2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hahaha valla bişi diyim mi doktorlar her şeyi hatırlıyor cin gibi oluyo özellikle kadın doğumcular

erkek doğurmak şartbış gibi düşünmeyin bence.onlarda kötü niyetle söylemiyodur eminim.benim de 1 oğlum var 2.si de erkek.ben de isterdim 1 tane de kızım olsun.ben bile kendi kendime diyorum. bi tane daha yaparım belki kız olur diye.evlat tabi ayırt edilmez kesinlikle ama insan yine de farklı olsun istemiyo da değil yani

Erken döllenme olmuş bence canım. Çünkü 8 gün önce öğrenip değerinin 234 çıkması, keseyi daha erken görmen falan buna işaret ediyor. Ben mesela regl olmam gereken günde kan vermiştim 64 çıkmıştı beta. Bi de seninle aramızda 10 gün var regl tarihi olarak benim de 20 mayıs sat. Ama gebelik tarihlerimiz baya yakın seninle diye hatırlıyorum ben

Bence ileri degil temizlik isleminde dokunmasam anlmazdim insallah dediginiz gibi olur tesekkur ederim

benim hesabıma göre 9 haziranda döllenme olmuş yani evet erken döllenme olmuş, normalde reglden son 14. günlerde yumurtlama oluyor senin 9. gün olmuş
İşte haftasını hesaplayınca doktor mayısın son haftası gibi gebe kalmışım gibi hesaplanıyor orayı anlamadım bende canım

Evet canım ben de anlamadım haftasına göre hesaplandığında reglimden önce gebe kalmışım gibi oluyor. O yüzden ilk reglimş üzerine mi gördüm diye düşünüyorum

3 temmuzda gittin doktora di mi haziran değil dediğim gibi 8-9 haziran gibi döllenme olmuş senin yani regl bittikten sonra kalmışsın
Aynen ya 3 Temmuz Haziran nerden çıktı zaten ne olduysa haziranda oldu 3 temmüzda gittiğimde doktor 4+5 günlük dedi hep öyle de devam etti o zaman ben reglimden hemen önce mi gebe kalmış oluyorum. Anlamadım orasını :)))

Bu bilgiler iste cok iyi oluyor en azindan onlem alinabilir neyle karsilasabilecegimizi biliriz. Ben doguma kadar dindirmeye calisacagim dr umu da bilgilendiririm. Bebegime zarari olmasin hemoroidle dogum yapmak zoruma gitmez bi care bulunur elbet. Bilgi icin de sagol canim sbenim Allah hepimize saglikli kolay su gibi dogumlar nasip etsin

Aynen size.katiliyoru.Mesela benim oglum var bu bebege de erkege benziyor dediklerin de ablam 3. yu de dene belki kizin olur. Kizin yeri ayri erkegin ayri insan ikisini de istiyor.

Hayır canım regl haftamız gebeliğin 1. haftası gibi oluyor onla kafanı karıştırma regl bittikten 3 4 gün sonra hamile kalmışsın erken döllenme, erken yumurtlama olmuş yani. Reglden önce gebe kalıp üzerine görmemişsin

İşte haftasını hesaplayınca doktor mayısın son haftası gibi gebe kalmışım gibi hesaplanıyor orayı anlamadım bende canım
doktorlar regl tarihi bilinmediğinde ya da farklılık oldugunda ultrason ölçümlerini baz alıyor bildigim kadarıyla. muhtemelen erken döllenme oldugu icin doktor regl tarihini öne çekmiş olabilir oyuzden mayısın son haftası başlangıç diyor olabilir.

Aynen size.katiliyoru.Mesela benim oglum var bu bebege de erkege benziyor dediklerin de ablam 3. yu de dene belki kizin olur. Kizin yeri ayri erkegin ayri insan ikisini de istiyor.
kızı bulmak isterken ya 3.cü de erkek olursa kayınvalidem çok kız cocuk istemiş onlar da 3 kızkardeş oldugu icin muhtemelen ama 3 oğlu olmuş. kısmet, Allah ne veriyorsa bir bildiği vardır, bizim de 2.erkek çok şükür sağlıklılar ya gerisi hiç önemli değil :)

Canim erken dollenme ya da gec dollenme olabilirmis. Sizin ki erken dollenme olmus. Aslinda doktorun dogum tarihini revize etmesi gerekir. Benimki de bir hafta gec dollenme olmus. 14 hazirandi sat, bebegi takip etti 3.ay sat 21 haziran dedi. Gec dollenme olmus dedi. Bir hafta ileri atti dogumu

12+4 de erkek demişti özeldeki doktorum. Devletteki kıza benziyor demişti pek önemsemedim benziyor dediği için ama şimdi kız olduğu kesin gibi heralde 20. Haftada ayrıntılıda ne derseler ona inanıcam

Katılıyorum size o konuda sıkıntı yok ben kız evlat çok başka oluyor anne için ilerde fikrim ne olur bilmiyorum belki bende 3. Çocuğu düşünebilirim bi 5 sene sonra falan :) çocuk evin neşesi kız erkek farketmez ama dediğiniz gibi insan değişik olsun istiyor içinde bi yerde :)

Bende kayısı işe yarıyor aldım çantamda bulunduruyorum aklıma geldikçe de yiyorum canım bir de nir bardak suya koyup sabah suyunu içenler varmış onu da deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…