2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Ben de inşallah ssvd istiyorum, Allah kolaylaştırsın ve merhametli insanlar çıkarsın karşımıza

Ben çoğunlukla unutuyorum, eşim hatırlatıyor. Haftada toplasan 3-4 kullanıyorum. İnşallah bir sorun olmuyordur.

Çok şükür canım, çok sevindim. Gelmiş geçmiş olsun, gözünüz ağdın

Evet k2 vitaminiyle birlikte kullanımını duymuştum, bakayım ben de bu markaya ve dozlarına çok teşekkür ederim. Ben 40 seviyelerindeydim hamilelik başında şimdi kaç henüz bakmadı doktorum ama sizin 75 süpermiş :)

Anlıyorum seni çünkü ben de son 10 senedir ojesiz kaldığım bir gün hatırlamıyorum, hatta bırakınca tırnaklarım havasızlıktan sapsarı olmuştu utanarak gezdim iki hafta neyseki sonra düzeldiler :) bakayım o markaya da teşekkürler.

Tebrik ederim, çok sevindim senin adına

Çok çok sevindim gözünüz aydın

Ay çok sevindim saglıkla olmasına, çok şükür canım hem bak gönlüne göre oluyor kız istiyordun ne güzel :) sağlıkla gelsin inşallah minnoş

Çok sevindim canım sağlıcakla gelsin inşallah kızın darisi tum test sonucu bekleyenlerin basina.

Gozunuz aydin Cok sevindim, sukur tebrikler

Çok sevindim canım gözünaydın sağlıkla kucağına al inşallah kızını Rheaa bi kızımız daha geldi listeye

Kizlar hepinizden ALLAH razı olsun ALLAHIM hic bi annemin yüzünü soldurmasin hevesini yarıda birakmasin hepimizin bebeğini saglikla kucagimiza almak nasip etsin İNSAALLAH

Ayyy çok sevindim canımmm şükür

Sagol canım bugun aşımı oldum vururken bir durum yokta vurduktan sonra kolda biraz agırlık oldu benim 5 dk geçti ebe normal dedi 27 haftaya gel son aşın var dedi kurtuluş yok valla ayakta canım yani kalçadan aşagı sabahları yok ama gece öldürüyorum agrıdan resmen kemiklerimin acısını hissediyorum

Ay ben de ayniyim yaa... Donemiyorum bile, kalcam genital bolgemde agri oluyor. Cok agir hissediyorum kendini. Kizimda hic boyle degildim. Suan 4 bitti ve halimiz buysa aynen 8.aydan sonreyi dusunemiyorum
Bugun 13.00 den beri ayaktayım 7 saat ayaktaydım daha yeni oturdum şuan nasılım biliyor musun ayak bel karın çevresi acayip agrı var birde bebişin dönüşlerinde kasılma gibi sancım oluyor o çok canımı yakıyor bende kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım

Belim ve sag bacagımda agrı var sürekli sırt üstü yatmaktan olabilir mi acaba başka yaşayan var mı aranızda arkdaslar , yaygın bir seklınde sancı ya da kramp seklınde değil

Çok sevındım çok sukur saglıkla kucagınıza alın inşallah

Kizlar haftalariniza bakiyorum da en gerisinizden gelen benim Nisan ayina yazilsaymisim ya. Bu saatten sonra da katilamam Mart annelerine alistimNasilsa sezeryan Mart ayinda dogumum olacak ama gorunurde baya geriyim
Benim de tam tersi sata göre 3 mart ama 1 hafta önden gidiyorum hep. Sezaryen olacağım için de Şubat 20 den sonra doğumum olacak. Ama ben de Mart annelerine alıştım :))))

Ya o kadar sevindim ki anlatamam
Bende akşam gittim ama hiçbir şey bulamadım müslim örtü kalsaydı onu alacaktım yoktu
Kızlar bu sık idrara çıkma ne zaman biticek bebek hala kasıklarımda gibi hissediyorum hiç yukarı çıkmıyor
Ayy bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…