• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Lekelenme vs yoksa problem olmaz ayrica benim cok yoruldugum gunler lekelenmem oldu 2 kere yasadim 2sinde de panikleyip doktora gittim ama bir kanama alani vs yoktu rahim zaten genisledigi icin ustune yorulunca kilcal damarlarda kanama olabiliyormus her lekelenme dusuk demek olmuyor yani :) sen dinlen canim bugun uzan icin rahat etsin eger leke vs gibi bir sey farkedersen gidersin doktora.Calisan saatlerce ayakta topuklularla duran hamileler var eger oyle hemen dusuk olsaydi boyle kadinlar hep dusuk yapardi oyle dusunn :)) stres yapma bos yere kendini
Imsallah bende onlari dusunuyorum çok yoğun calisan hatta tarlada calisan kadinlar var .Ama son 2 saattir artti bakalim leke gelirse doktora haber vericem;( insallah bu bebegi de kaybetmem Allaha emanet tabi bizden giderse de biliyorum Allahin bir bildiği vardir;(

yaa maşallah sen en azından ilk zor aşamaları atlatmışsın ne güzel 🥰 ben hala acaba kalbi atıyor mu kese var mı telaşı 😂
Allah yardımcın olsun birde doktorların insanı korkutması var bana da kese görünüyor bebek yok demişlerdi boş gebelik olabilir demişlerdi cahillik işte ilk bebeğim nerden bileyim kafaya takmıştım boşa takmışım valla

Dünden beri belime giren bi acı ağrı var yürüyemiyorum kızlar ya anlam veremedim otururken uzanırken hafif ağrıyo ama yürüyünce aksatacak kadar acı yapıyo 🥺

Dünden beri belime giren bi acı ağrı var yürüyemiyorum kızlar ya anlam veremedim otururken uzanırken hafif ağrıyo ama yürüyünce aksatacak kadar acı yapıyo 🥺
Sizde bendensiniz benimde dun basladi;( ama kasiklarimda da sizi var birde bacaklarimada sanki vuruyor;( ama burada arkadaslar cok normal yazmislar cok korktum ama onlarin cevplarida rahatlatti beni

Benim de çok ağrılarım oluyor 6+4 deyim doktorum ağrıdan korkmamam gerektiğimi söyledi normalmiş bu arada olacağı varsa ne yaparsan yap olur olmayacaksa yatsan da olmaz dedi
Baktım biraz şimdi araştırdım evet çoğu kişide olurmuş bi çok sebeb vardı çok teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var zaten okul vs uzak mesafede yürümem gerekiyor yürüyemiyorum bide korktum kendimi zorlamak istemedim o yüzden

Sizde bendensiniz benimde dun basladi;( ama kasiklarimda da sizi var birde bacaklarimada sanki vuruyor;( ama burada arkadaslar cok normal yazmislar cok korktum ama onlarin cevplarida rahatlatti beni
Evet evet aynı benimde dün öğleden sonra başladı birden kasık ağrımda oluyo bacaklarıma vuruyo kalçamda belimde ağrı oluyo yürürken aksıyorum karnım aşırı şişti zaten şimdiden ne bu diyo gören 2 aylık olduğuna emin misin diyo 😂 inşallah korkulacak bişi yoktur

Evet evet aynı benimde dün öğleden sonra başladı birden kasık ağrımda oluyo bacaklarıma vuruyo kalçamda belimde ağrı oluyo yürürken aksıyorum karnım aşırı şişti zaten şimdiden ne bu diyo gören 2 aylık olduğuna emin misin diyo 😂 inşallah korkulacak bişi yoktur
Benim durumumu anlatmissiniz suanda;) bel kalca kuyruk sokumu kasik heryerde sanci var arada azaliyor sonra tekrar başlıyor sizinde mi geç dollenmeydi oyle biseylee hatirladim eski yazdiklarinizda;) insallah korkulcak bisey yoktur;)

Busabah coraspirin içmedim kahverengi lekelenme olmadi simdiye kadar bakalim bugun aksama.kadar olacakmi zaten 2 kere falan oluyordu hayırlisi bakalim

Bulasık makinesine azıcik bilasik yerlestirdim egilip kalkmaktan demekki benimde sizi seklinde.agridi belim yatinca gecti bunlar olabilecek seyler benim kizima hamileyken agrilarim hep oldu

Hanimlar nasilsiniz. Benim de 2.adet tarihi geldi gecti bile hatta. Bundan bes gun once falam yoktu ama sonradan basladi. Kasik agrisi, ara ara vajinaya vuran bir sizi, rahim kisminda bir agirlik hissi sanki idrar yolu enfeksiyonu olmusum gibi. Belki de oyledir bilemiyorum. Kasiklarin oldugu kisimlarda bir hareketlenme basladi. Normal mi acaba boyle olmasi. Cunku uzun zamandir hicbir hareketlenme de yoktu

Benim durumumu anlatmissiniz suanda:KK66: bel kalca kuyruk sokumu kasik heryerde sanci var arada azaliyor sonra tekrar başlıyor sizinde mi geç dollenmeydi oyle biseylee hatirladim eski yazdiklarinizda:KK66: insallah korkulcak bisey yoktur:KK66:
Aynen canım benimde 8haftalık olması gerekirken ultrasonda ve kanda 5haftalık çıkmıştı şuan daha yeni 8+3 oldum

Hanimlar nasilsiniz. Benim de 2.adet tarihi geldi gecti bile hatta. Bundan bes gun once falam yoktu ama sonradan basladi. Kasik agrisi, ara ara vajinaya vuran bir sizi, rahim kisminda bir agirlik hissi sanki idrar yolu enfeksiyonu olmusum gibi. Belki de oyledir bilemiyorum. Kasiklarin oldugu kisimlarda bir hareketlenme basladi. Normal mi acaba boyle olmasi. Cunku uzun zamandir hicbir hareketlenme de yoktu
Benimde dünden beri öyle bende doktora yarın söylücem bi tahlilde baktırıcam idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim bende biyandan yanma yok belki değildir demiyim diyorum ama bilemedim

Gece çok sancım oldu parça düştü düşük yaptım beta vermiştim ona 1000 lere gerilemiş demekki saglıklı gebelik degilmiş hakkımda hayırlsı böyleymiş mayıs annesi olamıcagım için üzgünüm Sizlere saglıklı hamilelikler saglıklar bebişler nasip etsin allah inşallah banada dua edin 😢
Rabbim en kisa zamanda kendini toparlayıp saglikli sihhatli bi sekilde tekrar nasip etsin insAllah

Gece çok sancım oldu parça düştü düşük yaptım beta vermiştim ona 1000 lere gerilemiş demekki saglıklı gebelik degilmiş hakkımda hayırlsı böyleymiş mayıs annesi olamıcagım için üzgünüm Sizlere saglıklı hamilelikler saglıklar bebişler nasip etsin allah inşallah banada dua edin 😢
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah canım kucağını boş bırakmasın gönlüne göre versin rabbim çok üzüldüm şimdi gördüm mesajını 😔🤲🏻

Benimde adet tarihim ve dün başladı o zaman onunlada alakali olabilir hepimiz yakin gebelik haftasindayiz cogumuzda boyle sancilar varsa heralde normaldir;(

Back