2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
evet perinatoloji veya radyolog bakıyor canım. benim haftaya cumartesi dr um 20-21. haftalar için randevu alabilirsin demişti ona göre aldım perinatologtan randevu
Ama kesinlikle perinatoloji bakmalı Radyoliji uzmanlarını tavsiye etmiyorum bizim doktorlarımız da tavsiye etmiyor onların hepsinde hemen hemen eko çekimi yapılmıyor ama perinatoloji bakıyor.. bende yarın gireceğim 20+4 olacağım çok heyecanlıyım. Bilmiyorum tuhaf bir his var içimde canım.

Gozunuz aydin canim. Bak 2 hafta uzuldun bugun de 2 mutluluğu ayni anda yasadin

Kızlar bu sık idrara çıkma ne zaman biticek bebek hala kasıklarımda gibi hissediyorum hiç yukarı çıkmıyor
Of sorma ya gece beni çok rahatsız ediyor altına edecek duruma geliyorum gecede kalkmaya o kadar üşeniyorum ki anlatamam. İlerleyen zamanlarda daha da artacak demişlerdi inşalah artmaz böyle de çok zaten :)

Hayirlisi olsun canim

minseo Erkek bebekler önde gidiyor sanki

Eskiye göre azaldı dolgunlukta yok artık bu hafta pazartesi doktora gittiğimde aynı sekılde duruyor kanama alanı buyumemıs denildi, acık kahve ve yogun olmayan sekılde devam edıyor lekelenmem baZen gelıyor bazen gelmıyor , bugun bel agrım var sag bacak agrım var hafif karınımdada agrım var normalde hamile olmasam takvimime göre adet olmam gereken döneme denk gelıyor bugun ,belki vucut düzenli adet görmeye alıskın oldugu için bu donemde agrım olabılıyor bilmiyorum hayırlısını dılıyorum hep siz nasılsınız tamAmen kesildi mi iyisinizdir umarım
lelekenmelerin gecti mi canim nasilsi?
ı

Benim cok sukur kesildi canim.Daha iyi olduguna sevindim

Of sorma ya gece beni çok rahatsız ediyor altına edecek duruma geliyorum gecede kalkmaya o kadar üşeniyorum ki anlatamam. İlerleyen zamanlarda daha da artacak demişlerdi inşalah artmaz böyle de çok zaten :)
çok fena valla 10 dk içinde 3 kez falan gidiyorum. Aynı şekilde gece çok zor oluyor ebeveyn banyomda yok şimdilerde önemini anladım hahaha

Yok canım endişelenme aldığında içersin zaten

çok fena valla 10 dk içinde 3 kez falan gidiyorum. Aynı şekilde gece çok zor oluyor ebeveyn banyomda yok şimdilerde önemini anladım hahaha
Ayy bende sürekli gidiyorum ya günde kaç kez gittiğimi bilmiyom valla 1 bardak su içsem onda bile geliyor tuvaletim

@mayaaa canim sen nasilsin bir haber var mi on sonuc guzel çıkmıştı tam sonuc da guzel cikar İNSAALLAH
Canımm çoook sevindim güzel haberler almana çok şükür.Maşallah yaa hem de kızın oluyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim kesin sonuç çıkmadı hala yarın 3hafta oluyor ben de ön sonuç temiz çıksa da bi tedirginlikle bekliyorum

Canım gözün aydın güzel sonuçlar almışsın

Ben ayrı Bi şekilde d vitamini kullanmıyorum acaba kullandığım vitaminin içinde var diyemi vermedi doktor. Düzenli olarak kandada baktırıyorum ama şimdi aklıma takıldı öyle ayrı kullanmayınca

Bu ben ya gece valla uykudan kalkıp gitmeye bende üşeniyorum canım

10 dakikada 3 kez girmiyorum ama saat başı geliyor ben sabah öğle akşam yapmaya alışmıştım diyorum ya geceleri kalkıyorum yani geçen petekleri açtık çok soğuktu diye borulardan banyoya böcek gelmiş herhalde. Bend salgına yapacağım neredeyse saat 4 felan gece uyku sersemiyim bi baktım 2 tane böcek pıtır pıtır kaçıyorlar korkumdan giremedim seslendim eşime o da bana bişey oldu sandı. Sonra diğer WC ye girdim orada yoktu Allahtan.yemin ediyorum zaten korkuyorum böceklerden ve arıdan hatta yılan solucan vs. Yazarken bile içim tuhaf oluyor. Eşim ilaçladı ama ben yine de korkumdan kalkmıytlım sabah yaparım diye sabahı bekliyorum zorla uyuyorum açlık idrar sıkışıklığı ikisi aynı anda vuruyor.
Biz kadınlar gerçekten çok zorluk çekiyoruz hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…