-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.101
Canım geç yumurtlamısindir sende bebekte geç döllenmistir 5 haftalık ta erken yani 6.7 haftalık olsun bi bakalimmBebek yok kalp atışı yok 5 haftalık diyor doktor sadece kese var.1 kaç gün daha bekleyelim gelişme görmesek düşürecez dediler
Aynen canım beklıyorum inşallh doğru yapıyorumdr bilmıyorum doktorlara göre hemen karar verip düşürmeye karşı çıktım evde beklıyorum inşallh sağlıklı gebelik Dr hayrlısı. Nolur bu kardeşinize dua edinCanım geç yumurtlamısindir sende bebekte geç döllenmistir 5 haftalık ta erken yani 6.7 haftalık olsun bi bakalimm
Eğer beklemenin sana zararı olmayacaksa kesinlikle bekle, inşallah sağlıklıdır ve hayırlısıyla güzel haberler alırsınAynen canım beklıyorum inşallh doğru yapıyorumdr bilmıyorum doktorlara göre hemen karar verip düşürmeye karşı çıktım evde beklıyorum inşallh sağlıklı gebelik Dr hayrlısı. Nolur bu kardeşinize dua edin
Rabbim ne mucizeler gösterir insana kese oluşumu var ise 1 hafta daha dikkat edin zaten boş gebelikse kendiliğinden düşüyor diye biliyorumAynen canım beklıyorum inşallh doğru yapıyorumdr bilmıyorum doktorlara göre hemen karar verip düşürmeye karşı çıktım evde beklıyorum inşallh sağlıklı gebelik Dr hayrlısı. Nolur bu kardeşinize dua edin
Oluyor pıt pıt birşeyler atıyor sanki ama bacağımda olmadı kaşık bölgemde oldu oraya şimdi normalinden fazla kan pompaladığı için öyle hissediyor olabilirizKızlar şu an 6+0 dayım, son 2 gündür sol bacağımda ve alt karnımda(rahmin olduğu yerde ve kasıklarda) sürekli nabız atmasını hissediyorum. Yani sürekli sanki çok koşmuşum da bütün nabzım oralarda hissediliyor gibi. Bu normal midir yoksa bi sıkıntı mı? Sizde de oluyor mu?
Anladım teşekkür ederimOluyor pıt pıt birşeyler atıyor sanki ama bacağımda olmadı kaşık bölgemde oldu oraya şimdi normalinden fazla kan pompaladığı için öyle hissediyor olabiliriz
Aynı sorun bende var canım özellikle gece yatınca bacaklarım çok ağrıyor muhtemelen magnezyum eksikliğinden kasiklarimda aynı şekil özellikle sol kasıgım çok ağrıyorKızlar şu an 6+0 dayım, son 2 gündür sol bacağımda ve alt karnımda(rahmin olduğu yerde ve kasıklarda) sürekli nabız atmasını hissediyorum. Yani sürekli sanki çok koşmuşum da bütün nabzım oralarda hissediliyor gibi. Bu normal midir yoksa bi sıkıntı mı? Sizde de oluyor mu?
Kanaman gelmedigi ve şiddetli karın ağrısı olmadığı sürece bekle cnmAynen canım beklıyorum inşallh doğru yapıyorumdr bilmıyorum doktorlara göre hemen karar verip düşürmeye karşı çıktım evde beklıyorum inşallh sağlıklı gebelik Dr hayrlısı. Nolur bu kardeşinize dua edin
Benimki ağrı değil de nabız atması hissi gibi zonklama gibi o yüzden korkuyorum başka bir şey olmasındanAynı sorun bende var canım özellikle gece yatınca bacaklarım çok ağrıyor muhtemelen magnezyum eksikliğinden kasiklarimda aynı şekil özellikle sol kasıgım çok ağrıyor
Gaz sıkışması da olabilirBenimki ağrı değil de nabız atması hissi gibi zonklama gibi o yüzden korkuyorum başka bir şey olmasından
Ay inşllh dediğin gibidir cnmCanım geç yumurtlamısindir sende bebekte geç döllenmistir 5 haftalık ta erken yani 6.7 haftalık olsun bi bakalimm
Yani herseyi göze aldım bekliyorum cnm inşllh sağlıklıdır bakalım haftaya ne olacak rabbim neylerse güzel eylerEğer beklemenin sana zararı olmayacaksa kesinlikle bekle, inşallah sağlıklıdır ve hayırlısıyla güzel haberler alırsın
Benimde 2. Çok vakit bulamıyorum o yüzden daha sık giren bi arkadaşımız alsın inşAllah yöneticiliğiKızlar GRUP KURUCUSU OLMAK İSTEYEN KAZENİ ETİKETLESİN bizim kurucu banlanmış benim 2. Olacağı için ne kadar vaktim olur bilemiyorum ama ilk gebeliği olanlar daha güzel ilgilenebilir bence
Çok doğru dıosun canım beklıyoruz inşallh haytlısıyla güzel sonuçlanır. Güzel haberlerle gelirim inşallh teşekkür ederm bu arada canımRabbim ne mucizeler gösterir insana kese oluşumu var ise 1 hafta daha dikkat edin zaten boş gebelikse kendiliğinden düşüyor diye biliyorum
günaydınlar, kabızlık, şişkinlik ve gaz görülebilir. bol bol su ve lifli gıdalar tüketmek iyi gelir bir de şekerli şeyler tüketmezsen iyi olur.Kızlar selam, 5+4 bugün. Kabızlık yaşıyorum çok sık sizde de oluyor mu?
Hepsi var tamam dikkat edeyimgünaydınlar, kabızlık, şişkinlik ve gaz görülebilir. bol bol su ve lifli gıdalar tüketmek iyi gelir bir de şekerli şeyler tüketmezsen iyi olur.