2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım geç yumurtlamısindir sende bebekte geç döllenmistir 5 haftalık ta erken yani 6.7 haftalık olsun bi bakalimm
Aynen canım beklıyorum inşallh doğru yapıyorumdr bilmıyorum doktorlara göre hemen karar verip düşürmeye karşı çıktım evde beklıyorum inşallh sağlıklı gebelik Dr hayrlısı. Nolur bu kardeşinize dua edin

Kızlar şu an 6+0 dayım, son 2 gündür sol bacağımda ve alt karnımda(rahmin olduğu yerde ve kasıklarda) sürekli nabız atmasını hissediyorum. Yani sürekli sanki çok koşmuşum da bütün nabzım oralarda hissediliyor gibi. Bu normal midir yoksa bi sıkıntı mı? Sizde de oluyor mu?

Eğer beklemenin sana zararı olmayacaksa kesinlikle bekle, inşallah sağlıklıdır ve hayırlısıyla güzel haberler alırsın

Rabbim ne mucizeler gösterir insana kese oluşumu var ise 1 hafta daha dikkat edin zaten boş gebelikse kendiliğinden düşüyor diye biliyorum

Oluyor pıt pıt birşeyler atıyor sanki ama bacağımda olmadı kaşık bölgemde oldu oraya şimdi normalinden fazla kan pompaladığı için öyle hissediyor olabiliriz

Kızlar GRUP KURUCUSU OLMAK İSTEYEN KAZENİ ETİKETLESİN bizim kurucu banlanmış benim 2. Olacağı için ne kadar vaktim olur bilemiyorum ama ilk gebeliği olanlar daha güzel ilgilenebilir bence

Aynı sorun bende var canım özellikle gece yatınca bacaklarım çok ağrıyor muhtemelen magnezyum eksikliğinden kasiklarimda aynı şekil özellikle sol kasıgım çok ağrıyor

Aynı sorun bende var canım özellikle gece yatınca bacaklarım çok ağrıyor muhtemelen magnezyum eksikliğinden kasiklarimda aynı şekil özellikle sol kasıgım çok ağrıyor
Benimki ağrı değil de nabız atması hissi gibi zonklama gibi o yüzden korkuyorum başka bir şey olmasından

Kızlar GRUP KURUCUSU OLMAK İSTEYEN KAZENİ ETİKETLESİN bizim kurucu banlanmış benim 2. Olacağı için ne kadar vaktim olur bilemiyorum ama ilk gebeliği olanlar daha güzel ilgilenebilir bence
Benimde 2. Çok vakit bulamıyorum o yüzden daha sık giren bi arkadaşımız alsın inşAllah yöneticiliği

Rabbim ne mucizeler gösterir insana kese oluşumu var ise 1 hafta daha dikkat edin zaten boş gebelikse kendiliğinden düşüyor diye biliyorum
Çok doğru dıosun canım beklıyoruz inşallh haytlısıyla güzel sonuçlanır. Güzel haberlerle gelirim inşallh teşekkür ederm bu arada canım

Kızlar selam, 5+4 bugün. Kabızlık yaşıyorum çok sık sizde de oluyor mu?

Hellooo 7+1 yaban mersinimle devam ediyoruz yolumuza nasılsınızz hanımlar
Bugün doktora gidicektim kalp atışı için, valla randevusu bitmiş genelde çok dolu değil diye dünden aramadığıma pişmanım yarın gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…