- 2 Temmuz 2011
- 756
- 303
- 323
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişEki Görüntüle 3097801
Kızlar bu 1848 değil mi bin sekiz yüz kırk sekiz negatif olan 1 falan değildir demi . Doktora gidene kadar delirmesem iyiEki Görüntüle 3097801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişEki Görüntüle 3097801
Kızlar bu 1848 değil mi bin sekiz yüz kırk sekiz negatif olan 1 falan değildir demi . Doktora gidene kadar delirmesem iyiEki Görüntüle 3097801
İnşallah dediğiniz gibidir çok çok sağolunYaaa ne demek sizden de Allah razı olsun. Güzel bir gebelikle sizde evladınız da sağlıklı birbirinize kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Hiç kafanıza takıp stres yapmayın değerin düşük olması bebişinizin daha çok minik olmasından
Canım ben de 64 ile öğrendim. Şuan kalp atışını duyduk çok şükür. Önemli olan değer değil iki günde bir düzenli artması. İçini ferah tut :)Merhabalar. Bugün kan verdim ve beta hcg 44 çıktı daha önce 2 bebek kaybettim. Birinde düzenli artış olmamıştı sağlıksızdı diğerinin kalbi durdu. Son kürtajdan bu yana 2 yıl geçti yeni hamile kaldım. Tedavi görmeme rağmen. Şimdi Öğrendiğimden sevinemiyorum yüreğim ağzımda sizler ilk öğrendiğinizde betanız kaçtı? 44 beta hcg düzenli artar mı Bi bilginiz var mı nolur cevapsız koymayın beni..
Çok sağolun iki kez sağlıksız gebelik geçirdim ikisini de kürtajla aldılar. Kötüyü çağırmak istemiyorum ama insan ister istemez endişeleniyor sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallahCanım ben de 64 ile öğrendim. Şuan kalp atışını duyduk çok şükür. Önemli olan değer değil iki günde bir düzenli artması. İçini ferah tut :)
Korkma canım benimde adetten bir gün önce başladı kahverengi lekelenme korktun ağladım hatta baya ama betam 2 günde bir 2 buçuk katı artmaya devam etti suanda da 3 4 günde bir bir damla kadar belki yoktur peceteye açık kahve akıntı geliyor doktora 3 kere durmadan sormusumdur belki korkulacak bişey değil olabilir dedi ben günde 2 tane progesteron içiyorum varsa aksatma kullan bol bol dinlen çoğu kadında oluyor artık şiddetli ağrın yoksa endiselenmeMaalesef küçük bir şehirde oturduğum için acildeki nöbetçi olmadığını özel hastanede kapalı olduğu için beklemekten başka birşey yapamıyorum şuan
Normal canım daha görememiş olabilir kese boyutunda iyi bildiğim kadarıyla normal şuan herşey haftaya görürsünüz inşallah zatneŞuan bende aynı durumdayım 6+0 da gittim kese 14 mm ama içinde bişey göremedim git bir hafta sonra gel dedi sizin kese kaç mm
İnşallah bebeğimNormal canım daha görememiş olabilir kese boyutunda iyi bildiğim kadarıyla normal şuan herşey haftaya görürsünüz inşallah zatne
Ben de 3kğ verdim sabahları gözümü açar açmaz kusuyorum.sonra da gün boyu bulantım devam ediyor
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirerek kavuşursun bebeğine
Ben de bir boş gebelik geçirdim.Geçen sene de 8haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.çok iyi anlıyorum endişeni canım.Ama stres yapmak da olumsuz etkiliyor.Allah ın dediği olur,gönlümüzü ferah tutup,dua edip bekleyeceğiz inşallah hayırlısıyla bu kez kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi
İnşallah ya en son kontrole ne zman gittiniz?doktor daha önceki boş gebelik ve kalp durması ile ilgili birşey dedi mi? Ben genetik test yaptırmıştım 2 yıl önce yaşadıklarımdan sonra doktor kan pıhtılaşmasına meyil var demişti ama ney sebebi müdür demedi.Ben de ne olur ne olmaz bu gebelikte hemen kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım,iki hafta sonra gideceğim doktora umarım her şey yolunda olurBen de 3kğ verdim sabahları gözümü açar açmaz kusuyorum.sonra da gün boyu bulantım devam ediyor
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirerek kavuşursun bebeğine
Ben de bir boş gebelik geçirdim.Geçen sene de 8haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.çok iyi anlıyorum endişeni canım.Ama stres yapmak da olumsuz etkiliyor.Allah ın dediği olur,gönlümüzü ferah tutup,dua edip bekleyeceğiz inşallah hayırlısıyla bu kez kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi
Al bendende okadar bir dakika önce küstüm içim disima çıktı resmen ve bu benm iyi günlerim daha zor olan tükürük tutamayıp poşetle dolaşmamKızlar telefona bakamıyorum bulantı beni mahvetti kalkamıyorum başım çatlıyor napıvam bilmiyorum ilaç aldım bana mısın demiyor zaten midem bulanıyor bulantı için günde 5 ilaç içeceğim nasıl içeyim 3 tanezor içiyorum
Kuşum senin kac haftalik oldu suan? Bulanti iyi birsy diyorlar gebelikte. Saglikli diyorlar. Allah sifa versin kuzum. Benim suan hic yok valla bilmiyorum yani belirtim yokKızlar telefona bakamıyorum bulantı beni mahvetti kalkamıyorum başım çatlıyor napıvam bilmiyorum ilaç aldım bana mısın demiyor zaten midem bulanıyor bulantı için günde 5 ilaç içeceğim nasıl içeyim 3 tanezor içiyorum
Benim 10 gündür vardı zaten bazı günler çok azalıyor bitti gibi bazı günler sanki hastanelik olmuşum gibi. Bugün resmen fokur fokur kaynıyor midem Allah yardımcımız olsun cnmAl bendende okadar bir dakika önce küstüm içim disima çıktı resmen ve bu benm iyi günlerim daha zor olan tükürük tutamayıp poşetle dolaşmam
Benim 10 gündür vardı zaten bazı günler çok azalıyor bitti gibi bazı günler sanki hastanelik olmuşum gibi. Bugün resmen fokur fokur kaynıyor midem Allah yardımcımız olsun canımAl bendende okadar bir dakika önce küstüm içim disima çıktı resmen ve bu benm iyi günlerim daha zor olan tükürük tutamayıp poşetle dolaşmam
Evet bende öyle duymuştum ama yine de tedirginim 6 düşükten sonra. Gerçi hiç birisinde böyle olmamıştım ben ya belirtim olmazdı ya daha başlamadan belirtiler düşük olurdu ama yinede belirtileri yaşamazdım böyle. İlk defa böyle oldum anneme geldim yoksa kafamı kaldıramıyorum baş ağrısından bulantı bende ağrı yapıyor. Bugün 6+7 oldum ben kaç hafta sürecek bilmiyorum bazıları 3 ay diyor bazıları 10.haftada biter diyor anlamadım ama şuan bunh yazarken bile midem bulanıyorKuşum senin kac haftalik oldu suan? Bulanti iyi birsy diyorlar gebelikte. Saglikli diyorlar. Allah sifa versin kuzum. Benim suan hic yok valla bilmiyorum yani belirtim yok
Aminn canm şimdi bı sade sodaya yarım limon sıkıp içtim biraz iyi geldi bide mide yanmasına gaviskon şurup olmazsa olmazimBenim 10 gündür vardı zaten bazı günler çok azalıyor bitti gibi bazı günler sanki hastanelik olmuşum gibi. Bugün resmen fokur fokur kaynıyor midem Allah yardımcımız olsun canım
Kuzu ben süt sağma makinası almadım hiç eski usul bı pompa vardı birkaç gün onu kullanmıştım bende daha kimseye söylemedim tek yeğenim ve eşim biliyor yani kimseyede söylemeyi düşünmüyorum gizleyebilsem 3 aylık olana kadar da niyetim yok ama bulantilardan anlarlar zaten o da ayrı esimede WC den çıkıyordu birden gözüne tuttum adam şok oldu sahtedir bu dedi inanamadi şoku atlattıktan sonra kadar hiç sevinme heveslenip hayal kurmuyalum dedik daha önceki kayıplardan dolayı sevinemiyiruz bile sakın geçirmeye çalışıyoruz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahmerhabalar
henüz her şey için çok erken biliyorum ama ilk gebeliği olmayanlar daha önce hangi süt sağma makinesini filan kullandınız? durum malum 2 ay önce doğum yapan arkadaşımın 400 liraya aldığı süt sağma makinesi şu an 800-900 lira.
daha kimselere de söylemedim kalp atışını duymadan söylemeyi de düşünmüyorum açıkçası sizler nasıl söylediniz eşlerinize
Canm süt sagma makinesi benim lansinoh 2li elektirikliydi. Yani memnundum. Halen kenarda duruyor kimselere vermedim onu kullanacağım.merhabalar
henüz her şey için çok erken biliyorum ama ilk gebeliği olmayanlar daha önce hangi süt sağma makinesini filan kullandınız? durum malum 2 ay önce doğum yapan arkadaşımın 400 liraya aldığı süt sağma makinesi şu an 800-900 lira.
daha kimselere de söylemedim kalp atışını duymadan söylemeyi de düşünmüyorum açıkçası sizler nasıl söylediniz eşlerinize
Nasıl yani? Bulantı olunca sağlıklı, bulantı olmayınca sağlıksız mi oluyor??Kuşum senin kac haftalik oldu suan? Bulanti iyi birsy diyorlar gebelikte. Saglikli diyorlar. Allah sifa versin kuzum. Benim suan hic yok valla bilmiyorum yani belirtim yok
Canm süt sagma makinesi benim lansinoh 2li elektirikliydi. Yani memnundum. Halen kenarda duruyor kimselere vermedim onu kullanacağım.
Açıkçası ilk gebeligimde eşime söylerken özenmiştim , soyle ki , aralik sonuna dogru ogrenmistim ilk gebeligimi. Eşim çok öncesinde bir gün kitapçıya gitmiştik, Harry p. 'İn ciltli anime kitabı var biliyorsunuzdur. İlerde çocuğum olursa ona bu kitabi okumak çok isterim demisti. Gebelik haberini alınca, hemen kan tahlili yaptırdım ve o bahsettiği kitabı buldum kitapçının birinden. İlk sayfasına kan tahlil sonucunu koyup ufak bir not iliştirdim doğacak çocuğunun ağzından hediye paketi yapıp sana erken yılbaşı hediyesi aldım deyip vermiştim. ,zaten yılbaşına 2-3 gün vardı.
bu gebelik öğrendiğimde ben ailemin yanında yazliktaydim eşim ise isteydi yuzyuze söyleme ihtimalim yoktu bende pat diye telefonda söyledim çok çalış kocacım, ikinci bebek için çok bez parası lazim dedim adam telefonda birkaç saniye sessiz kaldı, benim çok calismam lazim deyip telefonu kapattı
ya ben de hemşireyim yoğun bakımdayım şu an için ama sonrası ne olur bilemem o nedenle şart bana elektrikli sağlam bir şey. ben de güzel bi şeyler yapmak istiyorum açıkçası. denememizin 3. ayı bu ay ve hani hep korunduk bunca zaman istemedik. dedik bi baktıralım kendimize nasılız. ben kadın doğuma o ürolojiye. neyse işte onun çift taraflı varikoseli çıktı ağustos 1 de opere olacak. olmadan önce mi versem bilemedim.Kuzu ben süt sağma makinası almadım hiç eski usul bı pompa vardı birkaç gün onu kullanmıştım bende daha kimseye söylemedim tek yeğenim ve eşim biliyor yani kimseyede söylemeyi düşünmüyorum gizleyebilsem 3 aylık olana kadar da niyetim yok ama bulantilardan anlarlar zaten o da ayrı esimede WC den çıkıyordu birden gözüne tuttum adam şok oldu sahtedir bu dedi inanamadi şoku atlattıktan sonra kadar hiç sevinme heveslenip hayal kurmuyalum dedik daha önceki kayıplardan dolayı sevinemiyiruz bile sakın geçirmeye çalışıyoruz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah