• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ben sağlık ocağında kan testlerimi yaptırdım ama idrar bakmıyorlardı özele de gidip idrar testi vericek vakti bulamadım. İdrarım çok koyu hamileliğimin başından beri ama onun dışında ağrı yanma koku vs hiçbir şey yok. İdrar testi acil yaptırılması gereken bir şey mi yani bu şekilde bekletiyorum ama eğer mikrop varsa bebeğe zararı olur mu?
Idrar yolu enfeksiyonu icin yapiyirlar canim benim ilk hamileligimi ogrendigimde yapmisti doktor hatta biraz bulanik bol su ic demisti ama migdemin bulantisindan su bile icemiyorum bence sende yaptir

Kızlar ben sağlık ocağında kan testlerimi yaptırdım ama idrar bakmıyorlardı özele de gidip idrar testi vericek vakti bulamadım. İdrarım çok koyu hamileliğimin başından beri ama onun dışında ağrı yanma koku vs hiçbir şey yok. İdrar testi acil yaptırılması gereken bir şey mi yani bu şekilde bekletiyorum ama eğer mikrop varsa bebeğe zararı olur mu?
Yeteri kadar su içmiyorsan eger koyu olur.

Merhaba böyle fotoğrafımız var cinsiyet tahmini yapan var mı acaba

Eklentiler

• 4D1EB038-F207-4DFB-AC47-EE9068BA63FB.jpeg
    4D1EB038-F207-4DFB-AC47-EE9068BA63FB.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 50
Hanımlar 7 haftaligim. Saglik ocaginda ultrason yaparlar mi yani sanki saglik ocaginda bir yazi gormustum ama hatirlamiyorum ultrason kacinci haftadan sonra takibi oluyor

Normalde şerbetli ağır tatlıları hiç sevmem ama 1aydır şerbetli tatlı aşığı oldum sürekli canım çekiyo hep olsa hep yerim tatlının her türlüsüne okeyim inan hiçbişey bulamazsam çikolata kaşıklıyorum sonra midem bulanıyo geçince yine tatlı tatlı allahtan rüyamda görüp yediğim yemekler tatlılar bitti artık görmüyorum o aşamayı geçtik ilk hamileliğimde anlamamıştım 1. Gün bi mevye gördüm rüyamda umursamadım 2. Gün yine synı meyveyi gördüm bu sefer ağaçlarda akan sularda vardı yine umursamadım 3. Gün insanların kafası bile o meyvedendi heryerde o meyveyi görüyordum en sonuna eşime anlattım gidip aldı geldi baya gülmüştük aşerdiğimi anlamamıştım 19 yaşındaydım bide hala gülerim hatırladıkça 😂
Bende tatlıya çok düşkündüm şimdi aklıma bile gelmiyor. Ekşi, tuzlu şeyler canım istiyor :) Senin erkek mi acaba? ablamın iki oğlu var çok fazla tatlı ve et yedi ikisinde de

Bende tatlıya çok düşkündüm şimdi aklıma bile gelmiyor. Ekşi, tuzlu şeyler canım istiyor :) Senin erkek mi acaba? ablamın iki oğlu var çok fazla tatlı ve et yedi ikisinde de
Hiç bilmiyorum canım ya bakalım bende kızlarımda ikisindede ilk haftalarımda hep ekşi ve acı yemiştim canım çok istiyordu bu sefer hep aklımda tatlı var sadece çin takvimide bu sefer ilk defa erkek çıkıyo kızlarımda kız çıkmıştı bakalım hayırlısı merakla bekliyorum inşallah saklamazsa ufaklık çabuk öğreniriz genelde erkek daha çabuk öğreniliyo kıza göre çünkü

Hiç bilmiyorum canım ya bakalım bende kızlarımda ikisindede ilk haftalarımda hep ekşi ve acı yemiştim canım çok istiyordu bu sefer hep aklımda tatlı var sadece çin takvimide bu sefer ilk defa erkek çıkıyo kızlarımda kız çıkmıştı bakalım hayırlısı merakla bekliyorum inşallah saklamazsa ufaklık çabuk öğreniriz genelde erkek daha çabuk öğreniliyo kıza göre çünkü
benim de kız gibi belirtilere bakınca :) sağlıklı olsunlar da bende çin takvimi erkeği gösteriyor :)

Yaa sogansiz nasi yasayabiliyosunuz sogansiz hicbir sey olmuyo gibi geliyo bana 😄 bende tiksinme ilk haftalarda 4-5 gun oldu sadece sonra gecti cok sukur
Ben de öyleydim ama bütün tarifler eksi soğan ile yine aynı yemekler yapılıyormuş meğer. Annemde yersek baya garipsiyor o da. Sana soğansız geri kalanlara soğanlı yapayım dedi ama kokusu da çok kötü geliyor bulantıların geçmiş olmasına rağmen. Baya hakimiyet kurdum aile içinde, bütün soğan kararları benden geçiyor:)

benim de kız gibi belirtilere bakınca :) sağlıklı olsunlar da bende çin takvimi erkeği gösteriyor :)
Aynen canım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda benim iki kızımdada çin takvimi tutmuştu hatta ikincide doktor erkek gibi demişti göbeğimde aynı erkek gibiydi herkes gören bu sefer erkek diyordu çün takviminde kız çıkmıştı yanlıştır aman zaten hepsinde tutcakmı dedim ayrıntılıda doktor kız dedi gene de belli olmaz dedim hastane çıkışının rengini bile hep ara renk aldım sonuç kız oldu şuan çok mutluyum ama iyiki kızlarım olmuş yine kız olsa yine üzülmem kız erkek farketmiyo insanın canından bir parça olduğu için

Merhaba arkadaslarr nasilsiniz. Size bir sey soracagim. Benim dun bugun belim cook fena agriyor arada vajinaya bicak saplanir gibi kramplar giriyor bazen bir de kasiklarimda da hafif agri var. Bu arada kendimi biraz yormus olabilirim havuzda falan da yuzdum. Normal mi acaba boyle olmasi? Dun 11.haftaya girdik cok sukur ve mide bulantim devam ediyor yemeyince icmeyince ozellikle

Idrar yolu enfeksiyonu icin yapiyirlar canim benim ilk hamileligimi ogrendigimde yapmisti doktor hatta biraz bulanik bol su ic demisti ama migdemin bulantisindan su bile icemiyorum bence sende yaptir
Haftaiçi gidip yaptırayım en iyisi
Yeteri kadar su içmiyorsan eger koyu olur.
Evet biliyorum ama hiç içemiyorum tiksiniyorum sudan bile
Hanımlar 7 haftaligim. Saglik ocaginda ultrason yaparlar mi yani sanki saglik ocaginda bir yazi gormustum ama hatirlamiyorum ultrason kacinci haftadan sonra takibi oluyor
Bizim sağlık ocağında ultrason falan yapılmıyor bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında genel olarak ultrason yok zaten

Koyu renk susuzlukdan oluyor siz bol su icin.benim idrar testlerim temiz cikti ama cok koyuydu rengi igrenerek ictigim sular sayesinde hem aktintim gecti hemde acildi rengi
Merhaba arkadaslarr nasilsiniz. Size bir sey soracagim. Benim dun bugun belim cook fena agriyor arada vajinaya bicak saplanir gibi kramplar giriyor bazen bir de kasiklarimda da hafif agri var. Bu arada kendimi biraz yormus olabilirim havuzda falan da yuzdum. Normal mi acaba boyle olmasi? Dun 11.haftaya girdik cok sukur ve mide bulantim devam ediyor yemeyince icmeyince ozellikle
Ben sirf bu yuzden dun apar topar doktora gittim ve hazırlıklı gittim esimede haber verdim bu kadar agri gunlerce surdu nornal olamaz diye bebek gayet iyi cıktı doktor baya izledi hatta kalp atisida iyidi rahmin buyuyor normal kasilmalar agrilar dedi ama benim 1 haftafir agrilar bacaklarima vuruyordu belime vajinaya heryere pskolojik mi bilmiyorum bebegi iyi gorunce gecti anlamadim ama gecmis mide bulantilarim da geri dondu.icin rahat etmezse git ama burda ben bu sancilari cok kere yazip sordum ;( gormussundur belki dayanilmaz ve uzun surmesine ragmen sorun yoktu.

Merhaba hanımlar moralim çok bozuldu galiba kendimi erkek bebeğe çok adapte etmişim.Cimsiyet tahmini yapan sayfaya yaptırdım kız dedi.Sağlık herşeyden çok daha önemli ama bu isteğime engel olamıyorum lütfen yanlış anlamayın

Merhaba hanımlar moralim çok bozuldu galiba kendimi erkek bebeğe çok adapte etmişim.Cimsiyet tahmini yapan sayfaya yaptırdım kız dedi.Sağlık herşeyden çok daha önemli ama bu isteğime engel olamıyorum lütfen yanlış anlamayın
öncelikle hayırlı uğurlu olsun🌸hepimizin aklında bi istek oluyor elbette.. Ama eminim ne olursa olsun cok sevilecek o yüzden hic düşünmeyin Rabbim gönlünüze göre versin

Rabbim hayırlısını saglıklısını versin inşAllah herkesin gönlünden geçen vardır. Rabbim gönlümüzdekini hayırla saglıkla nasip etsin

Koyu renk susuzlukdan oluyor siz bol su icin.benim idrar testlerim temiz cikti ama cok koyuydu rengi igrenerek ictigim sular sayesinde hem aktintim gecti hemde acildi rengi

Ben sirf bu yuzden dun apar topar doktora gittim ve hazırlıklı gittim esimede haber verdim bu kadar agri gunlerce surdu nornal olamaz diye bebek gayet iyi cıktı doktor baya izledi hatta kalp atisida iyidi rahmin buyuyor normal kasilmalar agrilar dedi ama benim 1 haftafir agrilar bacaklarima vuruyordu belime vajinaya heryere pskolojik mi bilmiyorum bebegi iyi gorunce gecti anlamadim ama gecmis mide bulantilarim da geri dondu.icin rahat etmezse git ama burda ben bu sancilari cok kere yazip sordum ;( gormussundur belki dayanilmaz ve uzun surmesine ragmen sorun yoktu.
Cok gecmis olsun sana da canim o zaman. Bende de bu kadar yoktu. Hamile kaldigim ilk gunler belim cok fena agryordu bu bahsettigim seyler yine o zaman da vardi. Yerlesmeyle ilgili demislerdi. Su an yine aynilari basladi 5 6 haftadir yoktu bu agri sancilar falan. İki gundur dedigin gibi bacaklarima hatta kalcama kadar vuruyor. Demek ki rahmin buyumesinden kaynakli. İcimi rahatlattin valla yine sag ol canim insallah benim de onunla ilgilidir ama seninle hep bir seylerimiz benziyor. Bu arada benim mide bulantilarim 6.haftadan beri devam ediyor hic gecmedi. İnsallah haftaya 12.haftasina girecegiz Allah nasip ederse o zamani iple cekiyorum bayaa bir azaliyormus bulantilar insallahh senin de benim de azalir🙏🏻🤍

Back