• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ilk gebeliğim olduğu için mi böyle her şeyi kendime dert ediniyorum ve panikliyorum bilmiyorum ama süreci kendim için zorlaştırıyorum 🥺 yaklaşık bir haftadır benim tüm belirtilerim durdu gibi. 8. Haftamdayım. Öyle aşırı bir belirtim yoktu ama bir iki gün bulantım olmuştu,koku hassasiyetim vardı, göğüs hassasiyetim vardı. Arada kramplar oluyordu karın bölgesinde. Bunların hepsi durdu gibi. Göğüs hassasiyetim bile yok oldu sanki. Normal mi acaba aklıma kötü şeyleri getirmek istemiyorum ama dediğim gibi elimde olmadan düşünüyorum. Yarın kontrolüm var artık bakalım. 🥺 Gereksiz kuruntu yapıyorumdur inşallah.

Kızlar ilk gebeliğim olduğu için mi böyle her şeyi kendime dert ediniyorum ve panikliyorum bilmiyorum ama süreci kendim için zorlaştırıyorum 🥺 yaklaşık bir haftadır benim tüm belirtilerim durdu gibi. 8. Haftamdayım. Öyle aşırı bir belirtim yoktu ama bir iki gün bulantım olmuştu,koku hassasiyetim vardı, göğüs hassasiyetim vardı. Arada kramplar oluyordu karın bölgesinde. Bunların hepsi durdu gibi. Göğüs hassasiyetim bile yok oldu sanki. Normal mi acaba aklıma kötü şeyleri getirmek istemiyorum ama dediğim gibi elimde olmadan düşünüyorum. Yarın kontrolüm var artık bakalım. 🥺 Gereksiz kuruntu yapıyorumdur inşallah.
İnşaallah güzel şeyler duyarsınız maalesef elde değil evham yapıyoruz haber verirsiniz burdan

Benim de 7 haftalik kanamam oldu 2 gün üst üste aynı şeyleri söyledi doktor yorgunluktan dedi 2 hafta yatcaksin dedi ama kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor inşallah saglikla gecer bu süreçte ama insanin morali çok bozuluyor
Ben 8+3 deyim 33 gündür süren kahverengi lekelenmem var. Doktorum progestan 200 mg verdi günde 3 öğün kullanıyorum. İlk zamanlar benimde moralim çok bozulurdu ama alıştım. Tabi hala tedirginliğim devam ediyor bişey olacak diye ama yapacak birşey yok bekleyip görmemiz lazım. İnşallah bu süreçleri atlatırız yavrularımıza kavuşuruz🤗Sizin son durumunuz nedir

kızlar benımde bugun 7+2 oldu ama sabah kalktıgımdan berı bel agrısı var bende normalmı

Kızlar ilk gebeliğim olduğu için mi böyle her şeyi kendime dert ediniyorum ve panikliyorum bilmiyorum ama süreci kendim için zorlaştırıyorum 🥺 yaklaşık bir haftadır benim tüm belirtilerim durdu gibi. 8. Haftamdayım. Öyle aşırı bir belirtim yoktu ama bir iki gün bulantım olmuştu,koku hassasiyetim vardı, göğüs hassasiyetim va1rdı. Arada kramplar oluyordu karın bölgesinde. Bunların hepsi durdu gibi. Göğüs hassasiyetim bile yok oldu sanki. Normal mi acaba aklıma kötü şeyleri getirmek istemiyorum ama dediğim gibi elimde olmadan düşünüyorum. Yarın kontrolüm var artık bakalım. 🥺 Gereksiz kuruntu yapıyorumdur inşallah.
Benimde 2 gundur bulantim durdu tamamen gecti bende de ayni vesveseler oldu sanki tum gebelik belirtilerim bir anda gitti ama bu sitede başka bayanların yorumlarini gordum ayni seyi cok yasayan olmuş .benimde ilk gebeligimde kayip oldugu icin fazlaca vesveseliyim ama kiminle konussam ilk hamileligi onlarda kayip olmasa bile bu korkular vesveseler cok ca oluyormus sanirim hormonlardan.Ben hep annnemi dusunuyorum ben 15 yasindayken en kucuk kardesime hamileydi o yaslarda bile hatirliyorum 9 ay kendine zehir etti ileri yaş hamilesiydi ve hep cok riskli bir gebelik hatta aldir demişler o zaman izmirdeydi ve fazlaca kizmis doktor bu yastan sonra neden hamile kaldiniz cocuklarinizda var zaten diye.9 ay tamamen anksiyetr stresle gecti ve kesin sakat olcak diye kendine inandırmıştı. Suan kardesim 19 yasinda en zekimiz en yakiisiklimiz ve boylu poslumuz o ;) ben en cok şuna sasiriyorum ben anksiyeteliyim onun hayatta zerre takintisi ve korkusu yok iste ozaman dusunuyorum hani hamilelikte korkularimiz cocugu etkilerdi;) ;) ne zaman korksam hemen bana buradada yazan oluyor bu kadar ayrinti dusunme bebegede zarar sanada diye sonra daha cok panik geliyor stresle bebegi uzdum zarar verdim mi hakikkatenn diye sonra bunlari dusunuyorum hepsi normal hic bisey olmucak diyorum hemen rahatliyorum ;)

Stres yapmamız o kadar doğal ki çünkü özellikle benim gibiler için diyorum bu günlere ulaşmak zor oldu rüya gibi bir gerçeğin içindeyiz inşaallah sağlıkla doğduğu büyüdüğü günleri görürüz. Evlenir evlenmez hamile kalıp doğuran biriyle bizim gibi belli süreç ve kayıplardan geçmiş uzun zaman sonra ilk yavrusunu nasipse kucağına alacaklarla psikolojimiz kesinlikle bir olamaz. Direk evlat sahibi olanlar bile stres yaşayabilirken bizimki çok doğal. Kendimize de yüklenmeyelim. İlla ki kaygılanıyoruz. Ama inşaallah bu defa sağlıkla güzel devam eder

Benimde 2 gundur bulantim durdu tamamen gecti bende de ayni vesveseler oldu sanki tum gebelik belirtilerim bir anda gitti ama bu sitede başka bayanların yorumlarini gordum ayni seyi cok yasayan olmuş .benimde ilk gebeligimde kayip oldugu icin fazlaca vesveseliyim ama kiminle konussam ilk hamileligi onlarda kayip olmasa bile bu korkular vesveseler cok ca oluyormus sanirim hormonlardan.Ben hep annnemi dusunuyorum ben 15 yasindayken en kucuk kardesime hamileydi o yaslarda bile hatirliyorum 9 ay kendine zehir etti ileri yaş hamilesiydi ve hep cok riskli bir gebelik hatta aldir demişler o zaman izmirdeydi ve fazlaca kizmis doktor bu yastan sonra neden hamile kaldiniz cocuklarinizda var zaten diye.9 ay tamamen anksiyetr stresle gecti ve kesin sakat olcak diye kendine inandırmıştı. Suan kardesim 19 yasinda en zekimiz en yakiisiklimiz ve boylu poslumuz o :KK66: ben en cok şuna sasiriyorum ben anksiyeteliyim onun hayatta zerre takintisi ve korkusu yok iste ozaman dusunuyorum hani hamilelikte korkularimiz cocugu etkilerdi:KK66: :KK66: ne zaman korksam hemen bana buradada yazan oluyor bu kadar ayrinti dusunme bebegede zarar sanada diye sonra daha cok panik geliyor stresle bebegi uzdum zarar verdim mi hakikkatenn diye sonra bunlari dusunuyorum hepsi normal hic bisey olmucak diyorum hemen rahatliyorum :KK66:
Benimde kasıgımda olan batmalarım ve bel agrım gecti migde bulantim hala devam ediyo gece rüyamdada bebegkmin kalbi durmus dabah cok kötu kalktim ev ham yapmayacaksamda malesef yapiyorum kontrolümede 3 hafta var

Benimde 2 gundur bulantim durdu tamamen gecti bende de ayni vesveseler oldu sanki tum gebelik belirtilerim bir anda gitti ama bu sitede başka bayanların yorumlarini gordum ayni seyi cok yasayan olmuş .benimde ilk gebeligimde kayip oldugu icin fazlaca vesveseliyim ama kiminle konussam ilk hamileligi onlarda kayip olmasa bile bu korkular vesveseler cok ca oluyormus sanirim hormonlardan.Ben hep annnemi dusunuyorum ben 15 yasindayken en kucuk kardesime hamileydi o yaslarda bile hatirliyorum 9 ay kendine zehir etti ileri yaş hamilesiydi ve hep cok riskli bir gebelik hatta aldir demişler o zaman izmirdeydi ve fazlaca kizmis doktor bu yastan sonra neden hamile kaldiniz cocuklarinizda var zaten diye.9 ay tamamen anksiyetr stresle gecti ve kesin sakat olcak diye kendine inandırmıştı. Suan kardesim 19 yasinda en zekimiz en yakiisiklimiz ve boylu poslumuz o :KK66: ben en cok şuna sasiriyorum ben anksiyeteliyim onun hayatta zerre takintisi ve korkusu yok iste ozaman dusunuyorum hani hamilelikte korkularimiz cocugu etkilerdi:KK66: :KK66: ne zaman korksam hemen bana buradada yazan oluyor bu kadar ayrinti dusunme bebegede zarar sanada diye sonra daha cok panik geliyor stresle bebegi uzdum zarar verdim mi hakikkatenn diye sonra bunlari dusunuyorum hepsi normal hic bisey olmucak diyorum hemen rahatliyorum :KK66:
Ileri yasta gebelik derken yasi kacti acaba canim benim yasimda 37 bende biraz endiseliyim ama testleri yaotirmayi dusunmuyorum

Merhaba arkadaşlar. Benim kuzumun kalbi durmuş. 3 gün önce kürtaj oldum. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler sağlıklı bebekleriniz olmasını dilerim. Kalın sağlıcakla
Rabbim sabır versin canım insallah saglıkla enkisa zamabda tekrar hamile kalirsin ve saglıklı sihatli kucagina alirsin kac haftalikti acaba

Ileri yasta gebelik derken yasi kacti acaba canim benim yasimda 37 bende biraz endiseliyim ama testleri yaotirmayi dusunmuyorum
39 ama bundan 19 20 yil once izmirdydik ve orada 3 4 cocuk biraz goze cok gelebiliyordu bir de o donemler doktorlar 35 hatta 30u geçtiniz mi risk deyip duruyorlarmis anneme neler denildigini anlatmak istemem burda moral bozuklugu olur ve kadin 9ay aglamis bakin su cuma gunu Allah sahit annemin cocuk muhtemelen sakat olcak diye mutfakta aglamalarini hatirlarim bende 15 yasindaydim ozaman .suan kardesim hepimizinden uzun yakisikli ve zeki yani okul ve sosyal basarilarii baya iyi .iste hep anneme diyorum bana hamileyken cok mu stres yaptında benim panik atak anksiyetelerim var bu çocukta zerre anksiyete yok yukseklik korkusu yok yuksekten atlama sporlari yapar denizden korkmaz metrelerce derinlikliklerde yuzer masallah🤗 yani 9 ay kesin sakat olcak demis surekli aglatilmis bir kadinin cocugu bu. 20 yil önce ki gibi degil hayat artik bende 34 yasindayim ve cevremde insanlae 30dan sonra evleniyor is kariyer yuksek derken hepimiz anca cocuk icin hazir oluyoruz eskiden boyle degildi oyuzden acimasiz yorumlar yapilabiliyordu hersey olcagina variyormus hayatta iste onu görüyoruz

Bu arada kizlar kasiklarim surekli sanci girip çıkıyor sizde devam edenler varmi tedirgin olmalimiyim valla bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolum ama bu normal mi degilmi bilemiyorumq

Back