- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 32
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.481
Anladım canım umarım bebeğin sağlıkla gelir benimde herşey yolunda ilerler inşallah kötü olmazBenim 1 kimyasalımda oldu ama onda kese vs görünmediği için gebelik ve düşük olarak saymıyorlar. 10w ve 8w de sonlandı gebeliklerim. Adet olmadan kaldım kaset testte göründü kan vermedim. Benimde ağustos kese bozulduğunda önceden yolk gördüler sonra yeterince büyümedi kese bozulmaya başladı lekelenmelerim oluyordu zaten
Ayy inşallah ne bileyim insan umudunu kaybetmek istemiyor öyle olmasını istediğim için belki de hayırlısını sağlıkla versin inşallah rabbimBenim de kesem düzensizdi. Kızım 7 yaşında şimdi. Sağlıkla gelsin yavrun.
Lekelenme yaşamış miydiniz pekiBenim de kesem düzensizdi. Kızım 7 yaşında şimdi. Sağlıkla gelsin yavrun.
Ben 5.haftada görmüştümKızlar keseyi ilk kaçıncı haftada ve kaç mm gördünüz?
Ben bugün gittim de gördümKızlar keseyi ilk kaçıncı haftada ve kaç mm gördünüz?
Kaç haftalıksın şu an ve kaç mm görüldü acaba? Bende bugün gördüm ama normalde 7 haftalığım doktor kürtaj sonrası yumurtlaman geç olmuştur dedi son adet tarihimi değiştirdi 5 haftalık oluyo ona göre ve 5mm kese gözüktü acaba normal mi buBen bugün gittim de gördüm
6 haftalıgım mm bilmiyorum çok,ayrıntılara takılma. Doktorum bana detay vermiyor kafam kurcalanması ne diyeKaç haftalıksın şu an ve kaç mm görüldü acaba? Bende bugün gördüm ama normalde 7 haftalığım doktor kürtaj sonrası yumurtlaman geç olmuştur dedi son adet tarihimi değiştirdi 5 haftalık oluyo ona göre ve 5mm kese gözüktü acaba normal mi bu
Rabbimden umit kesilmez canim İnsAllah moralini yüksek tut insAllah saglikla devam edecek gebeliğinKizlar okadr kötüyüm ki psikolojim tamamen bozuldu doktora gittim bugün cumartesidrn beri kanamam dinmisti artık karindan USG ile tam keseyi bebeği görürüz demiştim 6+0iz ama duyduklarım hüsran karindan baktı gözüküyordu ama tam anlayamadi alttan bakalım birde dedi ve kesenin yapısının bozuk olduğunu ve kanamanın büyük ihtimalldr bu yüzden geldiğini söyledi büyük ihtimalle düşecek progesteronu bırak dedi ama yine de bir can sonuçta bir hafta bekleyelim sonlandiralim dedi çok kötüyüm bir yandan hayırlısı diyorum ama insan duygularını bastiramiyor bu şekilde kese bozuk olup düzelen varmı?doktora normale dönebilir mi dedim ama büyük ihtimal gördüğüm jadariyla düşükle sonuçlanavak dedi insan bir umut diyor inanmak istemiyorum gerckten cok kötüyüm bu durumu yaşayan varmı?
Bende ağustosta kürtaj oldum kaset testte çizgi çıktı inş bu sefer sağlıklı ilerler hepimizin. Bende geriden geleceğini düşünüyorum kürtajdan dolayı kürtaj gününü 1 mi sayıyorlarKaç haftalıksın şu an ve kaç mm görüldü acaba? Bende bugün gördüm ama normalde 7 haftalığım doktor kürtaj sonrası yumurtlaman geç olmuştur dedi son adet tarihimi değiştirdi 5 haftalık oluyo ona göre ve 5mm kese gözüktü acaba normal mi bu
İnşallah canım rabbim hayırlısını versinRabbimden umit kesilmez canim İnsAllah moralini yüksek tut insAllah saglikla devam edecek gebeliğin
Çok geçmiş olsun canım bende 6 +4üm bugün itibariyle. Kanama şikayetiyle hastaneye gitmiştim düşük riskim var diye 4 gün yattım 5.gün kese görünüyor büyüyor ama beta değerlerim az artıyor diye kürtaja alacaklardı. Tekrar kendi doktoruma gttim kürtajlık Bi durum yok evde dinlen 10 gün sonra gel dedi çarşambaya gideceğim. Ama hep lekelenme lerim oluyor hala korkuyırum yüreğim ağzımda. Doktorumun dediğini unutmuyorum sana da moral olsun aynen şöle dedi kese etrafı kanla çevrili ama sanki tutunmaya çaliişiyor biz ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği varsa sana tutunur bırakmaz seni zaten kan lekelenme kese şekli bazen bizi yanıltabilir kötü düşünürken hiç beklemediğimiz çok güzel olaylar olmuştu belki senki de öle olacak belki benimde öle olacak bilmıyorum. Biz güzel düşünelim güzel olsun. Yoksa ben de kürtaja alınacakken hala beklıyorum Bi umutlaKizlar okadr kötüyüm ki psikolojim tamamen bozuldu doktora gittim bugün cumartesidrn beri kanamam dinmisti artık karindan USG ile tam keseyi bebeği görürüz demiştim 6+0iz ama duyduklarım hüsran karindan baktı gözüküyordu ama tam anlayamadi alttan bakalım birde dedi ve kesenin yapısının bozuk olduğunu ve kanamanın büyük ihtimalldr bu yüzden geldiğini söyledi büyük ihtimalle düşecek progesteronu bırak dedi ama yine de bir can sonuçta bir hafta bekleyelim sonlandiralim dedi çok kötüyüm bir yandan hayırlısı diyorum ama insan duygularını bastiramiyor bu şekilde kese bozuk olup düzelen varmı?doktora normale dönebilir mi dedim ama büyük ihtimal gördüğüm jadariyla düşükle sonuçlanavak dedi insan bir umut diyor inanmak istemiyorum gerckten cok kötüyüm bu durumu yaşayan varmı?
Geçen hafta verdiğimde 6. Hafta civarı 10bin üstü görünüyordu zaten hcg testinin yapıldığı alanda hangi haftada tahminen nekadar olması gerektiği yazıyordu DRM 6. Haftaya uyumlu olduğu için bidaha hcg istemediMerhaba arkadaşlar hcg değerleriniz 7 haftalarda nasıl?
Ben şimdi bir doktora daha gözüktüm kesede bir duzensizlik olmadığını söyledi Protestana devam edip bir hafta sonra gelmemi söyledi yolk kesesi oluşmuş bir kaç güne bebek gözükecek dedi suanlik kanamam yok aynı seninki gibi etrafında kanama alani var ama doktor tutunuyor olabilir ilacını bırakma dedi.diger doktora baksam ilacı birak kese düzensiz düşük olacak dedi sabahtir hep rabbim hayırlısı dedim bende bir umutla bekliyorum canım dilerim ikimizinde güzel haberleri sağlıklı bebekleri olsun inşallahÇok geçmiş olsun canım bende 6 +4üm bugün itibariyle. Kanama şikayetiyle hastaneye gitmiştim düşük riskim var diye 4 gün yattım 5.gün kese görünüyor büyüyor ama beta değerlerim az artıyor diye kürtaja alacaklardı. Tekrar kendi doktoruma gttim kürtajlık Bi durum yok evde dinlen 10 gün sonra gel dedi çarşambaya gideceğim. Ama hep lekelenme lerim oluyor hala korkuyırum yüreğim ağzımda. Doktorumun dediğini unutmuyorum sana da moral olsun aynen şöle dedi kese etrafı kanla çevrili ama sanki tutunmaya çaliişiyor biz ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği varsa sana tutunur bırakmaz seni zaten kan lekelenme kese şekli bazen bizi yanıltabilir kötü düşünürken hiç beklemediğimiz çok güzel olaylar olmuştu belki senki de öle olacak belki benimde öle olacak bilmıyorum. Biz güzel düşünelim güzel olsun. Yoksa ben de kürtaja alınacakken hala beklıyorum Bi umutlaAllahtan ümit kesilmez sen pozitif ol ki bebeğine geçsin bu durum üzülme dualarım seninle rabbim korktuğumuza uğratmasın yeterki hayrlısı ile
Evet doktor öyle say demişti ama bugün kontrolde değiştirdi son adet tarihimi 2 hafta ileriye çektiBende ağustosta kürtaj oldum kaset testte çizgi çıktı inş bu sefer sağlıklı ilerler hepimizin. Bende geriden geleceğini düşünüyorum kürtajdan dolayı kürtaj gününü 1 mi sayıyorlar
Her zaman farklı doktor görüşü almakta fayda var. Stresli durum ama elinizden geldiğince sakin olun stres bebeğe de zararBen şimdi bir doktora daha gözüktüm kesede bir duzensizlik olmadığını söyledi Protestana devam edip bir hafta sonra gelmemi söyledi yolk kesesi oluşmuş bir kaç güne bebek gözükecek dedi suanlik kanamam yok aynı seninki gibi etrafında kanama alani var ama doktor tutunuyor olabilir ilacını bırakma dedi.diger doktora baksam ilacı birak kese düzensiz düşük olacak dedi sabahtir hep rabbim hayırlısı dedim bende bir umutla bekliyorum canım dilerim ikimizinde güzel haberleri sağlıklı bebekleri olsun inşallah
Çok teşekkürlerEvet doktor öyle say demişti ama bugün kontrolde değiştirdi son adet tarihimi 2 hafta ileriye çekti
Benimde gec dollenme doktor korkma dediKaç haftalıksın şu an ve kaç mm görüldü acaba? Bende bugün gördüm ama normalde 7 haftalığım doktor kürtaj sonrası yumurtlaman geç olmuştur dedi son adet tarihimi değiştirdi 5 haftalık oluyo ona göre ve 5mm kese gözüktü acaba normal mi bu
Kanaması lekelemesi risk ustune risk yasayan arkadasim saglikla kucağına aldi benim gecen yil hersey 4 4luk yolundaydi sali gunu doktora gittim bana dediki istedigimiz en guzel sekilde rahmine tutunmus yola bile çıkabilirsin hersey yolunda dedi persembe gunu yani iki gun sonra icime bir horf geldi alakasiz sekilde doktora geleyim dedim gittim kalbi durmuştu 4 gun bekledim o sekilde kurtaj icin doktor ozaman musaitti o 4 gun canlansin diye gunde 2 3 saat uyku ile dua ettimÇok geçmiş olsun canım bende 6 +4üm bugün itibariyle. Kanama şikayetiyle hastaneye gitmiştim düşük riskim var diye 4 gün yattım 5.gün kese görünüyor büyüyor ama beta değerlerim az artıyor diye kürtaja alacaklardı. Tekrar kendi doktoruma gttim kürtajlık Bi durum yok evde dinlen 10 gün sonra gel dedi çarşambaya gideceğim. Ama hep lekelenme lerim oluyor hala korkuyırum yüreğim ağzımda. Doktorumun dediğini unutmuyorum sana da moral olsun aynen şöle dedi kese etrafı kanla çevrili ama sanki tutunmaya çaliişiyor biz ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği varsa sana tutunur bırakmaz seni zaten kan lekelenme kese şekli bazen bizi yanıltabilir kötü düşünürken hiç beklemediğimiz çok güzel olaylar olmuştu belki senki de öle olacak belki benimde öle olacak bilmıyorum. Biz güzel düşünelim güzel olsun. Yoksa ben de kürtaja alınacakken hala beklıyorum Bi umutlaAllahtan ümit kesilmez sen pozitif ol ki bebeğine geçsin bu durum üzülme dualarım seninle rabbim korktuğumuza uğratmasın yeterki hayrlısı ile