2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yok tuvalet gibi değil akıntı geldi gibi bi his geldi ama çok kısa süre 1 2 saniye belki... bi avuç büyüklüğü kadar bile yoktu ıslaklık. baktığımda akıntı vardı ıslaklıkla beraber. Devamı gelirse beklemem direk giderim hastaneye ama bazen azar azar idrar da kaçırıyoruz ya o yüzden emin olamadım bebek de hareket ediyor dikkat edicem uyuyana kadar yarın baktırırım artık.

Bende emin olamıyorum çoğunlukla ayağa kalktım mı altıma kaçıracak gibi hissediyorum çok hareket edince akıntım oluyo bazen altıma hafiften kaçırdığım oluyo hareketleri çok aşağıda çünkü hareket ettikçe tuvalete zor yetişiyorum kontrolünüz yarınmış dediğiniz gibi takip edin yarın da belli olur zaten kontrolde suyu nasıl ne kadar bugün benimde normal zamanlara göre çok fazla hareketli sürekli tuvalete gidiyorum sürekli sertleşiyo karnım hareketleri karnımı acıtıyo alta doğru çok fazla baskı yapıyo ayağa kalkmak istemiyorum hiç

Benim 2 3 gündür gündüzden akşama kadar karnım çok kasılıyo akşam da magnezyum içip uyuyorum genelde 1 saate falan karnım yumuşuyo ama gündüz semsert oturup kalkarken zorlanıyorum.

Benim 2 3 gündür gündüzden akşama kadar karnım çok kasılıyo akşam da magnezyum içip uyuyorum genelde 1 saate falan karnım yumuşuyo ama gündüz semsert oturup kalkarken zorlanıyorum.
Aynen bugün yatıyorum bende dünden beri artık normal hareketleri bile kasılma gibi oluyo bir sağa bir sola toplanıyo sertleşiyo kasılıyo karnın sadece o biraz uyurken sakinlesip yumuşuyo evdekiler bağırışınca kızdırmayın küçük adamı bak zor tutuyorum içerde çıkarsa saçlarınızı yolcak diyorum gülüyolar kızlarım dürtüyolar hadi doğsa görelim hadi çık çık diye

Hahahahah çıkınca size de çatacak böyle uslu durun evet uyuyunca rahatız ittirmiyolar karnı sizin de mi erkek? Benimki erkek acayip itiyo karnımı geriyo zaten o itince de kasılmalarım tetikleniyor ister istemez

Kızlar bende kontrolden çıktım 38+2 çatı muayenesi oldum hiç korkulacak bisey değilmiş gönlünüzü ferah tutun hiç korkmayın benim canım çok tatlıdır normalde ona rağmen hiç acımadı ama bebeğimin suyu azalmış doktor beş litre olması gerekirken 2 litre felan kalmış dedi doğumu erken başlatmamız gerekebilir gibi konuştu iki gün sonra gel ama müdahale edebiliriz oyuzden sabahtan gel dedi özel hastane acaba sezeryan almak için mi böyle konuştu bilmiyorum kafamı çok karıştırdı

Benim suyum geldiğinde bildiğin şakır şakır akmıştı. Yani böyle vajinadan çiş geliyormuş gibiydi.

Dun gebelik takibi icin saglik ocagind agittim bu akintilari sordum ebe bana 9 ay boyunca akintim oldu hatta sut kesigi gibide oldu normal dedi
Benim de oldu onla beraber ıslaklık da vardı akıntı dışında o yüzden emin olamadım bende.
Benim suyum geldiğinde bildiğin şakır şakır akmıştı. Yani böyle vajinadan çiş geliyormuş gibiydi.
Yok öyle değildi akıntı akıyomuş gibi bir his geldi ıslaklık ve akıntı vardı büyük ihtimal kaçırdım biraz devamı da gelmedi henüz ama idrar yolları enfeksiyonum düzeliyor da olabilir antibiyotik içiyorum

Gülsemmi ağlasam mı bende bilemedim Özel'in muamelesi daha iyi tabiki ama istemem gerekir mi sakinleşti rici onu bilemedim
Ya,doktorum bana demiş ti ki suyun birden,gelirse endişelenme acele etme sakince hareket et suyu gelipte saatler sonra doğuran lar var ama çok değilse akıntı da olabilir. Yinede takip et kanamalı mı saf su mu

5 litre mi? Ortalama 800 ml olmasi gerekiyor 38 haftalarda

Vaktinde doğsaydi canım hiç takılmazdım ama şimdi kilosu az olduğu için küvoze girer. Ödem kaybida olur hemen çıkmaz diye korkuyorum
Tatlim kilo degil organ gelisimi onemli ill dogdugunda makineye vaglicaklar ama kendi kendine nefes alabiliyosa makinesiz devam edicek bakarsin 1 hafta en gec 2 haftaya cikar :) ve bence cikar

Hahahahah çıkınca size de çatacak böyle uslu durun evet uyuyunca rahatız ittirmiyolar karnı sizin de mi erkek? Benimki erkek acayip itiyo karnımı geriyo zaten o itince de kasılmalarım tetikleniyor ister istemez
Erkek evet kızlardaki hamileliklerimde böyle sertleşme kasılmalar hiç olmadı bi kere bile olmadı sancı da olmuyodu zaten hareketleri de daha sakin nazik oluyodu hiç tekme attıklarını bilmem bizim keratayı iki üç kere dürtseler içerde tutmayın beni der gibi deliriyo kendini itiyo dışa doğru tekmeliyo sağa sola toplanıp sertleşiyo ani sert hareketleri dışardan izlerken karnım çamaşır kazanı gibi sağa sola dönüyo habire hele bi de durmadan dürtünce temelli kızıyo gibi daha çok tepiniyo

İçinizin rahat etmesi için sorabilirsiniz yok derlerse isteyebilirsiniz bence vardır illaki çünkü gelip seruma iğneyle birşeyler enjekte ediyolar ben sormadım hiç ağrı kesiciyi iğne olarak bacaktan vurmuşlardı bana hep

Çok değildi. Devamı gelmedi

Ay evet benim de aynııı ben de bikere ufak tokatladım bi tekme koydu idrar torbama acı çektim karnımda ufak yuvarlak var bir sağda bir solda bazen midemin altında götü mü sırtı mı kafası mı anlamıyorum

Kızlar tansiyonunuz yükselince ne gibi rahatsızlıklarınız oluyo tansiyon sorunum hiç olmamıştı bugün midem bulanıyo başım ağrıyo özellikle 3 4 saattir kafam kalkmıyo yatıyorum öyle uyuyup uyandım geçmedi alet yok ölçemiyorum kesin emin de olamadım

Benim bildiğim genelde enseden ağrı vurur. Annem hipertansiyon hastası genelde enseden ağrı oluyor. Limonlu suyla geçiyor genelde, iniyor... ama çıktığına emin olduysanız için. Eczanede ölçtüremez misiniz 5 dk?

Çevremde yakın eczane sağlık ocağı hastane vs yok eşimi çağırmam lazım halsizlik var midem bulanıyo başımın ağrısı ensemde değil tepemde tam genelde ölçümlerde hastanede 118/79 116/69 civarları çıkıyordu en son zaten nst de ölçüldüğünde tok karnına 116/69 çıkmıştı hiç yükseldiğini hatırlamıyorum o yüzden emin olamadım hep normalin bir tık altı çıkıyo her ölçümlerde sağlık ocağında da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…