Ama kesinlikle perinatoloji bakmalı Radyoliji uzmanlarını tavsiye etmiyorum bizim doktorlarımız da tavsiye etmiyor onların hepsinde hemen hemen eko çekimi yapılmıyor ama perinatoloji bakıyor.. bende yarın gireceğim 20+4 olacağım çok heyecanlıyım. Bilmiyorum tuhaf bir his var içimde canım.evet perinatoloji veya radyolog bakıyor canım. benim haftaya cumartesi dr um 20-21. haftalar için randevu alabilirsin demişti ona göre aldım perinatologtan randevu
Gozunuz aydin canim. Bak 2 hafta uzuldun bugun de 2 mutluluğu ayni anda yasadinKizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA
Yaa oyle mi benim gibi biri daha varmisBenim de tam tersi sata göre 3 mart ama 1 hafta önden gidiyorum hep. Sezaryen olacağım için de Şubat 20 den sonra doğumum olacak. Ama ben de Mart annelerine alıştım :))))
lelekenmelerin gecti mi canim nasilsi?Benımde aynı sekılde cabuk idrara cıkma ve bebegi asagıda göbek altında hissediyorum doktor normal zamanla buyudukce yukarı cıkar dedi
Of sorma ya gece beni çok rahatsız ediyor altına edecek duruma geliyorum gecede kalkmaya o kadar üşeniyorum ki anlatamam. İlerleyen zamanlarda daha da artacak demişlerdi inşalah artmaz böyle de çok zaten :)Kızlar bu sık idrara çıkma ne zaman biticekbebek hala kasıklarımda gibi hissediyorum hiç yukarı çıkmıyor
Hayirlisi olsun canimSelam kızlar, saat 09:00 da geldiğim hastaneden şimdi çıkabildim. Şükürler olsun ikizlerim iyi, bir sıkıntıları yok. 15+6 dayız, yaklaşık 130 gr çıktılar. Cinsiyetleri de kesinleşti erkekRheaa Bir oğlum var, yalnız kalmayacak olmasına sevindim.
ılelekenmelerin gecti mi canim nasilsi?
Doğumdan sonra bitecekKızlar bu sık idrara çıkma ne zaman biticekbebek hala kasıklarımda gibi hissediyorum hiç yukarı çıkmıyor
Cok sukur hamd olsun canim ALLAHIM saglikla nasip eder hepimizinkini İNSAALLAHGozunuz aydin canim. Bak 2 hafta uzuldun bugun de 2 mutluluğu ayni anda yasadin
Sagol canim ALLAH razı olsunYa o kadar sevindim ki anlatamam
Bende akşam gittim ama hiçbir şey bulamadım müslim örtü kalsaydı onu alacaktım yoktu
Ayy bende merak ediyorum
Benim cok sukur kesildi canim.Daha iyi olduguna sevindimEskiye göre azaldı dolgunlukta yok artık bu hafta pazartesi doktora gittiğimde aynı sekılde duruyor kanama alanı buyumemıs denildi, acık kahve ve yogun olmayan sekılde devam edıyor lekelenmem baZen gelıyor bazen gelmıyor , bugun bel agrım var sag bacak agrım var hafif karınımdada agrım var normalde hamile olmasam takvimime göre adet olmam gereken döneme denk gelıyor bugun ,belki vucut düzenli adet görmeye alıskın oldugu için bu donemde agrım olabılıyor bilmiyorum hayırlısını dılıyorum hep siz nasılsınız tamAmen kesildi mi iyisinizdir umarım
ı
çok fena valla 10 dk içinde 3 kez falan gidiyorum. Aynı şekilde gece çok zor oluyor ebeveyn banyomda yokOf sorma ya gece beni çok rahatsız ediyor altına edecek duruma geliyorum gecede kalkmaya o kadar üşeniyorum ki anlatamam. İlerleyen zamanlarda daha da artacak demişlerdi inşalah artmaz böyle de çok zaten :)
Yok canım endişelenme aldığında içersin zatenKızlar 2 gündür multivitamini içemedim bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama bi kurt düştü içime yine de. Sizce bir şey olur mu? Bitmişti çevremizdeki eczanelerde bulamadık 2 gündür şimdi bi eczaneyi aradık varmış eşim alıp gelecek
Ayy bende sürekli gidiyorum ya günde kaç kez gittiğimi bilmiyom valla 1 bardak su içsem onda bile geliyor tuvaletimçok fena valla 10 dk içinde 3 kez falan gidiyorum. Aynı şekilde gece çok zor oluyor ebeveyn banyomda yokşimdilerde önemini anladım hahaha
Kizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA
Canımm çoook sevindim güzel haberler almana çok şükür.Maşallah yaa hem de kızın oluyor@mayaaa canim sen nasilsin bir haber var mi on sonuc guzel çıkmıştı tam sonuc da guzel cikar İNSAALLAH
Canım gözün aydın güzel sonuçlar almışsınKizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA
Ben ayrı Bi şekilde d vitamini kullanmıyorum acaba kullandığım vitaminin içinde var diyemi vermedi doktor. Düzenli olarak kandada baktırıyorum ama şimdi aklıma takıldı öyle ayrı kullanmayıncaVenatura d3k2 kullanıyorum, doktorum marka önermedi ama d3k2 formunu o da önerdiğini söyledi. hamilelik öncesi kiloma göre kullanıyordum, 58 kg ya 6 damla şeklinde, 6.haftada kan testlerimi yaptırdım D vit düzeyim 75 cıkmıstı ara verdirdi doktorum.
17.haftadan sonra tekrar kullanmaya baslamamı istedi günde 5 damla şeklinde. önümüzdeki hafta yani 20.haftamda kan testlerimi tekrarlayacagım doktorum istediği icin. D vitaminine de bakılacak.
saglıklıyasıyoruz.com u takip ediyorum, venatura da sayfanın kurucularının ürettirdigi Türk markası. orda her 10 kg basına 1000 IU öneriliyor, bilimsel araştırma sonuclarına göre en uygun doz buymus
Bu ben ya gece valla uykudan kalkıp gitmeye bende üşeniyorum canımOf sorma ya gece beni çok rahatsız ediyor altına edecek duruma geliyorum gecede kalkmaya o kadar üşeniyorum ki anlatamam. İlerleyen zamanlarda daha da artacak demişlerdi inşalah artmaz böyle de çok zaten :)
10 dakikada 3 kez girmiyorum ama saat başı geliyor ben sabah öğle akşam yapmaya alışmıştımçok fena valla 10 dk içinde 3 kez falan gidiyorum. Aynı şekilde gece çok zor oluyor ebeveyn banyomda yokşimdilerde önemini anladım hahaha