2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Adetinin üstünden kaç gün geçti benim 10 gün geçince yaşadım progesteron iğne fitil başladı dahada yaşamadım çok şükür doktoruna sor kuzum
Evet benimde 5 inde olmam gerekiyordu 10 gün geçmiş yarın gidicem inşallah bir sorun yoktur çok sağol :)

Bu kez olacak mfk gebesisin ben çok inandım çok güvendim bebeğin ski skiya tutunacak sana merak etme

Amin canım fodegayı marttan bu yana kullaniyorum da adendo da alacagim galiba

Bende 1 haziran son adet tarihim adetten 10 gün sonra kahverengi lekelenme yaşadım bundan dolayı ayın 13 ü bayram sonrası çağırdı kontrol etti kesen yerinde git bir hafta sonra gel dedi yolk keseyi görmediniz mi dedim yok görmedim dedi ister istemez insan olumsuza dediğiniz gibi kendini hazırlıyo ama Allah büyük belkide bi süpriz yaşarız ne dersin bitanem? Ayın kaçı hangi gün gel dedi benim cuma günü gitcem

Bende kürtaj dan çekiniyorum ismi bile tuhaf ediyor zaten insanın sıkıntısı varken bide ekstra sı çıkıyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Bende kürtaj dan çekiniyorum ismi bile tuhaf ediyor zaten insanın sıkıntısı varken bide ekstra sı çıkıyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ben de haftaya cuma gideceğim kesin olsun diye acaba haftaya cumadan sonraki pazartesi mi gitsem diyorum. Allah büyük hayirlisi neyse o olsun diyorum. Sağlikli nesiller versin hepimize inşallah. Bekleyip 8. Haftada bebeği gorenler kalbini duyanlar var. Süreç için hepimize güç versin her anlamda.

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı çok şükür 6+5 ve kalp atışını duyduk çok endişe içerisinde gittim doktora çünkü dün covid pozitif olduğunu öğrendim bir üşüme ve ateş ile acile gidip test verdim pozitif çıktı şükürler. olsun ki bebekte bir sorun yok daha önce bir düşük yaşadım kanda.pihtilasma sebebiyle o yüzden çok korktum sizler de dikkat ediniz bu aralar yine çok çoğaldı umarım hepimizin sağlıkla ilerler gebeliği

Sağlıkla alın kucağiniza inşallah

Reactions: Cmz
Evet haftaya gideceğim ben 21 i 8.haftam oluyor o zaman kalp atışı duyacam inşallah pimpirikliyim ben dr biliyor acaba acaba dememek için iki haftaya çağırdı keseden sonra

Kızlar bu 1848 değil mi bin sekiz yüz kırk sekiz negatif olan 1 falan değildir demi . Doktora gidene kadar delirmesem iyi

Hanımlar böyle durumlarda tüp bebek yaptım doktorum baktirdi, üç beş düşüğüm var çok tedirginim yada lekelenmem var korkuyorum gibi seyler soylerseniz bakiyorlar. allah atfetsin
hahaha aslında aklıma geldi de ki tüp bebek olmasa da tedavi gördüm gebelik için. ama doktor travma kaza gibi acil vakalarda bakıyoruz sadece deyince bi şey diyemedim. yarın başka bi yerde daha şansımı deneyeceğim.

Canım bildiğim kadarıyla kalp atisi normalde 5.haftada başlıyor ama cihaz yakalayamiyor çok çok minik genelde7-8. Haftadan sonra cihazda duyulmaya başlıyor. Ben gecem hafta(6temmuz) 4+0 mi 4+3 mu neydi kese için gittiğimde haftaya gel kalp atisi duyarız demisti ama şehir dışında olacağım deyip ayın 25 ine randevu aldım o zama kalp atisi için gideceğim. Birazda cihazın kalitesi de çok etkili mesela şöyle diyim ilk gebeligimde kanamam olduğunda fakülteye gittim hemen ultrasonla vajinal baktılar dedi ki kalp atisi yok, kurtaj olmanız gerekir duyamıyoruz kalp atisi kese cok duzgun ve saglikli degil dediler gece yarısıydı. Ertesi sabah hemen kendi doktoruma gittim gümbür gümbür kalp atisi vardı mesela cihaz kalitesi çok etkili gerçekten. O yüzden acele etmeyin derim, duyulmuyorsa belki cihazdan kaynaklıdır.

Salı günü gideceğim canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…