• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Malesef öyle canım erken gebelik testlerindeki o çizgilerle çok panik yaşadım doğru çıkmadı ama gebelik oluşunca hcg hızla yükseldiği için 2 günde bir test yapınca çizginin koyulaşması bariz belli oluyo onuda zaten adet dönemin geçtikten sonra yapman gerekir benim ilk belirtilerim adet sancısı gibi sancım geliyodu aha geldi diyordum ama ağrı geçiyordu kanama başlamıyodu 4 5 günüm böyle geçti hatta iki kere dışarıda işim oldupu için o ağrıyla uyanınca ped takarak çıkmıştım o derece yani göğüslerim normalde adet döneminde komple ağrırdı koltukaltlarıma soğru yayılan bi ağrı olurdu ama bu sefer göğüslerimde ağrı olmadı sadece uçlarında aşırı bi acıma oldu ağrısızdı arada bir hafiften midem bulanıyodu iştahım hiç yoktu uykum çok geliyodu erkenden uyuyodum adetlerim düzensiz olduğu için zaten gecikmişti ona bakamazdım sana şöyle diyim bi önceki hamileliğimdede daha ilk başlarda kanda 2 haftalıkken ağır baş dönmesi sersemlik sürekli uyku hali vardı 3gün devam edince testte baktım çıkmadı kan verdim 34.5 çıkmıştı ilk hamileliğimde hiç belirtim olmadı o zamanlar adet düzenim vardı geciktiği için test yapıp öğrenmiştim her hamilelik farklı belirtiler içeriyo farklı oluyo inşallah hamilesindir canım bi kan versen çok iyi olur 🤗
Çok güzel anlatmissin cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌺 sabah namazında çok ağrım ve üşümem vardi wc gittim kahverengi lekelenme baslamis galiba adet.oluyorum silik cizgiler beni de yaniltti dediğin gibi olsa koyulasirdi ama bende koyulasma hic olmadi

Çok güzel anlatmissin cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌺 sabah namazında çok ağrım ve üşümem vardi wc gittim kahverengi lekelenme baslamis galiba adet.oluyorum silik cizgiler beni de yaniltti dediğin gibi olsa koyulasirdi ama bende koyulasma hic olmadi
Erken gebelik testlerini uzun zamandır tercih etmiyorum o yüzden burdada o testlerden biriyle silik çizgi konusu açıp adet olmuştum malesef çok üzülmüştüm o zamanlar çok istiyordum uğraşıyordum hamile kalabilmek için inşallah hamilesindir değilsende rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun canım kafana çok takma kendinle ilgilen yürüyüş yap spor yap rabbim hiç ummadığın anda veriyor 2 3 sene çok istedim uğraştım olmadı vardır bi hayır dedim vazgeçtim zayıflamaya karar verdim spora başladım kendimle ilgilendim çoğunlukla korunduk hatta arada bir korunmasız oldu 2 sene sonra sürpriz bi şekilde öğrendim hiç beklemiyordum imkan vermiyordum

Erken gebelik testlerini uzun zamandır tercih etmiyorum o yüzden burdada o testlerden biriyle silik çizgi konusu açıp adet olmuştum malesef çok üzülmüştüm o zamanlar çok istiyordum uğraşıyordum hamile kalabilmek için inşallah hamilesindir değilsende rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun canım kafana çok takma kendinle ilgilen yürüyüş yap spor yap rabbim hiç ummadığın anda veriyor 2 3 sene çok istedim uğraştım olmadı vardır bi hayır dedim vazgeçtim zayıflamaya karar verdim spora başladım kendimle ilgilendim çoğunlukla korunduk hatta arada bir korunmasız oldu 2 sene sonra sürpriz bi şekilde öğrendim hiç beklemiyordum imkan vermiyordum
Bende zaten kilo almisim doğru diyorsun. Bu ay kendime bakma ayi olsun güzellik bakimi spor diyet olsun çıkarayım aklimdan 🥰 cok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için dikkate alayim

Ultrason fotoğrafı vermediler. Bende bişey demedim. Bu seferki gidişimde istemeyi düşünüyorum.
Devlete mi gidiyorsunuz orada ilk gittiğimde Dr bana da vermedi .Özele gittim başka bir sorun için hemen verdi zaten .Belli bir haftadan sonra mı verecek acaba devlet hastanesindeki dr anlamadım

kızlar bırsey sormak ıstıyorum bebek sagdayda erkek soldaysa kız dıyorlar sızce bu dogrumu benım ılk hamılelıgımde sagda hıssettım hep oglum oldu bunda en basından berı solda hıssedıyorum

Kızlar aranızda ishal problemiyle karşılaşan var mı? Yaklaşık bir haftadır süren ishalim var. Patates püresi,muz gibi şeylerle biraz baskılıyorum etkisi geçince yeniden başlıyor. Hormonların etkisiyle olabiliyormuş ama yine de bu kadar sürmemesi lazımdı sanırım 🥺 Doktoruma da danışmadım cumartesi kontrole gideceğim inşallah bebeğe bir zararı yoktur. Su içmeye çalışıyorum ama yeterli geliyor mu bilemiyorum

Arkadaşlar merhaba 6+5 görüntüsü bu. Ramzi teorisi vs ile cinsiyet tahmin edebilen var mi

Eklentiler

• Screenshot_20221013_063211_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_20221013_063211_com.google.android.apps.photos.webp
    12 KB · Görüntüleme: 47
Devlete mi gidiyorsunuz orada ilk gittiğimde Dr bana da vermedi .Özele gittim başka bir sorun için hemen verdi zaten .Belli bir haftadan sonra mı verecek acaba devlet hastanesindeki dr anlamadım
Ankara etlik şehir hastanesine gidiyorum. İlk kez muayene olduğum için bişey demedim. Dr da teklif etmedi. Bu seferki gidişimde söyleyim diyorum bakalım ne diyecek.

Bende zaten kilo almisim doğru diyorsun. Bu ay kendime bakma ayi olsun güzellik bakimi spor diyet olsun çıkarayım aklimdan 🥰 cok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için dikkate alayim
Limonlu zencefil çayını sabahları aç karnına iç hem zayıflatıyo hem hastalıklardan koruyo hem inanılmaz zinde ve iyi hissettiriyor bi araştır istersen hamile kalmayada yardımcı diye hatırlıyorum yumurtalıklara faydası vardı sanki rica ederim bu arada canım ne demek birbirimize destek için buradayız 🤗

kızlar bırsey sormak ıstıyorum bebek sagdayda erkek soldaysa kız dıyorlar sızce bu dogrumu benım ılk hamılelıgımde sagda hıssettım hep oglum oldu bunda en basından berı solda hıssedıyorum
Bu kadar küçük haftalarda nasıl hissediyorsunuz acaba ben hiç hissetmiyorum da merak ettim😊 Mesela yorulduğumda falan rahmin sağ tarafında ağrım oluyor hissetmek dediğiniz o mu?

Limonlu zencefil çayını sabahları aç karnına iç hem zayıflatıyo hem hastalıklardan koruyo hem inanılmaz zinde ve iyi hissettiriyor bi araştır istersen hamile kalmayada yardımcı diye hatırlıyorum yumurtalıklara faydası vardı sanki rica ederim bu arada canım ne demek birbirimize destek için buradayız 🤗
Tamam deneyeyim onu da zencefil cok faydali bir bitki zaten🌺🥰 Allah sizlere de gebeliği komay gecirmenizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu kadar küçük haftalarda nasıl hissediyorsunuz acaba ben hiç hissetmiyorum da merak ettim😊 Mesela yorulduğumda falan rahmin sağ tarafında ağrım oluyor hissetmek dediğiniz o mu?
canım benım hep sol kasıgım agrıyor batıyor yerleşme sancım bıle sol kasıkda oldu

Kahvemsi akintim basladi galiba regl oluyorm 😔
Benim de hep sağ, karından ultrasonda da bebek kesenin sağında gözüküyor off çok merak ediyorum acaba cinsiyeti ne😄
Benimde hep sağ tarafım agrıyor bende orda hissediyorum ilk oglumdada sagdaydı agrılarım bundada erkekse doğruluk payı var diycem 🙂

Back
X