4 gün sonra zaten . Kanamam adet gibi arttı ağrım arttı yatış verdi
Birkaç parça kendiliğinden düştü kalanı da ilaçla düştü. Çok zor durum ama inş. Daha farklı ilerler sizinki
Bu arada ağustosta düşük yaptım demisssiniz adet olmadan mi gebe kaldınız çok sevindim sizin adinizaŞuan bende 4+1 yada 4+2 yim kan testi vermedim muhtemelen mayıs sonu gibi olacak doktora gittiniz mi ben sadece kaset test yaptım
Beni de 2 haftada bir çağırıyo doktorum canım kalp atışları 6. Haftada başlıyo görünmeye ve duyulmaya doktorların çoğu genelde 7 8. Haftalarda çağırıyorlar ama benim 2 kızımdada 7 8. Haftalarda çağırmışlardı bu sefer ki doktor erken çağırdı hem keseyi gelişecekmi diye takip edelim dedi çünkü benim adet tarihime göre ilk gittiğimde 8 haftalık olması gerekirken 5haftalıktı kese doktor kanda istedi kandaki değerle aynı çıkınca kesenin haftası o zaman tamam dedi ben dedim zaten düzensiz oluyorum normal diye yinede takip edelim haftaya gel dedi öylelikle gittim yani aslındaAma doktorum iki hafta sonra gel demişti
Merhaba beni de ekler miisn? Yaş 30 - 19 ağustos son regl, 70 kg, 1. çocuk
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNENİN DOĞUM TARİHİ/Yaşı SON ADET TARİHİ ŞEHİR BAŞLANGIÇ KİLO KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ @Artur 23 22 Temmuz Ankara 67 2 @beriko77 31 23 Temmuz İstanbul 85 1 @April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Heidiiii 29 26 Temmuz 1 @Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 @Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @hifaebru1 28 27 Temmuz Fransa 60 1 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @ucge 30 29 Temmuz Tekirdağ 65 1 @Melekbebekannesi 31 1 Ağustos Kayseri 65 2 @niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1 @mehrunnisa 26 5 Ağustos İstanbul 56 1 @maviisss 24 5 Ağustos Manisa 62 1 @wish2401 26 8 Ağustos Bursa 57 1 D dahayeni2 36 8 Ağustos Ankara 52 2 @ikraaa06 30 11 Ağustos Ankara 69 1 Yeserenhayallerr 15 Ağustos 2 @savascii 25 16 Ağustos Malatya 56 1 @mrv353593 29 16 Ağustos İzmir 66 1 @noram 32 24 Ağustos 60 2
Benim 1 kimyasalımda oldu ama onda kese vs görünmediği için gebelik ve düşük olarak saymıyorlar. 10w ve 8w de sonlandı gebeliklerim. Adet olmadan kaldım kaset testte göründü kan vermedim. Benimde ağustos kese bozulduğunda önceden yolk gördüler sonra yeterince büyümedi kese bozulmaya başladı lekelenmelerim oluyordu zatenÇok geçmiş olsun canim bendede kese gözüküyor hatta içinde bebek de gözüküyordu sanırım vardı yani içinde ama ben o anın şokuyla bebeği yolk u goruluyrmu bile soramadım bilmiyorum rabbim den hayırlısını diliyorum çok ağladım ama hep duam hayırlı sağlıklı olsundu rabbimin vardır bir bildiği demekten başka sözüm yok benimde iki kimyasalın var şimdi de böyle ne olack bilmiyorum siz ne kadarliktiniz bunu yaşadığınızda
merhaba, sizinle aynıyız, benimde sat 19 ağustos :) Bizde keseyi 5+1 de gördük, 6 mm dedi dr :) kese içinde bebek, yolk sac gözükmedi. 3 ekime tekrar randevu verdi, o zaman hepsini görürüz kalp atışını da duyarız inşallah dedi. İnşallahh :))Kızlar selam, bugün 5+3 haftalık keseyi gördük. Önce karından baktı pek emin olamadı, sonra vajinal bakıldı gördü. 7 mm :) 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah yeni gidenler durumlarınız nedir :)
merhabaa :) bana da 5 ekime randevu verdi ben de erken mi acaba dedim ama kalp atışı için inşallah duyabiliriz :) bende de yolk ve bebek görünmedi küçük olduğu için :)merhaba, sizinle aynıyız, benimde sat 19 ağustos :) Bizde keseyi 5+1 de gördük, 6 mm dedi dr :) kese içinde bebek, yolk sac gözükmedi. 3 ekime tekrar randevu verdi, o zaman hepsini görürüz kalp atışını da duyarız inşallah dedi. İnşallahh :))
Benim de kesem düzensizdi. Kızım 7 yaşında şimdi. Sağlıkla gelsin yavrun.Kizlar okadr kötüyüm ki psikolojim tamamen bozuldu doktora gittim bugün cumartesidrn beri kanamam dinmisti artık karindan USG ile tam keseyi bebeği görürüz demiştim 6+0iz ama duyduklarım hüsran karindan baktı gözüküyordu ama tam anlayamadi alttan bakalım birde dedi ve kesenin yapısının bozuk olduğunu ve kanamanın büyük ihtimalldr bu yüzden geldiğini söyledi büyük ihtimalle düşecek progesteronu bırak dedi ama yine de bir can sonuçta bir hafta bekleyelim sonlandiralim dedi çok kötüyüm bir yandan hayırlısı diyorum ama insan duygularını bastiramiyor bu şekilde kese bozuk olup düzelen varmı?doktora normale dönebilir mi dedim ama büyük ihtimal gördüğüm jadariyla düşükle sonuçlanavak dedi insan bir umut diyor inanmak istemiyorum gerckten cok kötüyüm bu durumu yaşayan varmı?