-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.501
İmplantasyon kanamam olmuştu. 3 günLekelenme yaşamış miydiniz peki
Bakalım inşallah haftaya gittiğimde kese güzel büyümüş olursa rahatlıycamBenimde gec dollenme doktor korkma dedi
Evet canim deterjan kokulari yuzey temizleyici sivi sabun kokusi itici gelioDoktor bana cok yorma kendini ev islerine de biraz ara ver dedi ama ben dayanamiyorum biraz is yapıyorum şunu farketrim sadece az once bulasik yikadim makinaya sigmayanlari kokusu inanilmaz bogdu beni bulasik deterjanı o kadar bogar mi dedin ya;( sizde de oluyormu yerleri robot supurge ile sildircektim icine azicik yuzey temizleyicisi koydu 3 dk sonra o kokuda beni bogdu bosalttim tekrar duru su koydum sizdede hassasiyet varmi bu kadar? Bir de tecrubeli annelere bir sorum var gobek ne zaman çıkmaya basliyor
Bende de3gun hapı kullandıktan sonra 3gubde bitti şuan yok çok şükürİmplantasyon kanamam olmuştu. 3 gün
Bende aynı şekilde yumuşatıcı kokusuna dayanadım başımı agrıttı agır geldi benim göbek 4. Ayda başlıyor çıkmayaDoktor bana cok yorma kendini ev islerine de biraz ara ver dedi ama ben dayanamiyorum biraz is yapıyorum şunu farketrim sadece az once bulasik yikadim makinaya sigmayanlari kokusu inanilmaz bogdu beni bulasik deterjanı o kadar bogar mi dedin ya;( sizde de oluyormu yerleri robot supurge ile sildircektim icine azicik yuzey temizleyicisi koydu 3 dk sonra o kokuda beni bogdu bosalttim tekrar duru su koydum sizdede hassasiyet varmi bu kadar? Bir de tecrubeli annelere bir sorum var gobek ne zaman çıkmaya basliyor
Normal canım bende 5 hafta 4 günlük dü gittigimde 6.8 mm dediKaç haftalıksın şu an ve kaç mm görüldü acaba? Bende bugün gördüm ama normalde 7 haftalığım doktor kürtaj sonrası yumurtlaman geç olmuştur dedi son adet tarihimi değiştirdi 5 haftalık oluyo ona göre ve 5mm kese gözüktü acaba normal mi bu
Benim çok agrıyor canım koltuk altından başladı gögüs uclarıma kadar yayıldı üzerine yatamıyorumGögus hassasiyetiniz var mi kizlar? Benim ucunda falan aci yok sadece bastirinca gogsume sanki cürumus gibi agri oluyor
Benimde 5 ve 6. Haftalarımda çok fazla acı vardı uçlarında kıyafetler bile acıtıyodu kaşındırıyodu bir haftadır yok geçti çok şükür şuan 7+2 oldukGögus hassasiyetiniz var mi kizlar? Benim ucunda falan aci yok sadece bastirinca gogsume sanki cürumus gibi agri oluyor
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızNormal canım bende 5 hafta 4 günlük dü gittigimde 6.8 mm dedi
Benim sat 18 temmuz şuan sata göre çok gerideyim doktora ilk gittiğimde kese 5haftalıktı ama benim 8haftalık olmam gerekiyodu sata göre doktor kan istedi kandaki değerle ultrasondaki kesenin haftası uyuştuğu için geç döllenmedir panik yapmamıza gerek yok dedi bir hafta sonra gel biz yinede kesenin gelişimine bakalım dedi benim bundan önceki hamileliğimdede 4 hafta geriden geliyodu doktor o zaman bana sağlıksız gebelik düşer demişti ama ben adet düzensizliğimi bildiğim için hiç öyle düşünmedim şuan kızım 7 yaşında o haftaları yakalıyolar zaten Allah'ın izniyle büyür kese sen içini ferah tutBakalım inşallah haftaya gittiğimde kese güzel büyümüş olursa rahatlıycam
Allah razi olsun benimde icim rahat etti cunku sat a gore geri de benimki de gec dollenme olmus olabilir dediBenim sat 18 temmuz şuan sata göre çok gerideyim doktora ilk gittiğimde kese 5haftalıktı ama benim 8haftalık olmam gerekiyodu sata göre doktor kan istedi kandaki değerle ultrasondaki kesenin haftası uyuştuğu için geç döllenmedir panik yapmamıza gerek yok dedi bir hafta sonra gel biz yinede kesenin gelişimine bakalım dedi benim bundan önceki hamileliğimdede 4 hafta geriden geliyodu doktor o zaman bana sağlıksız gebelik düşer demişti ama ben adet düzensizliğimi bildiğim için hiç öyle düşünmedim şuan kızım 7 yaşında o haftaları yakalıyolar zaten Allah'ın izniyle büyür kese sen içini ferah tut
Benim bütün kokular midemi kaldırıyor. Böyle söyleyenlere aman naz yapıyorlarz abartıyorlar derdim ama yataktan kalkamıyorum. Ne yemek ne bir şey. Su bile midemi bulandırıyor hatta.Doktor bana cok yorma kendini ev islerine de biraz ara ver dedi ama ben dayanamiyorum biraz is yapıyorum şunu farketrim sadece az once bulasik yikadim makinaya sigmayanlari kokusu inanilmaz bogdu beni bulasik deterjanı o kadar bogar mi dedin ya;( sizde de oluyormu yerleri robot supurge ile sildircektim icine azicik yuzey temizleyicisi koydu 3 dk sonra o kokuda beni bogdu bosalttim tekrar duru su koydum sizdede hassasiyet varmi bu kadar? Bir de tecrubeli annelere bir sorum var gobek ne zaman çıkmaya basliyor
Hepimizden razı olsun canım bir iki aya yetişiyo arayı kapatıyo zaten ben ilk gittim 5+2di 8 gün sonra gittim 6+2 yerine 7+0 çıktı rabbim sağlık versin kendimize iyi bakarsak çok çabuk büyüyüp gelişiyolar Allah'ın izniyleAllah razi olsun benimde icim rahat etti cunku sat a gore geri de benimki de gec dollenme olmus olabilir dedi
Ya o benimde başıma geldi mide bulantısı nedir bilmezdim ben 2 hamileliğimde belirtisiz çok rahat geçmişti diğerlerine hep abartıyosunuz derdim kızarlardı bana sen rahatsın tabi diye 4 5 haftadır sürünüyorum ay ne zormuş diyorum kızlarımda okula gidiyo bide ben bırakıp alıyorum uzanıcak vaktim olmuyo neredeyse gece tam dinlenicem o zamanda mide yanması başlıyor bi yanma ağrı oturduğum yerde uyuyorum Allah yardımcımız olsunBenim bütün kokular midemi kaldırıyor. Böyle söyleyenlere aman naz yapıyorlarz abartıyorlar derdim ama yataktan kalkamıyorum. Ne yemek ne bir şey. Su bile midemi bulandırıyor hatta.
Çok sevindim canım ya iyiki gitmişsin hiç canını sıkma. Bu doktorları anlamak mümkün değil rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallh ya. Çok erken daha belki de sana sıkıca tutanac ak annesiBen şimdi bir doktora daha gözüktüm kesede bir duzensizlik olmadığını söyledi Protestana devam edip bir hafta sonra gelmemi söyledi yolk kesesi oluşmuş bir kaç güne bebek gözükecek dedi suanlik kanamam yok aynı seninki gibi etrafında kanama alani var ama doktor tutunuyor olabilir ilacını bırakma dedi.diger doktora baksam ilacı birak kese düzensiz düşük olacak dedi sabahtir hep rabbim hayırlısı dedim bende bir umutla bekliyorum canım dilerim ikimizinde güzel haberleri sağlıklı bebekleri olsun inşallah
Okurken duygulandım be çok üzüldüm çok acı olay gerçekten rabbim yaşatmasın kimseyeKanaması lekelemesi risk ustune risk yasayan arkadasim saglikla kucağına aldi benim gecen yil hersey 4 4luk yolundaydi sali gunu doktora gittim bana dediki istedigimiz en guzel sekilde rahmine tutunmus yola bile çıkabilirsin hersey yolunda dedi persembe gunu yani iki gun sonra icime bir horf geldi alakasiz sekilde doktora geleyim dedim gittim kalbi durmuştu 4 gun bekledim o sekilde kurtaj icin doktor ozaman musaitti o 4 gun canlansin diye gunde 2 3 saat uyku ile dua ettimkalp atislarini kac kere dinledik hersey yolunda artik zamaniji cennete geçirmesi gerekiyormus gitti.. o 4 gunde bir gram lekem olmadi. Yani ruhu burada devam edecekse leke olsun kan gelsin deli gibi sancilariniz olsun sapasaglam yaşıyor omru yoksa da hic bir belirti vermeden ustune usttuk 4 gun karnimda o sekilde kaldi bi tane leke olmadan da hersey bitmis olabiliyor hayatımın en agir 4 gunuydu canlansin diye dua ettim ya imkani yok ama işte umut
.