- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.921
Canin cekmis afiyet olsun sifa olsun :) insanin cani ne cekiyosa o yarar ona oyle dusun ama tadinda birakaymisin iyimisÇocuk saglikla gelsin diye herseyin en kalitelisini en iyisini aliyorum gel gelelim 1 haftadır canim bisey cekiyor cani ceken olur diye yazmicam ama sagliksiz bir fastfood işte full zarar kotu yağ.Guyaaa korkan dikkat eden kadin gittim aksam 23.30 da kitliktan cikmis gibi yedim ki onu normal bir insan yese kusar o saatte 2 yildir yemiyorum zararli seyler fit ve saglilkli olmak icin detox tarzi yasadim yasadim simdi kahvatlida hamur işleri hadi neyse ama gece yarisi bu kadar kotu bir aşerme Allah affetsin. Tabi eve geldim simdi uyuyamiyorum bu kadar mi nefsine hakim olamaz insan diye cunku biraz yersin birakirsin ben resmen rahatsiz edici kitliktan cikmis gibi yardirarak yedim;( icecegim saglikliydi su.ama midem agzimda arabada eve dönerken kuscaktim kusamadim kaldi icimde sifa olsun dicem ama neresinden tutsam elinde kaliyor insallah canınız brokoli ceviz ispanak mandalina limon falan çeker bunlari aserirsiniz saglikli saglikli .