- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.669
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.781
Kahvemsi akintim basladi galiba regl oluyormBenimde silik çıkmıştı ilk başta ve akşamları bi üşüme geliyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvemsi akintim basladi galiba regl oluyormBenimde silik çıkmıştı ilk başta ve akşamları bi üşüme geliyordu
Çok güzel anlatmissin cok teşekkür ederim Allah razı olsunMalesef öyle canım erken gebelik testlerindeki o çizgilerle çok panik yaşadım doğru çıkmadı ama gebelik oluşunca hcg hızla yükseldiği için 2 günde bir test yapınca çizginin koyulaşması bariz belli oluyo onuda zaten adet dönemin geçtikten sonra yapman gerekir benim ilk belirtilerim adet sancısı gibi sancım geliyodu aha geldi diyordum ama ağrı geçiyordu kanama başlamıyodu 4 5 günüm böyle geçti hatta iki kere dışarıda işim oldupu için o ağrıyla uyanınca ped takarak çıkmıştım o derece yani göğüslerim normalde adet döneminde komple ağrırdı koltukaltlarıma soğru yayılan bi ağrı olurdu ama bu sefer göğüslerimde ağrı olmadı sadece uçlarında aşırı bi acıma oldu ağrısızdı arada bir hafiften midem bulanıyodu iştahım hiç yoktu uykum çok geliyodu erkenden uyuyodum adetlerim düzensiz olduğu için zaten gecikmişti ona bakamazdım sana şöyle diyim bi önceki hamileliğimdede daha ilk başlarda kanda 2 haftalıkken ağır baş dönmesi sersemlik sürekli uyku hali vardı 3gün devam edince testte baktım çıkmadı kan verdim 34.5 çıkmıştı ilk hamileliğimde hiç belirtim olmadı o zamanlar adet düzenim vardı geciktiği için test yapıp öğrenmiştim her hamilelik farklı belirtiler içeriyo farklı oluyo inşallah hamilesindir canım bi kan versen çok iyi olur![]()
Erken gebelik testlerini uzun zamandır tercih etmiyorum o yüzden burdada o testlerden biriyle silik çizgi konusu açıp adet olmuştum malesef çok üzülmüştüm o zamanlar çok istiyordum uğraşıyordum hamile kalabilmek için inşallah hamilesindir değilsende rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun canım kafana çok takma kendinle ilgilen yürüyüş yap spor yap rabbim hiç ummadığın anda veriyor 2 3 sene çok istedim uğraştım olmadı vardır bi hayır dedim vazgeçtim zayıflamaya karar verdim spora başladım kendimle ilgilendim çoğunlukla korunduk hatta arada bir korunmasız oldu 2 sene sonra sürpriz bi şekilde öğrendim hiç beklemiyordum imkan vermiyordumÇok güzel anlatmissin cok teşekkür ederim Allah razı olsunsabah namazında çok ağrım ve üşümem vardi wc gittim kahverengi lekelenme baslamis galiba adet.oluyorum silik cizgiler beni de yaniltti dediğin gibi olsa koyulasirdi ama bende koyulasma hic olmadi
Canım pazartesi günü randevum varda bişey soracaktım ultrason fotoğrafı veriyorlar mı sen mi istedinMerhaba benim![]()
Ultrason fotoğrafı vermediler. Bende bişey demedim. Bu seferki gidişimde istemeyi düşünüyorum.Canım pazartesi günü randevum varda bişey soracaktım ultrason fotoğrafı veriyorlar mı sen mi istedin
Bende zaten kilo almisim doğru diyorsun. Bu ay kendime bakma ayi olsun güzellik bakimi spor diyet olsun çıkarayım aklimdanErken gebelik testlerini uzun zamandır tercih etmiyorum o yüzden burdada o testlerden biriyle silik çizgi konusu açıp adet olmuştum malesef çok üzülmüştüm o zamanlar çok istiyordum uğraşıyordum hamile kalabilmek için inşallah hamilesindir değilsende rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun canım kafana çok takma kendinle ilgilen yürüyüş yap spor yap rabbim hiç ummadığın anda veriyor 2 3 sene çok istedim uğraştım olmadı vardır bi hayır dedim vazgeçtim zayıflamaya karar verdim spora başladım kendimle ilgilendim çoğunlukla korunduk hatta arada bir korunmasız oldu 2 sene sonra sürpriz bi şekilde öğrendim hiç beklemiyordum imkan vermiyordum
Devlete mi gidiyorsunuz orada ilk gittiğimde Dr bana da vermedi .Özele gittim başka bir sorun için hemen verdi zaten .Belli bir haftadan sonra mı verecek acaba devlet hastanesindeki dr anlamadımUltrason fotoğrafı vermediler. Bende bişey demedim. Bu seferki gidişimde istemeyi düşünüyorum.
Ankara etlik şehir hastanesine gidiyorum. İlk kez muayene olduğum için bişey demedim. Dr da teklif etmedi. Bu seferki gidişimde söyleyim diyorum bakalım ne diyecek.Devlete mi gidiyorsunuz orada ilk gittiğimde Dr bana da vermedi .Özele gittim başka bir sorun için hemen verdi zaten .Belli bir haftadan sonra mı verecek acaba devlet hastanesindeki dr anlamadım
bebeğim sağdaydı hep kızım olacak.bence sağı solu yokkızlar bırsey sormak ıstıyorum bebek sagdayda erkek soldaysa kız dıyorlar sızce bu dogrumu benım ılk hamılelıgımde sagda hıssettım hep oglum oldu bunda en basından berı solda hıssedıyorum
Limonlu zencefil çayını sabahları aç karnına iç hem zayıflatıyo hem hastalıklardan koruyo hem inanılmaz zinde ve iyi hissettiriyor bi araştır istersen hamile kalmayada yardımcı diye hatırlıyorum yumurtalıklara faydası vardı sanki rica ederim bu arada canım ne demek birbirimize destek için buradayızBende zaten kilo almisim doğru diyorsun. Bu ay kendime bakma ayi olsun güzellik bakimi spor diyet olsun çıkarayım aklimdancok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için dikkate alayim
Devlet hastanesi çok nadir söylemeden veriyor genelde hep söyliyceksinDevlete mi gidiyorsunuz orada ilk gittiğimde Dr bana da vermedi .Özele gittim başka bir sorun için hemen verdi zaten .Belli bir haftadan sonra mı verecek acaba devlet hastanesindeki dr anlamadım
Bu kadar küçük haftalarda nasıl hissediyorsunuz acaba ben hiç hissetmiyorum da merak ettimkızlar bırsey sormak ıstıyorum bebek sagdayda erkek soldaysa kız dıyorlar sızce bu dogrumu benım ılk hamılelıgımde sagda hıssettım hep oglum oldu bunda en basından berı solda hıssedıyorum
Tamam deneyeyim onu da zencefil cok faydali bir bitki zatenLimonlu zencefil çayını sabahları aç karnına iç hem zayıflatıyo hem hastalıklardan koruyo hem inanılmaz zinde ve iyi hissettiriyor bi araştır istersen hamile kalmayada yardımcı diye hatırlıyorum yumurtalıklara faydası vardı sanki rica ederim bu arada canım ne demek birbirimize destek için buradayız![]()
canım benım hep sol kasıgım agrıyor batıyor yerleşme sancım bıle sol kasıkda olduBu kadar küçük haftalarda nasıl hissediyorsunuz acaba ben hiç hissetmiyorum da merak ettimMesela yorulduğumda falan rahmin sağ tarafında ağrım oluyor hissetmek dediğiniz o mu?
Benim de hep sağ, karından ultrasonda da bebek kesenin sağında gözüküyor off çok merak ediyorum acaba cinsiyeti necanım benım hep sol kasıgım agrıyor batıyor yerleşme sancım bıle sol kasıkda oldu
Valla biraz stress biraz mevsim gecişi gibi geldi banada tsh 3kusur cikmisti eutyrox 25 mg kullaniyorumBenim de dokuluyodu tiroid ilacina baslayinca gecti baktirdiniz mi siz tsh degerinize
Kahvemsi akintim basladi galiba regl oluyorm![]()
Benimde hep sağ tarafım agrıyor bende orda hissediyorum ilk oglumdada sagdaydı agrılarım bundada erkekse doğruluk payı var diycemBenim de hep sağ, karından ultrasonda da bebek kesenin sağında gözüküyor off çok merak ediyorum acaba cinsiyeti ne![]()