- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.681
Kaç gündür herkese doktor sezeryan için bişey demiş ;( bana da bebeğin karnı biraz önde gidiyor (5yada6gun) böyle giderse normal doğum zor olur dedi daha çatı muayenesi olmadan. Kaç gündür buradaki yorumları okuyorum yani eski zamanlarda olsak hiç birimiz doguramicakmisiz demek Ilgınc yani;( bu arada Cati için 37+2de randevum var benimde erken mi acaba çatı icinKızlar bende kontrolden çıktım 38+2 çatı muayenesi oldum hiç korkulacak bisey değilmiş gönlünüzü ferah tutun hiç korkmayın benim canım çok tatlıdır normalde ona rağmen hiç acımadı ama bebeğimin suyu azalmış doktor beş litre olması gerekirken 2 litre felan kalmış dedi doğumu erken başlatmamız gerekebilir gibi konuştu iki gün sonra gel ama müdahale edebiliriz oyuzden sabahtan gel dedi özel hastane acaba sezeryan almak için mi böyle konuştu bilmiyorum kafamı çok karıştırdı
Benim panik atagım var ondan korkuyorum tamamen uyutmayı isterler mi birde sakinleştirici veriyolar mi yarım yaparken
Bunu duyduğuma sevindimDun gebelik takibi icin saglik ocagind agittim bu akintilari sordum ebe bana 9 ay boyunca akintim oldu hatta sut kesigi gibide oldu normal dedi
Benim tansiyonum yükseldiğinde de dustugunde ensem değil başımın onu agriyor ama midem de bulaniyordu 9-5 hatta küçük 4.5 lere düştugundede aynısı oluyordu o yüzden ya yükselmesi tam tersi düştüyse limonlu su falan daha çok düşürebilir tansiyonu takip etmek lazım bugün mutlaka bı ölçturun.bol su için o da dengeliyormusÇevremde yakın eczane sağlık ocağı hastane vs yok eşimi çağırmam lazım halsizlik var midem bulanıyo başımın ağrısı ensemde değil tepemde tam genelde ölçümlerde hastanede 118/79 116/69 civarları çıkıyordu en son zaten nst de ölçüldüğünde tok karnına 116/69 çıkmıştı hiç yükseldiğini hatırlamıyorum o yüzden emin olamadım hep normalin bir tık altı çıkıyo her ölçümlerde sağlık ocağında da
Yine ben günü gününde regl olan ve regl ağrısı çok ağır olan biri olarak regl olamadım günüm geçmeye başladı normalde kesin o günde gece lekelenme sonra regl olurum bir sürü test yapıyorum hepsini bozuk çoldırıvam kanda vermek istemiyorumBence pozitif gibi 3-4 gün sonra doktora gidin kanda baksınlar
Testler bozuk olabilir ama daha önce içi asla bmyle olmuyordu ve bundan önceki daha da silik çıkmıştı kimyasal olabilir belkideYine ben günü gününde regl olan ve regl ağrısı çok ağır olan biri olarak regl olamadım günüm geçmeye başladı normalde kesin o günde gece lekelenme sonra regl olurum bir sürü test yapıyorum hepsini bozuk çoldırıvam kanda vermek istemiyorum
Bunu bende duydumKizlar bugün annemle manava gittik yine bir yaşlı teyze terörüne kurban gittim. Manavdaki adam çilek alın dedi canınız çekmez inşallah bende kalsın dedim başka şeyler alıyorduk sonra sen iki canlisin nolur al bı tane ye dedi yıkamadan yemem dedim yine ısrar etti ayıp olmasın diye aldım .kokusuna bak dedi bende kokladım tabi burnuma falan değdi sonra elimdeyken çilek kadın yanimda bana baktı aman yuzune Surme leke olur bebek de dedi ... Bu ne yaaaa.... annemde inanma hurafe onlar saçma dedi. Neyse eve geldik aradan 2 3 saat geçti içime battı bı Googlelayim forumlara bakayım dedim yani zıkkım olsun neler yazıyor şoktayım ciğer yok gül koklamak yok çilek daha neler neler zeytin bile vardıben mi çok dar dünyada yaşıyorum bu tarz şeyleri bilmeden anlamadım ki benimde batıl inançlarım ve ritüellerim vardır. İzmirli arkadaşlar varsa aramızda bilirler hıdırellez ritüellerin vs bütün hepsini yaparım salı gunleri iş yapmam yolda çeşme görünce aracı durdurup 3kere el yikama vs var bende de ondan çekiyor heralde
Testlerin hepsi bozuk olamaz 2 3 damla damlatın fazla damlatınca böyle bozulma yapar.Yine ben günü gününde regl olan ve regl ağrısı çok ağır olan biri olarak regl olamadım günüm geçmeye başladı normalde kesin o günde gece lekelenme sonra regl olurum bir sürü test yapıyorum hepsini bozuk çoldırıvam kanda vermek istemiyorum
Bu damlatmalı değil bardak gibi bişeye koyup batırmalıTestlerin hepsi bozuk olamaz 2 3 damla damlatın fazla damlatınca böyle bozulma yapar.
O zaman çok bekletiyosunuz içinde ben ikisini de kullandım zamanında. ovülasyon ve kaset testler ne zaman fazla damlatsam bozulma oluyordu testte çizgi kalınlaşıp bulanıklaşıyor en fazla 10 saniye diyolar bide çizgisi var oraya kadar sokun fazlasını batırmayın o kendi alıyor zaten yukarı doğru . He bozuk da çıkabilir ama hepsi bozuk olamaz bence aynı yerden mi aldınız hepsiiniBu damlatmalı değil bardak gibi bişeye koyup batırmalı
Aynı eczaneden aldım 10 saniye diyorlar ve zaten deliklere kadar batırıyorum 10 saniyeden fazla tutmuyorum göğüslerimde yeşil damarlar çok fazla çakmaya başladı sanki bana da göğüs ucu büyüdü gibi geliyor regl olamıyorum geç döllenme nasıl oluyor acaba kaset testlerde genelde silik çizgi çöküyor fakat erken gebelikte çıkmadkO zaman çok bekletiyosunuz içinde ben ikisini de kullandım zamanında. ovülasyon ve kaset testler ne zaman fazla damlatsam bozulma oluyordu testte çizgi kalınlaşıp bulanıklaşıyor en fazla 10 saniye diyolar bide çizgisi var oraya kadar sokun fazlasını batırmayın o kendi alıyor zaten yukarı doğru . He bozuk da çıkabilir ama hepsi bozuk olamaz bence aynı yerden mi aldınız hepsiini
Olsaydı kaset testte çıkan erken gebelikte daha belirgin çıkardı. Bir de başka yerden alıp deneyin imkanınız varsa. Aynı eczaneyse testlerle ilgili sıkıntı da olabilirAynı eczaneden aldım 10 saniye diyorlar ve zaten deliklere kadar batırıyorum 10 saniyeden fazla tutmuyorum göğüslerimde yeşil damarlar çok fazla çakmaya başladı sanki bana da göğüs ucu büyüdü gibi geliyor regl olamıyorum geç döllenme nasıl oluyor acaba kaset testlerde genelde silik çizgi çöküyor fakat erken gebelikte çıkmadk
Doguma az kaldı inşallah bişey çıkmaz yazarım buraya alt üstü bı cilek kokladimBunu bende duydumbenim bi kız kardeşimde annem böğürtlen yiyememiş iki kaşının ortasında böğürtlen mevsiminde kızaran minik leke var. Diğer kardeşimde de kolunda ve tam alnının ortasında da yine bir kırmızı sebzenin turşusunu çekmiş suyunu istemiş vermemişler koca şiş bişey vardı 100 tane damar varmış alnındakinde küçükken çok düşüyodu kanıyodu dktorlar hep şey demişler keselim alalım ameliyat edelim ama beyin tabi tehlikeli yapmamışlar bebekken. en son çapada bir doktor 2 yaşındayken götürmüşler bu demiş 7 yaşından sonra sönücek damarlar eriycek işlem yaptırmayın çocuğa yazık olur. Beklemişler gerçekten de eridi hiç damar vs kalmadı orda. Bende de ensede çilek var ama gerçekten ensede olan çilekten herkeste var gibi çok kişide duydum.
Valla bende çilek çok yedim ağzıma ellerime çok gelmiştir ağzıma da başkası sokacak değil yaD
Doguma az kaldı inşallah bişey çıkmaz yazarım buraya alt üstü bı cilek kokladimama 9ayda kaç kere o çilek zeytin sağıma soluma değmiştir kimbilir doğum günümde bir suru gül geldi kokladım geçmiş olsun ne diyim.
bizim ailede hiç doğum lekesi vs yok. Anneme dedim hiç mi canin çekmedi bişey yada bı yerine dokundunmu çilek biseyler yiyip kadın zerre inanmadığı için ne alaka deyip durdubu arada canım aşırı zararlı bı fastfood çekti bi kere yani cocuga net zararı olur bir yiyecek almadım yemedim inşallah lekesi mekesi olmaz neyse ki mide yanmalarim envai çeşit ilaca rağmen hala devam ediyor bunun üzerine düşmüyorum kızım Allah'a emanet
Walla dünden beri çilek yiyorumValla bende çilek çok yedim ağzıma ellerime çok gelmiştir ağzıma da başkası sokacak değil yaben de inanmıyorum açıkçası ama kardeşlerimde oldu diyo annem bende de olmuş . Ama ben inanmıyorum böyle şeylere o ayrı. Lohusaya al basması vs onlara da fazla inanmıyorum o da bi rahatsızlıktan dolayı oluyomuş insana mesela doğumdan sonra ateşle gelen bir rahatsızlıkmış şuan hatırlamıyorum hastalığı ama.
Kizlar bugün annemle manava gittik yine bir yaşlı teyze terörüne kurban gittim. Manavdaki adam çilek alın dedi canınız çekmez inşallah bende kalsın dedim başka şeyler alıyorduk sonra sen iki canlisin nolur al bı tane ye dedi yıkamadan yemem dedim yine ısrar etti ayıp olmasın diye aldım .kokusuna bak dedi bende kokladım tabi burnuma falan değdi sonra elimdeyken çilek kadın yanimda bana baktı aman yuzune Surme leke olur bebek de dedi ... Bu ne yaaaa.... annemde inanma hurafe onlar saçma dedi. Neyse eve geldik aradan 2 3 saat geçti içime battı bı Googlelayim forumlara bakayım dedim yani zıkkım olsun neler yazıyor şoktayım ciğer yok gül koklamak yok çilek daha neler neler zeytin bile vardıben mi çok dar dünyada yaşıyorum bu tarz şeyleri bilmeden anlamadım ki benimde batıl inançlarım ve ritüellerim vardır. İzmirli arkadaşlar varsa aramızda bilirler hıdırellez ritüellerin vs bütün hepsini yaparım salı gunleri iş yapmam yolda çeşme görünce aracı durdurup 3kere el yikama vs var bende de ondan çekiyor heralde
Arkadaşlar selam, ben de 36+ 3 günlük hamileyim. Normal doğumdan korktuğum için sezaryen istiyorum. Doktorum 10 mayıs gibi alalım dedi bu da 38+3 e denk geliyor. Bu tarih bebeği almak için erken mi? Özel hastane bu arada kendilerine göre plan da yapıyor olabilirler.
Evet, ben suyum geldikten 8 saat sonra doğdu oğlum.Gülsemmi ağlasam mı bende bilemedimÖzel'in muamelesi daha iyi tabiki ama istemem gerekir mi sakinleşti rici onu bilemedim
Ya,doktorum bana demiş ti ki suyun birden,gelirse endişelenme acele etme sakince hareket et suyu gelipte saatler sonra doğuran lar var ama çok değilse akıntı da olabilir. Yinede takip et kanamalı mı saf su mu
kilo kilo çilek yedim ben, oğlum çilek olarak doğmasa bariD
Doguma az kaldı inşallah bişey çıkmaz yazarım buraya alt üstü bı cilek kokladimama 9ayda kaç kere o çilek zeytin sağıma soluma değmiştir kimbilir doğum günümde bir suru gül geldi kokladım geçmiş olsun ne diyim.
bizim ailede hiç doğum lekesi vs yok. Anneme dedim hiç mi canin çekmedi bişey yada bı yerine dokundunmu çilek biseyler yiyip kadın zerre inanmadığı için ne alaka deyip durdubu arada canım aşırı zararlı bı fastfood çekti bi kere yani cocuga net zararı olur bir yiyecek almadım yemedim inşallah lekesi mekesi olmaz neyse ki mide yanmalarim envai çeşit ilaca rağmen hala devam ediyor bunun üzerine düşmüyorum kızım Allah'a emanet
Yine ben günü gününde regl olan ve regl ağrısı çok ağır olan biri olarak regl olamadım günüm geçmeye başladı normalde kesin o günde gece lekelenme sonra regl olurum bir sürü test yapıyorum hepsini bozuk çoldırıvam kanda vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?