-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.121
Mrb canım bnde 5+5 günlüğüm kesem göründü benm de ama 1 hafta bekleyelim boş gebelikse kürtaja alacam dedi. Ama bnm ki beta hcg değerlerimşn az artmasından kaynaklı sağlıksız gebelik diyor siz keseyi gördüyseniz sizinki neye dayanarak öle dedi tam anlayamadımİyi gunler arkadaslar bugun kontrolum vardi 5+5 günlüğüm karindan ultrasonla kesem göründü bu haftada kese gormeyi bekleriz dedi ogleden sonra sonuc icin baska doktor vardi on gun sonra kontorle gel bos gebelik ihtimaline karsi dedi olada bilir olmayada bilir dedi icimi bulandirdi yolk saci karından kacinci haftada gordunuz acaba
Valla dayanacagi bişey yok canim tekrar beta bakmadi kese gozukdu die bos gebelik ihtimaline karsi 10 gun sonra gel dedi mide bulandirdi acikcasi bi dayanak olmadan insanin aklına bişey sokuolar on gun nasi gececekse şimdiMrb canım bnde 5+5 günlüğüm kesem göründü benm de ama 1 hafta bekleyelim boş gebelikse kürtaja alacam dedi. Ama bnm ki beta hcg değerlerimşn az artmasından kaynaklı sağlıksız gebelik diyor siz keseyi gördüyseniz sizinki neye dayanarak öle dedi tam anlayamadım
Ay çok zor valla bnm de içim içimi yıyor 1 hafta nasıl gececek bilmıyorum. Rabbim yardımcımız olsun İnşlalh güzel sağlıklı hayrlı haberler alırız canını sıkma kesen görünmüş. Bnm değerlerim sıkıntı gördü. Sen de öle bişi de yok. Oyuzden takma. Sabırla bekleyecez mecburValla dayanacagi bişey yok canim tekrar beta bakmadi kese gozukdu die bos gebelik ihtimaline karsi 10 gun sonra gel dedi mide bulandirdi acikcasi bi dayanak olmadan insanin aklına bişey sokuolar on gun nasi gececekse şimdi
insAllah canim Rabbim ne derse o olur guzel dusunelim hersey güzel olsun insAllahAy çok zor valla bnm de içim içimi yıyor 1 hafta nasıl gececek bilmıyorum. Rabbim yardımcımız olsun İnşlalh güzel sağlıklı hayrlı haberler alırız canını sıkma kesen görünmüş. Bnm değerlerim sıkıntı gördü. Sen de öle bişi de yok. Oyuzden takma. Sabırla bekleyecez mecbur
Başka doktora gitsen bikaç gün sonra canım. 10 gün çok cidden.Valla dayanacagi bişey yok canim tekrar beta bakmadi kese gozukdu die bos gebelik ihtimaline karsi 10 gun sonra gel dedi mide bulandirdi acikcasi bi dayanak olmadan insanin aklına bişey sokuolar on gun nasi gececekse şimdi
Canım öncelikle sakin olmasın msjını görüp yazmak istedim. Keseyi gördü mü? Eğer gördüyse benim 5+5 te kesem göründü ve 7+1 de bebek ve kalp atışı görüldü. Doktor nasıl sana daha 5 haftalıkken bebek görünmesi gerektiğini söyledi aklım almıyor. Korkma sabırla bekle ya da başka doktora git yoksa evde stres olursun daha çokYani herseyi göze aldım bekliyorum cnm inşllh sağlıklıdır bakalım haftaya ne olacak rabbim neylerse güzel eyleramin cnm çok saol
Hic duramazsam giderim canimBaşka doktora gitsen bikaç gün sonra canım. 10 gün çok cidden.
Bana da böyle söylemişlerdi kanamam da vardı kese oluşmuş 10 gün içinde boş kese mi dolu kese mi belli olur dedi bugün 8 haftalık olarak gittim doktor 7+2 haftalık dedi acile gittiğim de 6 haftalıktim.. bekleyin bence daha çok erken insanın içi rahat etmiyor ama bol bol dinlenin olumsuz düşünceden kaçının..İyi gunler arkadaslar bugun kontrolum vardi 5+5 günlüğüm karindan ultrasonla kesem göründü bu haftada kese gormeyi bekleriz dedi ogleden sonra sonuc icin baska doktor vardi on gun sonra kontorle gel bos gebelik ihtimaline karsi dedi olada bilir olmayada bilir dedi icimi bulandirdi yolk saci karından kacinci haftada gordunuz acaba
Keseyi gördüm canım ben kanamayla hastaneye geldim & düşük tehliken başlamış dediler. 4 gün hastanede yattım canım bizde kan uyuşmazlığı var o iğneyi de yaptırdık devlette yattım hergün kan aldılar benden. Alttan muayene etti beni ban dedi kese oluşmuş ama sağlıklı Bi gebelik değil dedi 2 güne hazırlan seni kürtaj edecem dedi ben de hemen hastaneden kaçtım özele gttim özelde ki doktor da alttan baktı bu beta değere göre tam gelişmemiş bebek 1 hafta bekleyelim yoksa kürtaj dedi. Ben beklıyorum Bi ümitle canım. Hala anlamadığım birçok şey var ama bana söyledikleri bu kadar düşün düşün kafayı yicem bu arada hiç bişi de hissetmıom ne göğüs hassiyeti ne mide bulantısı hiç bişi yok bunların yanı sıra.Canım öncelikle sakin olmasın msjını görüp yazmak istedim. Keseyi gördü mü? Eğer gördüyse benim 5+5 te kesem göründü ve 7+1 de bebek ve kalp atışı görüldü. Doktor nasıl sana daha 5 haftalıkken bebek görünmesi gerektiğini söyledi aklım almıyor. Korkma sabırla bekle ya da başka doktora git yoksa evde stres olursun daha çok
Cok üzerinde durmadim zaten canim 8 9 haftada kalp atışı duyanlar varBana da böyle söylemişlerdi kanamam da vardı kese oluşmuş 10 gün içinde boş kese mi dolu kese mi belli olur dedi bugün 8 haftalık olarak gittim doktor 7+2 haftalık dedi acile gittiğim de 6 haftalıktim.. bekleyin bence daha çok erken insanın içi rahat etmiyor ama bol bol dinlenin olumsuz düşünceden kaçının..
Keseyi gördüm canım ben kanamayla hastaneye geldim & düşük tehliken başlamış dediler. 4 gün hastanede yattım canım bizde kan uyuşmazlığı var o iğneyi de yaptırdık devlette yattım hergün kan aldılar benden. Alttan muayene etti beni ban dedi kese oluşmuş ama sağlıklı Bi gebelik değil dedi 2 güne hazırlan seni kürtaj edecem dedi ben de hemen hastaneden kaçtım özele gttim özelde ki doktor da alttan baktı bu beta değere göre tam gelişmemiş bebek 1 hafta bekleyelim yoksa kürtaj dedi. Ben beklıyorum Bi ümitle canım. Hala anlamadığım birçok şey var ama bana söyledikleri bu kadar düşün düşün kafayı yicem bu arada hiç bişi de hissetmıom ne göğüs hassiyeti ne mide bulantısı hiç bişi yok bunların yanı sıra.Sanki boşa beklıom
Saol canım valla annelik güdüsüyle bekliyorum bekletecem artık Bi parçamSen bekleyerek en doğrusunu yapıyorsun yavrum. Ne olacaksa zaten olacağına varacak. İnşallah senin için en güzeli olur. Sakın sıkma canını. Çok sıkıntılar yaşamış birisi olarak bunları söylüyorum Bn sana.
Çok erken daha gebeliğiniz geç döllenmede olmuş olabilir drlar kalp atışı duyulana kadar kesin konuşmaz genelde benım dr mda var gibi gözüküyor diyip beta istedi sonra emin oldu kalp atışı için mutlaka 2 hafta sonra gel dedi ama içiniz rahat değilse başka bir dr da görününValla dayanacagi bişey yok canim tekrar beta bakmadi kese gozukdu die bos gebelik ihtimaline karsi 10 gun sonra gel dedi mide bulandirdi acikcasi bi dayanak olmadan insanin aklına bişey sokuolar on gun nasi gececekse şimdi
Benım gebeliğimde bulantısız geçiyor sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum o konuda üzülme her hamilelik farklıdırKeseyi gördüm canım ben kanamayla hastaneye geldim & düşük tehliken başlamış dediler. 4 gün hastanede yattım canım bizde kan uyuşmazlığı var o iğneyi de yaptırdık devlette yattım hergün kan aldılar benden. Alttan muayene etti beni ban dedi kese oluşmuş ama sağlıklı Bi gebelik değil dedi 2 güne hazırlan seni kürtaj edecem dedi ben de hemen hastaneden kaçtım özele gttim özelde ki doktor da alttan baktı bu beta değere göre tam gelişmemiş bebek 1 hafta bekleyelim yoksa kürtaj dedi. Ben beklıyorum Bi ümitle canım. Hala anlamadığım birçok şey var ama bana söyledikleri bu kadar düşün düşün kafayı yicem bu arada hiç bişi de hissetmıom ne göğüs hassiyeti ne mide bulantısı hiç bişi yok bunların yanı sıra.Sanki boşa beklıom