2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben de sizin gibiyim kokuya dayanamadığım için ya kayınvalidem pişirip getiriyor ya da , dışarıdan yiyorum . Güvenilir temiz yerlerden tüketmeye çalışın , bulantılarım prilam sayesinde hafifledi 2 gündür kendi kendime birşeyler hazırlamaya başladım , kullanmıyorsanız bir deneyin derim. Ama balığı ne olursa olsun dışardan yerim yani o kokuyu göze alamam muhtemelen İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlık açısından

Şuan bende 4+1 yada 4+2 yim kan testi vermedim muhtemelen mayıs sonu gibi olacak doktora gittiniz mi ben sadece kaset test yaptım
evet gıttım cnm adete 3 gun kala evde test yaptım pozitih cıktı hemen doktora gıttım kanda 208 cıktı beta hcg doktor 3+6 gunluk dedı carşamba gunu keseyı görmek ıcın gıdecem erken döllenme olmus dedı bugun 4+5 olduk

Benimde perşembe kontrol için randevum vardı ama gitsem mi emin olamadım kan da baktırmadım teşekkürler umarım keseyi görürsünüz

Kiz bebeklerde bulantı cok oluyormus erkeklerinki daha rahat geçiyormuş. Benim oğlumda hiç bu kadar rahatsizlanmamistim. Sabahları aşırı bulantim oluyor . Prilam bile etkilemiyor
Evet canım öyle diyorlar kızlarımla bu hamileligim farklı bakalım cinsiyetide farklı olacakmı

Kızlar dün gece kontrol beta baktırdım
>1000 yazıyordu tam değeri Yok
Cuma 488.5 çıkmıştı

Umarım bugün kese görünür
1300 1500 olmadan gözükmeyebiliyor canım ben gittim karından ultrason ile görmedi vajinal ultrason ile gördü keseyi

Kızlar selam ilk gebelik tüp bebek 20. Haftada kaybettim
2. Transferim pozitif henüz doktora gitmedim
Kan değerlerim 7. Gün 76 9. Gün 254
11. Gün 584
14. Gün 1076 çıktı biraz düşük artmış içim içimi yiyor yarın görmeye gidicez dua eder misiniz banada ismim arzu Hayırlı haberlerle gelirim inşallah

Kizlar okadr kötüyüm ki psikolojim tamamen bozuldu doktora gittim bugün cumartesidrn beri kanamam dinmisti artık karindan USG ile tam keseyi bebeği görürüz demiştim 6+0iz ama duyduklarım hüsran karindan baktı gözüküyordu ama tam anlayamadi alttan bakalım birde dedi ve kesenin yapısının bozuk olduğunu ve kanamanın büyük ihtimalldr bu yüzden geldiğini söyledi büyük ihtimalle düşecek progesteronu bırak dedi ama yine de bir can sonuçta bir hafta bekleyelim sonlandiralim dedi çok kötüyüm bir yandan hayırlısı diyorum ama insan duygularını bastiramiyor bu şekilde kese bozuk olup düzelen varmı?doktora normale dönebilir mi dedim ama büyük ihtimal gördüğüm jadariyla düşükle sonuçlanavak dedi insan bir umut diyor inanmak istemiyorum gerckten cok kötüyüm bu durumu yaşayan varmı?

Ağustosta 2. düşüğümü yaptım normalde 6+0 kese bebek görülmesi lazım benimde yolk oluştu kese büyümesi durdu bozulmaya başladı.bende progesteron va bıraktım Bana da 1 hafta sonra gel dedi 4 gün sonra zaten . Kanamam adet gibi arttı ağrım arttı yatış verdi
Birkaç parça kendiliğinden düştü kalanı da ilaçla düştü. Çok zor durum ama inş. Daha farklı ilerler sizinki

Son düzenleme:
Çokta düşük gibi gelmedi bana canım 2 güne bir artıyor zaten beta sen birer gün aratla gitmişsin tam 2 günü tamamlamadan gayet güzel inşallha hayırlı haberlerini bekliyoruz canım içini ferah tut

Hayırlı olsun inşallah, çok da düşük değil artış gayet iyi görünüyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok geçmiş olsun canim bendede kese gözüküyor hatta içinde bebek de gözüküyordu sanırım vardı yani içinde ama ben o anın şokuyla bebeği yolk u goruluyrmu bile soramadım bilmiyorum rabbim den hayırlısını diliyorum çok ağladım ama hep duam hayırlı sağlıklı olsundu rabbimin vardır bir bildiği demekten başka sözüm yok benimde iki kimyasalın var şimdi de böyle ne olack bilmiyorum siz ne kadarliktiniz bunu yaşadığınızda

Ama doktorum iki hafta sonra gel demişti
Beni de 2 haftada bir çağırıyo doktorum canım kalp atışları 6. Haftada başlıyo görünmeye ve duyulmaya doktorların çoğu genelde 7 8. Haftalarda çağırıyorlar ama benim 2 kızımdada 7 8. Haftalarda çağırmışlardı bu sefer ki doktor erken çağırdı hem keseyi gelişecekmi diye takip edelim dedi çünkü benim adet tarihime göre ilk gittiğimde 8 haftalık olması gerekirken 5haftalıktı kese doktor kanda istedi kandaki değerle aynı çıkınca kesenin haftası o zaman tamam dedi ben dedim zaten düzensiz oluyorum normal diye yinede takip edelim haftaya gel dedi öylelikle gittim yani aslında

Merhaba beni de ekler miisn? Yaş 30 - 19 ağustos son regl, 70 kg, 1. çocuk

Benim 1 kimyasalımda oldu ama onda kese vs görünmediği için gebelik ve düşük olarak saymıyorlar. 10w ve 8w de sonlandı gebeliklerim. Adet olmadan kaldım kaset testte göründü kan vermedim. Benimde ağustos kese bozulduğunda önceden yolk gördüler sonra yeterince büyümedi kese bozulmaya başladı lekelenmelerim oluyordu zaten

merhaba, sizinle aynıyız, benimde sat 19 ağustos :) Bizde keseyi 5+1 de gördük, 6 mm dedi dr :) kese içinde bebek, yolk sac gözükmedi. 3 ekime tekrar randevu verdi, o zaman hepsini görürüz kalp atışını da duyarız inşallah dedi. İnşallahh :))

merhabaa :) bana da 5 ekime randevu verdi ben de erken mi acaba dedim ama kalp atışı için inşallah duyabiliriz :) bende de yolk ve bebek görünmedi küçük olduğu için :)

Benim de kesem düzensizdi. Kızım 7 yaşında şimdi. Sağlıkla gelsin yavrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…