• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hanımlar merhaba Ben 2 gün önce doktora gittim kan ve idrar tahlili verdim doktor tahlil sonucunda guatrımın yüksek çalıştığını söyledi ve dahiliye gitmem gerektiğini söyledi böyle bir durumda karşılaşan var mı ya da duyan.😕

Kızlar aranızda ishal problemiyle karşılaşan var mı? Yaklaşık bir haftadır süren ishalim var. Patates püresi,muz gibi şeylerle biraz baskılıyorum etkisi geçince yeniden başlıyor. Hormonların etkisiyle olabiliyormuş ama yine de bu kadar sürmemesi lazımdı sanırım 🥺 Doktoruma da danışmadım cumartesi kontrole gideceğim inşallah bebeğe bir zararı yoktur. Su içmeye çalışıyorum ama yeterli geliyor mu bilemiyorum
Benimde 10 gün sürmüştü acil doktoru gebe olduğun için ilaç veremeyiz dedi bol au içeceksin beslenmene dikkate edeceksin dedi. Kadın doğum doktoru da bağırsaklarda bir sorun varsa gastroentoloji görmesi gerekir dedi. Probiyotik kullanabilirsin dedi

Kızlar merhaba. Siz de garip garip karışık rüyalar görüyor musunuz? Hormonların etkisiyle değişik rüyalar görülmesi normal mi diye düşünüyorum veya bundan önceki bebeğimi kaybettiğim için kaygı yaşıyor da olabilirim. Cinsiyetle alakalı görmedim ama bazen demir kaşık altın yüzük demir leğen vs görüyorum sizde de oluyor mu?

Öğrenince haber verin merakla bekliyorum cinsiyetlerii😄
Benımde sağdaydı kızçem var pek alakası olduğunu sanmıyorum. Ama kızımın ultrason görüntüleri hep yuvarlaktı şimdiki miniğin kese görüntüsü fasulye gibi oval bakalım kesede cinsiyet ayırt ediliyor mu 🥹

Benımde sağdaydı kızçem var pek alakası olduğunu sanmıyorum. Ama kızımın ultrason görüntüleri hep yuvarlaktı şimdiki miniğin kese görüntüsü fasulye gibi oval bakalım kesede cinsiyet ayırt ediliyor mu 🥹
Benimki de oval ama sağda işte bilemedim zaten çok anlamıyorum da bu teorilerden mecbur sabredip öğrenicez zamanı gelince😄

Peki bu gribin bebeğe bir zararı oluyormu biliyomusunuz. Çabucak iyileşmenize çok sevindim bu arada
Sanmıyorum canım akintimfelan normaldi bi terslik hissetmedim bünyemde.zarar verse kanama veya akıntıda değişiklik olurdu takip et sende .

Kızlar merhaba. Siz de garip garip karışık rüyalar görüyor musunuz? Hormonların etkisiyle değişik rüyalar görülmesi normal mi diye düşünüyorum veya bundan önceki bebeğimi kaybettiğim için kaygı yaşıyor da olabilirim. Cinsiyetle alakalı görmedim ama bazen demir kaşık altın yüzük demir leğen vs görüyorum sizde de oluyor mu?
Evet hormonlarin etkisiyle ruyalar degisebiliyor benim arkadasim psikolog hamilelikte en cok dusuk leke kan erken dogum hatta doguramama ruyalari cok fazla oluyor demisti ayrica karisik abuk subuk ruyalarda.bunlarin hepsi hormonlarla ilgiliymis

Hanımlar merhaba Ben 2 gün önce doktora gittim kan ve idrar tahlili verdim doktor tahlil sonucunda guatrımın yüksek çalıştığını söyledi ve dahiliye gitmem gerektiğini söyledi böyle bir durumda karşılaşan var mı ya da duyan.😕
Tsh iniz kac cikti benimde tsh yuksek cikti dahiliye gittim ilac 1 haftada duzene soktu

Evet hormonlarin etkisiyle ruyalar degisebiliyor benim arkadasim psikolog hamilelikte en cok dusuk leke kan erken dogum hatta doguramama ruyalari cok fazla oluyor demisti ayrica karisik abuk subuk ruyalarda.bunlarin hepsi hormonlarla ilgiliymis
Ben de geçenlerde kanamam olduğunu görmüştüm rüyamda o kadar korktum ki ama gerçekten psikolojik kafam rahat uyumaya çalışıyorum yine olmuyor. Şu süreç sağlıkla bitsin hepimiz için.

Ben de geçenlerde kanamam olduğunu görmüştüm rüyamda o kadar korktum ki ama gerçekten psikolojik kafam rahat uyumaya çalışıyorum yine olmuyor. Şu süreç sağlıkla bitsin hepimiz için.
Amin aminn aminnn. Ben de gördüm. İnşaallah sağlıkla doğacaklarına büyüyeceklerine yoralım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Bence kese şekliyle de alakası yok çünkü oğlumda kesem yusyuvarlaktı ağrı hissimin tam nerde olduğunu hatırlamıyorum şimdide kesem yuvarlaktı qğrı hissimde ilk başlarda soldaydı son zamanlar sağda hissediyorum bilmiyorum nisan annelerinde herkesin ilk içine doğan çıktı suana kadar cinsiyette o yüzden bence bizim içimize doğan en büyük teori ona inanmalıyız 🤗😍

Kızlar bugün doktordaydım benim son adet tarihim 15 agustos ama doktor bebek henüz 6+4 dedi tahmini doğum tarihi 4 Haziran dedi ve sat günümü degiştirdi 1 Eylül yaptı kalp atışlarınıda ekranda gördük henüz duyulmuyordu a başına böyle bişey gelen varmı oglumda da geç döllenme olmuştu ama bukadar degildi

Bende hergun hergece ruya goruyorum cnm. Benimde daha once 3 kaybim oldu tedirgin olmani cok iyi anliyorum. Iicni ferah tut ayetel kursi oku uyu❤️ Benim hatirladigim ruyalar sunlar:

- sepet dolusu armut
- bi arkadas erkek bebege hamile onu gordum ruyamda ( gercektende erkek bebegi oldu )
- fetal dna test yaptirmisim once kagitta kiz sonra hayir yanlis diyip kocaman erkek yazilmasi
- bebek sapkasi ve atki gordum
- ruyamda altin kolyenin tabirine bakiyordum
- lavaboda dusuk yaptigimi sanip bebek doguyor meger dogummus, oglan bebegini kucagima aliyorum esimi ariyim oglumuz oldu cabuk gel hastaneye gidelim diyorum
- cok guzel iri gozlu mavi gozlu bi kiz cocugu

Ben kiz hissediyorum ama😁

Bende hergun hergece ruya goruyorum cnm. Benimde daha once 3 kaybim oldu tedirgin olmani cok iyi anliyorum. Iicni ferah tut ayetel kursi oku uyu❤️ Benim hatirladigim ruyalar sunlar:

- sepet dolusu armut
- bi arkadas erkek bebege hamile onu gordum ruyamda ( gercektende erkek bebegi oldu )
- fetal dna test yaptirmisim once kagitta kiz sonra hayir yanlis diyip kocaman erkek yazilmasi
- bebek sapkasi ve atki gordum
- ruyamda altin kolyenin tabirine bakiyordum
- lavaboda dusuk yaptigimi sanip bebek doguyor meger dogummus, oglan bebegini kucagima aliyorum esimi ariyim oglumuz oldu cabuk gel hastaneye gidelim diyorum
- cok guzel iri gozlu mavi gozlu bi kiz cocugu

Ben kiz hissediyorum ama😁
Bir kadın için kayıp yaşamak çok zor bir durummuş Allah hepimizin evladını korusun. Armut görmek erkek çocuk alametidir derler benim 2 kızım var ve ben de nedense kız hissediyorum belki de alıştığım için bilmiyorum canım Allah hayırlısını sağlıklısını versin. Ben kızlarımda hep kız bebeğe dair şeyler görürdüm bu bebeğimde ise emin değilim garip rüyalarım var kayda değer bir şey görmedim henüz bir kralın bana demir kaşık vermesi dışında tabi :KK45: Kim bilir bilinçaltımızda neler var.

Bir kadın için kayıp yaşamak çok zor bir durummuş Allah hepimizin evladını korusun. Armut görmek erkek çocuk alametidir derler benim 2 kızım var ve ben de nedense kız hissediyorum belki de alıştığım için bilmiyorum canım Allah hayırlısını sağlıklısını versin. Ben kızlarımda hep kız bebeğe dair şeyler görürdüm bu bebeğimde ise emin değilim garip rüyalarım var kayda değer bir şey görmedim henüz bir kralın bana demir kaşık vermesi dışında tabi :KK45: Kim bilir bilinçaltımızda neler var.
Aynen cnm cok zor 2 oglan 1 kiz kaybettim hep gec haftalarda malesef ama sukur saglikli kizlarim var❤️ Inan bu bebegim kizsa asla uzulmem esimde ayni sekilde cunku o kayiplardan sonra sadece tek istegimiz saglikli olmasi :) insan oglu iste her iki meyveyide illaki tatmak ister❤️ Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah, belkide dedigin gibi alistigimiz icin kiz hissediyoruzdur😁

Back