- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
- 73
- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.961
Hemen ekliyorumMerhaba NurseCelline :)
Son adet tarihi: 8 Ağustos
Başlangıç kilo: 58
İlk çocuk
Çok teşekkürler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen ekliyorumMerhaba NurseCelline :)
Son adet tarihi: 8 Ağustos
Başlangıç kilo: 58
İlk çocuk
Çok teşekkürler..
Bizim saglik ocaginda ulturason yok canimBilen yok mu ?
O sayfa hangi sayfa cok merak ettim ayrıca doktorun soyledigi zamana kadar bekleyin derimMerhaba hanımlar moralim çok bozuldu galiba kendimi erkek bebeğe çok adapte etmişim.Cimsiyet tahmini yapan sayfaya yaptırdım kız dedi.Sağlık herşeyden çok daha önemli ama bu isteğime engel olamıyorum lütfen yanlış anlamayın
Ileriki haftalarda olur cnm Allah korusun erken doguma neden olabiliyor o nedenle ihmal etme hem idrar kulturu hem vajinal testi yaptirin ( sivi aliyorlar )Kızlar ben sağlık ocağında kan testlerimi yaptırdım ama idrar bakmıyorlardı özele de gidip idrar testi vericek vakti bulamadım. İdrarım çok koyu hamileliğimin başından beri ama onun dışında ağrı yanma koku vs hiçbir şey yok. İdrar testi acil yaptırılması gereken bir şey mi yani bu şekilde bekletiyorum ama eğer mikrop varsa bebeğe zararı olur mu?
aynen bende merak ettim gerçektenO sayfa hangi sayfa cok merak ettim ayrıca doktorun soyledigi zamana kadar bekleyin derim
Simdi gordum bu mesajini. Normal normall insallahh. İkimiz de cok panik yapiyoruz ama artik panik yapmaktan da korkmaya basladm. Cocugumuz panik atak olacak allah korusun hamilelikte ne dusunursek ne hissedersek onu hissediyor bebek. Biraz daha rahat olmaya calisalimBu arada kizlar kasiklarim surekli sanci girip çıkıyor sizde devam edenler varmi tedirgin olmalimiyim valla bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolum ama bu normal mi degilmi bilemiyorumq
Evet öyleymiş yaptırıcam bakalım bendeIleriki haftalarda olur cnm Allah korusun erken doguma neden olabiliyor o nedenle ihmal etme hem idrar kulturu hem vajinal testi yaptirin ( sivi aliyorlar )
Benim 2 gunluk bi mide bulantim geçti hatta dedim sancılar belime ayaklarıma kadar vuruyor bulantilarda geçti hadi bakalim herseye hazirlikliyim zaten önceden de kaybim var olabilir dedim gittim ama bin şükür iyi yolunda cikti hersey insallah sizinde ayni yolunda çıkar. Evet basindan beri bizim sizinle ayni akintilar agrilar sancilar belki cinsiyetleri de ayni çıkar ❤Cok gecmis olsun sana da canim o zaman. Bende de bu kadar yoktu. Hamile kaldigim ilk gunler belim cok fena agryordu bu bahsettigim seyler yine o zaman da vardi. Yerlesmeyle ilgili demislerdi. Su an yine aynilari basladi 5 6 haftadir yoktu bu agri sancilar falan. İki gundur dedigin gibi bacaklarima hatta kalcama kadar vuruyor. Demek ki rahmin buyumesinden kaynakli. İcimi rahatlattin valla yine sag ol canim insallah benim de onunla ilgilidir ama seninle hep bir seylerimiz benziyor. Bu arada benim mide bulantilarim 6.haftadan beri devam ediyor hic gecmedi. İnsallah haftaya 12.haftasina girecegiz Allah nasip ederse o zamani iple cekiyorum bayaa bir azaliyormus bulantilar insallahh senin de benim de azalir
Cinsiyet tahmini kesin sayfası canımO sayfa hangi sayfa cok merak ettim ayrıca doktorun soyledigi zamana kadar bekleyin derim
O sayfalara sakın inanma forumda bile birkaç kişi yazmıştı tahminleri yanlış çıktı diye. Allah gönlüne göre versin canım.Merhaba hanımlar moralim çok bozuldu galiba kendimi erkek bebeğe çok adapte etmişim.Cimsiyet tahmini yapan sayfaya yaptırdım kız dedi.Sağlık herşeyden çok daha önemli ama bu isteğime engel olamıyorum lütfen yanlış anlamayın
Doğru söylüyorsun biraz para tuzağı gibi herşeyi bilen RabbimdirO sayfalara sakın inanma forumda bile birkaç kişi yazmıştı tahminleri yanlış çıktı diye. Allah gönlüne göre versin canım.
Cok sukur kanamam durdu 3 4 gün kanamanın ardından kahverengi lekeler oldu ama bitti çok şükür ama korkmamak gerektiğini ogrenmis oldum kahverengi lekeler eskiden olan bir kanamanın kalan lekeleriymis önemli değil dedi doktor bizde 8 haftalik olduk :) allah hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsinBen 8+3 deyim 33 gündür süren kahverengi lekelenmem var. Doktorum progestan 200 mg verdi günde 3 öğün kullanıyorum. İlk zamanlar benimde moralim çok bozulurdu ama alıştım. Tabi hala tedirginliğim devam ediyor bişey olacak diye ama yapacak birşey yok bekleyip görmemiz lazım. İnşallah bu süreçleri atlatırız yavrularımıza kavuşuruzSizin son durumunuz nedir
9 haftalıktı 6 hafta ile uyumluydu en son boyutu 2 hafta önce kalp atışları duyulmuştuRabbim sabır versin canım insallah saglıkla enkisa zamabda tekrar hamile kalirsin ve saglıklı sihatli kucagina alirsin kac haftalikti acaba
Evet bircok seyimiz benziyor saglikli olsunlar insallahh ya baska bir sey istemiyorum. Ama seye ben de biraz takiliyorum normalde cok tatli delisiydim su an asla tatli aramiyorum bile daha cok eksi tuzlu canim istiyor. Sizin nasil ayni miyiz yine?Benim 2 gunluk bi mide bulantim geçti hatta dedim sancılar belime ayaklarıma kadar vuruyor bulantilarda geçti hadi bakalim herseye hazirlikliyim zaten önceden de kaybim var olabilir dedim gittim ama bin şükür iyi yolunda cikti hersey insallah sizinde ayni yolunda çıkar. Evet basindan beri bizim sizinle ayni akintilar agrilar sancilar belki cinsiyetleri de ayni çıkar ❤
%80 yalnış çıkıyor aldanmayın takvimler falanda Faso fiso içinizden hissettiğiniz genelde çıkıyor en garantisi o birde tabiki 16. HaftaMerhaba hanımlar moralim çok bozuldu galiba kendimi erkek bebeğe çok adapte etmişim.Cimsiyet tahmini yapan sayfaya yaptırdım kız dedi.Sağlık herşeyden çok daha önemli ama bu isteğime engel olamıyorum lütfen yanlış anlamayın
Benim doktorum 16. Haftadan sonra boyatabilirsin dedi ben de bekliyorumSaçlarımıda boyamam lazım dip boyası geldi. Nasıl ne zaman boyatmak uygundur bilgisi olan var mı?
Hic sormayin tatli hic istemuyorum ekşi turşu tuzlu .gecen aksam kisir yaptim icine o kadar limon sıktım ki doyamadim ekşiye .ki normalde tatli aşeririm diye dusunuyordum hep eksi tuzlu canim istiyor bakalim cinsiyetler sizinle ayni mi cikicakEvet bircok seyimiz benziyor saglikli olsunlar insallahh ya baska bir sey istemiyorum. Ama seye ben de biraz takiliyorum normalde cok tatli delisiydim su an asla tatli aramiyorum bile daha cok eksi tuzlu canim istiyor. Sizin nasil ayni miyiz yine?