2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
merhaba arkadaşlar bi aksilik olmazsa inşallah bu topikte olacağım dün evde yaptığım testle öğrendim gebeliğimi sonrasında acile gittim kan vermek için yapamayız dediler. özel hastaneyi aradım acilden girişle bakabiliyor musunuz diye onlar da yok dedi. en azından pzt ye kadar elimde bi değer olur da pzt günü olan değerle kontrol ederim diyordum. sat 14 haziran olduğu için 4+3 görünüyorum. bu kan tahlilleri ve ilk ultrason kontrolü için geç kalmış olmam değil mi pzt başlayınca? ya da kaçıncı haftada tamamlanması gerekiyor bu ilk kontrol prosedürlerinin ? Allah korusun ters bi şeyler olur da haberim olmazsa gerginliği var üzerimde

Hayırlı olsun, bende 5+2 yim evde yaptıgım testle öğrendim, kan vermedim, randevu aldım direkt Dr a gideceğim ama arkadaşların cogu değerli kan baktırmıslar, bunu Dr mu talep ediyor yoksa acile gidip direkt isteyince yapıyorlar mı bilemiyorum

Kizlar merhaba sat a gore 6+2 haftalik hamileyim ama doktor keseyi gormesine ragmen bebegi goremedi haftaya tekrar cagirdi gorunmezse kürtaj olacak. Hayirlisi bakalim. Her şey Allahtan
Ben de bugün gittim sata göre 5+4 ama kese 6 haftalığa uygun yolk var bebek yok dedi alttan baktı. Haftaya bir daha gel dedi. Aynı durumdayız. Kimisi yolk varsa bebek vardır diyor ama doktor onunla alakası yok gelismemistir falan dedi

bana başka bi hastanede çalışan arkadaşım acilde bhcg baktırmak istiyorum diyince yapıyorlar git baktır dedi diye düştüm yollara ama bakmadılar. bu değerin yükseliş miktarı bu ilk haftalarda önemli diye biliyorum. imkanınız varsa bi deneyin bence. ben mecbur pzt bekleyeceğim. tedaviye gittiğim doktora değil önce devlete gideceğim 2 kere. artış iyi derse kendi doktoruma gideceğim.
içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Kizlar merhaba sat a gore 6+2 haftalik hamileyim ama doktor keseyi gormesine ragmen bebegi goremedi haftaya tekrar cagirdi gorunmezse kürtaj olacak. Hayirlisi bakalim. Her şey Allahtan
Ben boyle olunca doktorlara kiziyorum zaten gebelik yeterince stresli bi de drlar strese sokuyor gebeleri. Kuzum benim gec dollenmeydi 7+5te bebek gorundu 9 da kalbi duyduk. Lutfen biraz daha bekleyin o donem ne doktorlar gezdim ne gerginlikler stresler yavrum iyi bile dayandi. 6+5 oldu alinmasi lazim gozukmediyse simdiye gozukmez dediler gozuktu allahtan umidini kesme kuzum

İnşallah kızımda böyle değildi onda hemen bebeğide kalp atisini da duymustuk. Hayirlisi bakalim.

Benim de kesem 15mm haftaya göre normalmiş ama bu degere bebek gorunmeliymis alttan da bakinca heveslenmeyelim ama üzulmeyelim de dedi. Her şeye haziriz tabi takdiri ilahi.

Merhabalarrr. Bende mart annesi olacak gibiyim. 2.cocuktan sonra bu hamileligim cok buyuk bi supriz oldu. Gerci hala duygularimdan emin degilim 34 gunde bir regli olan ben erken yumurtlama sokuyla hamile kaldım
Hayirli olsun diyelim Erken yumurtlama derken kacinci döngü gününde erken yumurtlama gördünüz?

Merhabalar. Bugün kan verdim ve beta hcg 44 çıktı daha önce 2 bebek kaybettim. Birinde düzenli artış olmamıştı sağlıksızdı diğerinin kalbi durdu. Son kürtajdan bu yana 2 yıl geçti yeni hamile kaldım. Tedavi görmeme rağmen. Şimdi Öğrendiğimden sevinemiyorum yüreğim ağzımda sizler ilk öğrendiğinizde betanız kaçtı? 44 beta hcg düzenli artar mı Bi bilginiz var mı nolur cevapsız koymayın beni..

Kızlar selam dün gece bir iki damla kahverengi akıntı gelmiş gece acilde beta verdim 14000 herhangi bir düşüş yok şimdi tekrar gelmiş bir iki damla böyle birşey yaşayan varmı
Adetinin üstünden kaç gün geçti benim 10 gün geçince yaşadım progesteron iğne fitil başladı dahada yaşamadım çok şükür doktoruna sor kuzum

Kızlar aşırı gaz şikayetimden dolayı doktora gittik vajinalle baktı kese 6 haftaya uyumlu yolk var ama embriyo göremedim dedi, 4 5 gün sonra tekrar gel dedi olabiliyor mu böyle
Benim 6 hafta da hiç birini göremedi sen endişelenme en azından yolk kesesi görünmüş bikaç güne yavrunda oluşur inşallah

Şuan bende aynı durumdayım 6+0 da gittim kese 14 mm ama içinde bişey göremedim git bir hafta sonra gel dedi sizin kese kaç mm

Canım benimde ilk öğrendiğimde 68 di. Dört gün sonra 616 oldu dört gün daha geçti 5300 oldu o değer hızlı yükseliyor merak etme. Ben dört gün arayla verdim ama doktorlar iki günde bir kan verip yükselmeyi takip edin diyor. Sen sadece iki günde bir kan ver iki kat artıp artmadığına dikkat et ve güzel düşün

Covid karantina sürecindeyim oyuzden cıkmak istemedim,agrı sancımda yok bu sürecte beklemek en iyisi zaten Bi sorun olsa kendini belli eder diye düşünüyorum ama Dr a bian önce gitmek içinde can atıyorum,bundan önceki gebeliğimde 9 haftalık kalbi durmustu, dış gebelik vs korkum da var ama Rabbim ne derse o, gitsemde olacak varsa oluyor

Hanımlar böyle durumlarda tüp bebek yaptım doktorum baktirdi, üç beş düşüğüm var çok tedirginim yada lekelenmem var korkuyorum gibi seyler soylerseniz bakiyorlar. allah atfetsin

Msjınız o kadar iyi geldi ki size anlatamam 2 gün sonra pazara denk geliyor kan verme imkanım olmayacak maalesef. Salı günü gidip kan vereyim diyorum. Mutlaka aynı hastane de aynı cihazla olsun istiyorum. Başka bir travma daha yaşamak istemiyorum hastaneler arası fark olabiliyor. Çok sağolun cevap yazdığınız için Allah razı olsun,

Yaaa ne demek sizden de Allah razı olsun. Güzel bir gebelikle sizde evladınız da sağlıklı birbirinize kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Hiç kafanıza takıp stres yapmayın değerin düşük olması bebişinizin daha çok minik olmasından

Şuan bende aynı durumdayım 6+0 da gittim kese 14 mm ama içinde bişey göremedim git bir hafta sonra gel dedi sizin kese kaç mm
Benim de 15mm imiş son adet tarihi de 1 haziran diye hatirliyorum ama emin de degilim son adetimi zaten 2 gun oldum.(ki hiç boyle olmaz 5gun normal olurdu lekelenmelerle 7gun) olumsuza aliştirmaya çalisiyorum kendimi. Nasip bakalim. Hic bir lekelenmem de yok şu an hamilelik belirtilerini yaşiyorum. Kurtajdan çekiniyorum biraz açikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…