• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu arada 2 3 gundur cok su icmeye calistim ve igrendim keske elimdeki kola olsa dedim😅 ve 2 3 gundur tuvalet banyo salon ucgenindeydim hic yurumedim disari cikmadim ayakta kalmadi resmen akinti sifira yakin oldu bu sabah icime kurt dustu bi anda kesildi sanki bisey mi oldu acaba diye neyse sonra öğlen bir markete gideyim dedin gittim geldim kasiklarima hafif sancilar ve akinti geri dönmüş 🙄🙄😂 evet ben anladim ben hareketlenince ayakta kalip yoruldukca biraz usutunce agri da akintida artiyor .valla 12nci haftaya kadar yaticam arac da kullanmicam yuruyusede cikmicam ;( doktor yuruyse 12den sonra başlayabilirsin dedi cok kilo almak istemiyorum fit bi hamilelik gecirmej istiyorum isin acikcasi tabi saglik hayir olsun 100 kilo olayim sorun degil ama sagligim el verirse biraz yuruyus ve hareketli olmak istiyorum isin acikcasi.
Bende yoga pilates yapmak istiyorum ama erken bence şuan 8+1deyim zaman hızla geçsin istiyorum😍

Bana da çok erken gibi gelmişti internette erken yazıyor ama gaz ya da kilo olunca bütün göbek büyüyor benim. Bu biraz daha altta dar bir bölgede şişkinlik. İnternette de imajlarda 10. Haftayı aradım baya 3. ayda beklenecek fotoğraflar çıktı. Değişiyor herhalde kişiden kişiye.
Canım benim de daha 8+5 ama zaten fazla kilom var diye çıktı biraz göbeğim halbuki çok az yiyebiliyorum kilo da verdim ama

Günaydın kızlar bugün sabah tartildim ve +500 görünce canim sıkıldı 10. Haftadayim ve hizla kilo aliorm istahima engel olamiorm sözde diyetisyen desteği de aliorm ama midem öyle bir kazıniyor ki bulantim baslior bastirmak için de yiyorum😔 sizde durumlar nedir

Günaydın kızlar bugün sabah tartildim ve +500 görünce canim sıkıldı 10. Haftadayim ve hizla kilo aliorm istahima engel olamiorm sözde diyetisyen desteği de aliorm ama midem öyle bir kazıniyor ki bulantim baslior bastirmak için de yiyorum😔 sizde durumlar nedir
Mide kazınmalarında öğün yemek yerine küçük porsiyon atıştırmak ve öğünleri de küçültmek çözüyor işi. Zaten az az sık sık deniyorya. Benim sindirim sistemim çok yavaşladı akşam yemeğini eskisi gibi yesem asla uyuyana kadar sindiremiyorum. O da uyurken rahatsız ediyor. Öyle olunca sofrada 2 çeşit yemek olacaksa birini ara öğün olarak erken yiyip diğerini akşam yemeği olarak az miktar yiyiyorum. Aralarda da mide kazınmasına badem meyve kuru meyve bazen tuzlu kuru pasta bazen çubuk kraker elime ne geçerse o anı bastıracak kadar yiyip duruyorum. Bazen 3 badem durduruyor kazıntıyı. Kilo almamışım şimdiye kadar.

Bende yoga pilates yapmak istiyorum ama erken bence şuan 8+1deyim zaman hızla geçsin istiyorum😍
Doktor 12nci haftadan sonra yuruyus yapabilirsin demisti bana.kilo almamaya çalışmak istiyorum 2arkadasim Ankarada bulent alpalydina gidiyor ikisi dr kilo aldigi zaman doktordan azar yemis her ikisi de cok az kilo aldi ve dogumlari normal ayrica kolay oldu. Bende kilo vermistim aslinda ama son zamanlarda mide bulantimi bastırmak için badem leblebi yerine hamur işine yukleniyorum hemen şişirmeye basladi.zaten kilo alcaz ilk 3 ay almamaya calissak ne guzel olur

Mide kazınmalarında öğün yemek yerine küçük porsiyon atıştırmak ve öğünleri de küçültmek çözüyor işi. Zaten az az sık sık deniyorya. Benim sindirim sistemim çok yavaşladı akşam yemeğini eskisi gibi yesem asla uyuyana kadar sindiremiyorum. O da uyurken rahatsız ediyor. Öyle olunca sofrada 2 çeşit yemek olacaksa birini ara öğün olarak erken yiyip diğerini akşam yemeği olarak az miktar yiyiyorum. Aralarda da mide kazınmasına badem meyve kuru meyve bazen tuzlu kuru pasta bazen çubuk kraker elime ne geçerse o anı bastıracak kadar yiyip duruyorum. Bazen 3 badem durduruyor kazıntıyı. Kilo almamışım şimdiye kadar.
Benimde sindirim sistemim resmen durdu tuvalete cikamiyorum cok afedersiniz surekli siskinlik hali var;( yediklerimi öğütemiyorum nefes alamiyormusum gibi oluyor geceleri

Şimdi nasılsın ve,kaç haftalık oldun
7. Haftanın içindeyim cnm daha yeni oldu zaten bunlar kanamam durdu yatmaya devam biraz daha dinlenip kontrole gidicem bakalim aklim bebegimde ama dinlenmeden de evden çıkmak istemiyorum doktor tuvalet hariç yasak dedi kalkmak olabildigince yatarak geçiriyorum sen nasıl oldun

Doktor 12nci haftadan sonra yuruyus yapabilirsin demisti bana.kilo almamaya çalışmak istiyorum 2arkadasim Ankarada bulent alpalydina gidiyor ikisi dr kilo aldigi zaman doktordan azar yemis her ikisi de cok az kilo aldi ve dogumlari normal ayrica kolay oldu. Bende kilo vermistim aslinda ama son zamanlarda mide bulantimi bastırmak için badem leblebi yerine hamur işine yukleniyorum hemen şişirmeye basladi.zaten kilo alcaz ilk 3 ay almamaya calissak ne guzel olur
Ben 58 le hamile kaimıstım 61 olmusum nasıl oldu anlamadım ama yıyorum oysa

Bana da çok erken gibi gelmişti internette erken yazıyor ama gaz ya da kilo olunca bütün göbek büyüyor benim. Bu biraz daha altta dar bir bölgede şişkinlik. İnternette de imajlarda 10. Haftayı aradım baya 3. ayda beklenecek fotoğraflar çıktı. Değişiyor herhalde kişiden kişiye.
Olabilir canim. Belki bel bolgesinde kalinmasma olmustur o da gobek gibi duruyor. Sahsen bende oyle oldu. Belimde hafif kalinlasma basladi ve gobek daha belirgin duruyor bu yuzden

Back