- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.661
Yok tuvalet gibi değil akıntı geldi gibi bi his geldi ama çok kısa süre 1 2 saniye belki... bi avuç büyüklüğü kadar bile yoktu ıslaklık. baktığımda akıntı vardı ıslaklıkla beraber. Devamı gelirse beklemem direk giderim hastaneye ama bazen azar azar idrar da kaçırıyoruz ya o yüzden emin olamadımNe kadar geldi ki su boşalması patlaması altına tuvaletini yapar gibi aniden çok akarmış çevremdeki yaşayanlardan böyle duydum ben sızıntı şeklinde olabilir tabi ama onun kendine has bi farklı kokusu varmış öyle okumuştum içiniz rahat etmezse bi konuşun isterseniz ne olur ne olmaz
Bende emin olamıyorum çoğunlukla ayağa kalktım mı altıma kaçıracak gibi hissediyorum çok hareket edince akıntım oluyo bazen altıma hafiften kaçırdığım oluyo hareketleri çok aşağıda çünkü hareket ettikçe tuvalete zor yetişiyorum kontrolünüz yarınmış dediğiniz gibi takip edin yarın da belli olur zaten kontrolde suyu nasıl ne kadar bugün benimde normal zamanlara göre çok fazla hareketli sürekli tuvalete gidiyorum sürekli sertleşiyo karnım hareketleri karnımı acıtıyo alta doğru çok fazla baskı yapıyo ayağa kalkmak istemiyorum hiçYok tuvalet gibi değil akıntı geldi gibi bi his geldi ama çok kısa süre 1 2 saniye belki... sonra baktığımda akıntı vardı ıslaklıkla beraber. Devamı gelirse beklemem direk giderim hastaneye ama bazen azar azar idrar da kaçırıyoruz ya o yüzden emin olamadımbebek de hareket ediyor dikkat edicem uyuyana kadar yarın baktırırım artık.
Benim 2 3 gündür gündüzden akşama kadar karnım çok kasılıyoBende emin olamıyorum çoğunlukla ayağa kalktım mı altıma kaçıracak gibi hissediyorum çok hareket edince akıntım oluyo bazen altıma hafiften kaçırdığım oluyo hareketleri çok aşağıda çünkü hareket ettikçe tuvalete zor yetişiyorum kontrolünüz yarınmış dediğiniz gibi takip edin yarın da belli olur zaten kontrolde suyu nasıl ne kadar bugün benimde normal zamanlara göre çok fazla hareketli sürekli tuvalete gidiyorum sürekli sertleşiyo karnım hareketleri karnımı acıtıyo alta doğru çok fazla baskı yapıyo ayağa kalkmak istemiyorum hiç
Aynen bugün yatıyorum bende dünden beri artık normal hareketleri bile kasılma gibi oluyo bir sağa bir sola toplanıyo sertleşiyo kasılıyo karnın sadece o biraz uyurken sakinlesip yumuşuyo evdekiler bağırışınca kızdırmayın küçük adamı bak zor tutuyorum içerde çıkarsa saçlarınızı yolcak diyorum gülüyolar kızlarım dürtüyolar hadi doğsa görelim hadi çık çık diyeBenim 2 3 gündür gündüzden akşama kadar karnım çok kasılıyoakşam da magnezyum içip uyuyorum genelde 1 saate falan karnım yumuşuyo ama gündüz semsert oturup kalkarken zorlanıyorum.
Hahahahah çıkınca size de çatacak böyle uslu durunAynen bugün yatıyorum bende dünden beri artık normal hareketleri bile kasılma gibi oluyo bir sağa bir sola toplanıyo sertleşiyo kasılıyo karnın sadece o biraz uyurken sakinlesip yumuşuyo evdekiler bağırışınca kızdırmayın küçük adamı bak zor tutuyorum içerde çıkarsa saçlarınızı yolcak diyorum gülüyolar kızlarım dürtüyolar hadi doğsa görelim hadi çık çık diye
Dun gebelik takibi icin saglik ocagind agittim bu akintilari sordum ebe bana 9 ay boyunca akintim oldu hatta sut kesigi gibide oldu normal dediBu sefer ben de üşüttüm biraz ayaklardan işte ne yaptıysam ısınamadım
Benim suyum geldiğinde bildiğin şakır şakır akmıştı. Yani böyle vajinadan çiş geliyormuş gibiydi.Yarım saat önce su ve akıntı karışık bişey geldi iç çamaşırıma yarın da kontrolüm var kızlar sizce akıntıdan mı bebekten gelen su mudoktorumla konuşmama gerek var mı kontrolüm yarın sabah.
Benim de oldu onla beraber ıslaklık da vardı akıntı dışında o yüzden emin olamadım bende.Dun gebelik takibi icin saglik ocagind agittim bu akintilari sordum ebe bana 9 ay boyunca akintim oldu hatta sut kesigi gibide oldu normal dedi
Yok öyle değildi akıntı akıyomuş gibi bir his geldi ıslaklık ve akıntı vardı büyük ihtimal kaçırdım biraz devamı da gelmedi henüz ama idrar yolları enfeksiyonum düzeliyor da olabilir antibiyotik içiyorumBenim suyum geldiğinde bildiğin şakır şakır akmıştı. Yani böyle vajinadan çiş geliyormuş gibiydi.
Gülsemmi ağlasam mı bende bilemedimİlk sezeryanımda serum bağlanmadan önce deli dana gibi dolaşıyordum stresten telaştan yerimde duramıyordum yemek yediğim için beklemem gerekiyordu damar yolu açıldı serum takıldı 1dk sonra sakinlesip uzandım annem bile şaşırmıştı kız sen deli gibi dolanıyodun noldu da uzandın birden diye ikincide takılan serumda varmıydı hatırlamıyorum ilki özelde ikincisi devlette olmuştu devlette olanda büyük bi koşuşturma vardı herkes herşeyi son hız koşarak yapıyodu aniden odadayken hemen üzerimi değiştim nst hızlıca bağlandı nst bağlıyken sonda takıldı hemen nst sökülüp sedyeye yatırılıp götürüldüm ne olduğumu bile anlamadım hepsi 5dk içinde gerçekleşti stres yapıp korkmama fırsat kalmadı bile sudan çıkmış balığa döndüm özelde tekerlekli sandalyeyle salına salına götürmüştü hemşire devlette paşaya kelle yetiştirir gibi herkeste bir telaş sedyeye yatırılıp çarşafla adeta dürüm yapılarak götürülmüştüm kaçırılır gibi halbuki ne sancı ne bişey vardı götüren hasta bakıcı yüzümü bile kapatmıştı abi bari tek gözümle bakayım dedim tamam ama çok açma deyip tek gözümü açmıştı hafiften güler misin ağlar mısın aslında tam bi macera komedi devlette böyle şeyler yaşarken korku stres aklıma gram gelmemişti
Ya,doktorum bana demiş ti ki suyun birden,gelirse endişelenme acele etme sakince hareket et suyu gelipte saatler sonra doğuran lar var ama çok değilse akıntı da olabilir. Yinede takip et kanamalı mı saf su muYarım saat önce su ve akıntı karışık bişey geldi iç çamaşırıma yarın da kontrolüm var kızlar sizce akıntıdan mı bebekten gelen su mudoktorumla konuşmama gerek var mı kontrolüm yarın sabah.
5 litre mi? Ortalama 800 ml olmasi gerekiyor 38 haftalardaKızlar bende kontrolden çıktım 38+2 çatı muayenesi oldum hiç korkulacak bisey değilmiş gönlünüzü ferah tutun hiç korkmayın benim canım çok tatlıdır normalde ona rağmen hiç acımadı ama bebeğimin suyu azalmış doktor beş litre olması gerekirken 2 litre felan kalmış dedi doğumu erken başlatmamız gerekebilir gibi konuştu iki gün sonra gel ama müdahale edebiliriz oyuzden sabahtan gel dedi özel hastane acaba sezeryan almak için mi böyle konuştu bilmiyorum kafamı çok karıştırdı
Tatlim kilo degil organ gelisimi onemli ill dogdugunda makineye vaglicaklar ama kendi kendine nefes alabiliyosa makinesiz devam edicek bakarsin 1 hafta en gec 2 haftaya cikar :) ve bence cikarVaktinde doğsaydi canım hiç takılmazdım ama şimdi kilosu az olduğu için küvoze girer. Ödem kaybida olur hemen çıkmaz diye korkuyorum
Erkek evet kızlardaki hamileliklerimde böyle sertleşme kasılmalar hiç olmadı bi kere bile olmadı sancı da olmuyodu zaten hareketleri de daha sakin nazik oluyodu hiç tekme attıklarını bilmem bizim keratayı iki üç kere dürtseler içerde tutmayın beni der gibi deliriyo kendini itiyo dışa doğru tekmeliyo sağa sola toplanıp sertleşiyo ani sert hareketleri dışardan izlerken karnım çamaşır kazanı gibi sağa sola dönüyo habire hele bi de durmadan dürtünce temelli kızıyo gibi daha çok tepiniyoHahahahah çıkınca size de çatacak böyle uslu durunevet uyuyunca rahatız ittirmiyolar karnı sizin de mi erkek? Benimki erkek acayip itiyo karnımı geriyo zaten o itince de kasılmalarım tetikleniyor ister istemez
İçinizin rahat etmesi için sorabilirsiniz yok derlerse isteyebilirsiniz bence vardır illaki çünkü gelip seruma iğneyle birşeyler enjekte ediyolar ben sormadım hiç ağrı kesiciyi iğne olarak bacaktan vurmuşlardı bana hepGülsemmi ağlasam mı bende bilemedimÖzel'in muamelesi daha iyi tabiki ama istemem gerekir mi sakinleşti rici onu bilemedim
Ya,doktorum bana demiş ti ki suyun birden,gelirse endişelenme acele etme sakince hareket et suyu gelipte saatler sonra doğuran lar var ama çok değilse akıntı da olabilir. Yinede takip et kanamalı mı saf su mu
Çok değildi. Devamı gelmediGülsemmi ağlasam mı bende bilemedimÖzel'in muamelesi daha iyi tabiki ama istemem gerekir mi sakinleşti rici onu bilemedim
Ya,doktorum bana demiş ti ki suyun birden,gelirse endişelenme acele etme sakince hareket et suyu gelipte saatler sonra doğuran lar var ama çok değilse akıntı da olabilir. Yinede takip et kanamalı mı saf su mu
Yok yani benim ne kadar azaldığını kolay anlamam için örnek verdi5 litre mi? Ortalama 800 ml olmasi gerekiyor 38 haftalarda
Ay evet benim de aynıııErkek evet kızlardaki hamileliklerimde böyle sertleşme kasılmalar hiç olmadı bi kere bile olmadı sancı da olmuyodu zaten hareketleri de daha sakin nazik oluyodu hiç tekme attıklarını bilmem bizim keratayı iki üç kere dürtseler içerde tutmayın beni der gibi deliriyo kendini itiyo dışa doğru tekmeliyo sağa sola toplanıp sertleşiyo ani sert hareketleri dışardan izlerken karnım çamaşır kazanı gibi sağa sola dönüyo habire hele bi de durmadan dürtünce temelli kızıyo gibi daha çok tepiniyo
Benim bildiğim genelde enseden ağrı vurur. Annem hipertansiyon hastası genelde enseden ağrı oluyor. Limonlu suyla geçiyor genelde, iniyor... ama çıktığına emin olduysanız için. Eczanede ölçtüremez misiniz 5 dk?Kızlar tansiyonunuz yükselince ne gibi rahatsızlıklarınız oluyo tansiyon sorunum hiç olmamıştı bugün midem bulanıyo başım ağrıyo özellikle 3 4 saattir kafam kalkmıyo yatıyorum öyle uyuyup uyandım geçmedi alet yok ölçemiyorum kesin emin de olamadım
Çevremde yakın eczane sağlık ocağı hastane vs yok eşimi çağırmam lazım halsizlik var midem bulanıyo başımın ağrısı ensemde değil tepemde tam genelde ölçümlerde hastanede 118/79 116/69 civarları çıkıyordu en son zaten nst de ölçüldüğünde tok karnına 116/69 çıkmıştı hiç yükseldiğini hatırlamıyorum o yüzden emin olamadım hep normalin bir tık altı çıkıyo her ölçümlerde sağlık ocağında daBenim bildiğim genelde enseden ağrı vurur. Annem hipertansiyon hastası genelde enseden ağrı oluyor. Limonlu suyla geçiyor genelde, iniyor... ama çıktığına emin olduysanız için. Eczanede ölçtüremez misiniz 5 dk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?