2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim de 5 yıl olacak, aslında yeterli bir süre gibi görünüyor.
cok gecmiş olsun sana da canım, sezaryen sonrası toparlaman zor olmustur.
benim de cesaretim pek yok açıkcası, hani ağrı sancı filan onları göze alıyorum da bebekle ilgili bir sıkıntı çıkması ihtimali beni çok ürkütüyor, ilkinde de böyle bir süreç yaşadıgım icin endişeleniyorum. yine de normal doğum yaşamak isterim, böyle bir ikilemdeyim bakalım zaman ne gösterecek.
plasentanın aşağıda olması ile ilgili bana da doktorum hiçbir uyarıda bulunmadı, genel olarak zaten ağır kaldırmıyorum. belki çömelerek iş yapmamak lazım ama ona da cok dikkat edemiyorum bazen yere bişey dökülüyor silmen gerekiyor yapacak bişey yok. inşallah hepimizin zamanla yukarı cıkar, saglıkla gelir minnoşlar

Ben de inşallah ssvd istiyorum, Allah kolaylaştırsın ve merhametli insanlar çıkarsın karşımıza 🤲🏻🌸

Kızlar 2 gündür multivitamini içemedim bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama bi kurt düştü içime yine de. Sizce bir şey olur mu? Bitmişti çevremizdeki eczanelerde bulamadık 2 gündür şimdi bi eczaneyi aradık varmış eşim alıp gelecek

Ben çoğunlukla unutuyorum, eşim hatırlatıyor. Haftada toplasan 3-4 kullanıyorum. İnşallah bir sorun olmuyordur.

Kizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA🤲🤲🤲🤲

Çok şükür canım, çok sevindim. Gelmiş geçmiş olsun, gözünüz ağdın 🌷🤩

Venatura d3k2 kullanıyorum, doktorum marka önermedi ama d3k2 formunu o da önerdiğini söyledi. hamilelik öncesi kiloma göre kullanıyordum, 58 kg ya 6 damla şeklinde, 6.haftada kan testlerimi yaptırdım D vit düzeyim 75 cıkmıstı ara verdirdi doktorum.
17.haftadan sonra tekrar kullanmaya baslamamı istedi günde 5 damla şeklinde. önümüzdeki hafta yani 20.haftamda kan testlerimi tekrarlayacagım doktorum istediği icin. D vitaminine de bakılacak.
saglıklıyasıyoruz.com u takip ediyorum, venatura da sayfanın kurucularının ürettirdigi Türk markası. orda her 10 kg basına 1000 IU öneriliyor, bilimsel araştırma sonuclarına göre en uygun doz buymus
Evet k2 vitaminiyle birlikte kullanımını duymuştum, bakayım ben de bu markaya ve dozlarına çok teşekkür ederim. Ben 40 seviyelerindeydim hamilelik başında şimdi kaç henüz bakmadı doktorum ama sizin 75 süpermiş :)

Ben ojeden vazgecemiyorum, aslinda hamile kaldigimdan beri de hic ojesiz kaldigim olmadi. Bu yazdiginin disinda bir de Barielle diye bir marka var o da zararsiz icerikte. Ama bazen Flormar’i da suruveriyorum. Surekli oje suren bir insan olarak devamli aseton ve normal oje kullanimindansa kalici oje daha az zararli olabilir diye dusundum…
Anlıyorum seni çünkü ben de son 10 senedir ojesiz kaldığım bir gün hatırlamıyorum, hatta bırakınca tırnaklarım havasızlıktan sapsarı olmuştu utanarak gezdim iki hafta neyseki sonra düzeldiler :) bakayım o markaya da teşekkürler.

Kizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA🤲🤲🤲🤲
Tebrik ederim, çok sevindim senin adına 🤗

Çok çok sevindim gözünüz aydın 😊😊

Ay çok sevindim saglıkla olmasına, çok şükür canım :KK200: hem bak gönlüne göre oluyor kız istiyordun ne güzel :) sağlıkla gelsin inşallah minnoş :nazar:

Çok sevindim canım sağlıcakla gelsin inşallah kızın darisi tum test sonucu bekleyenlerin basina.

Gozunuz aydin💐 Cok sevindim, sukur 🤲🌿 tebrikler 🎊

Çok sevindim canım gözünaydın 🙏🙏🙏 sağlıkla kucağına al inşallah kızını Rheaa Rheaa bi kızımız daha geldi listeye 🐣

Ben de inşallah ssvd istiyorum, Allah kolaylaştırsın ve merhametli insanlar çıkarsın karşımıza 🤲🏻🌸

Ben çoğunlukla unutuyorum, eşim hatırlatıyor. Haftada toplasan 3-4 kullanıyorum. İnşallah bir sorun olmuyordur.

Çok şükür canım, çok sevindim. Gelmiş geçmiş olsun, gözünüz ağdın 🌷🤩
Kizlar hepinizden ALLAH razı olsun ALLAHIM hic bi annemin yüzünü soldurmasin hevesini yarıda birakmasin hepimizin bebeğini saglikla kucagimiza almak nasip etsin İNSAALLAH 🤲🤲🤲

Ayyy çok sevindim canımmm şükür ❤️😍

Aslında aç bırakmıyorum.. ama ben sebze sevmeyen, fast food ve hamur sever biri olduğum için :) karnım doysa da gözüm doymuyor. Direk mutsuzluk sebebi :) Ohoo.. 20 yılı aşkındır diyet yapıyorum. Diyetisyenle de çalışıldı elbet :KK66: Doğumdan sonra asla diyet listesine uyamam ama maalesef. Şimdi bile öyle.. O zaman da yeter ki oğlan aç kalmasın diye bir yemekler uydururum ancak sanırım, onun dışında yemek yemeye fırsat bulabileceğimi sanmadığım için muhtemelen zayıflarım zaten :) Oğlumda bile tek bebecikle öyle olmuştu. Yoksa faydası olduğu kesin de..

Ben de pehlivanlığa başladım bu sabah :-) El mahkum valla. Netten de yağlar araştırdım. Karıştırcam etcem.. Elimden geleni yapacağım :)

Merak etme 1-2 ay sonra almaya başlarsın. Çok da almazsın. Yüzün istediğin gibi olur bence :) 👌

Çok saol canım. Bizde vardı aslında, çok da memnundum. Sonra artık oğlan biraz büyüyünce bozuldu kendi kendine. Bu fiyat baya iyiymiş aslında. Bu sefer kameralı olsun istiyordum ben. Onu da görürsen aklında olsun :) Bakınıyorum.

Selam canım :KK25:
20 haftaya normal bence kilo alımın. Tabi kilona da bağlı.
Aşı sonrası ağrı var mı yok mu, ne oluyor ne bitiyor yaz olur mu? Valla ben geçen gebelikte olmamıştım aşı, çok korktu gözüm 🙈
Ayak dediğin tam ayak mı bacak mı canım ya? Nerden çıktı ki o? Çok geçmiş olsuunn..

Minnak bebiiiiş ş:KK68::nazar:
Sezaryen bile olsa Nisan gibi olmaz mı? Fark etmez yine kalplerin Mart annesi olursun da 🥰

Benim doktorda doğum yapan birinden duyduğuma göre benimki pek normal doğum taraftarı değilmiş ama şartlarını konuşmadım. Belki farklı bir durum vardı. Ben de 38. haftada planlı sezaryen olmuştum ama baya baya doğum belirtileri artmıştı artık. O yüzden içim rahattı. Bu doktorla hiç konuşmadım ya.. Ben de merak ediyorum. Bir de geçen sefer ben işe dönmeyecektim. Öyle olunca 32. haftada direk ayrılmıştım izne. Ne harika olmuştu. Şimdi ne kadar çalışsam kar olacak. Yine de en azından 1 hafta öncesinden ayrılmak istiyorum ki hazırlıklar yapabileyim evde de.. Hem kafam dinlensin. En geç 38'de ayrılmak zaten mecbur. 39da alalım derse öyle yaparım ama erken gelmek de isteyebilir.. Bu sefer hiç evde duramamış olurum. Aslında 37de ayrılsam, 38'de alsa düşüncem vardı ama 39 da çocuk için daha iyi.. Ay vallahi çok karışık yaa :KK51:İnşallah sağlıkla ilerleriz sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz :dua::KK68::KK200:
Sagol canım 🥰 bugun aşımı oldum vururken bir durum yokta vurduktan sonra kolda biraz agırlık oldu benim 5 dk geçti ebe normal dedi 27 haftaya gel son aşın var dedi kurtuluş yok valla 😃 ayakta canım yani kalçadan aşagı sabahları yok ama gece öldürüyorum agrıdan resmen kemiklerimin acısını hissediyorum🥺

Ay ben de ayniyim yaa... Donemiyorum bile, kalcam genital bolgemde agri oluyor. Cok agir hissediyorum kendini. Kizimda hic boyle degildim. Suan 4 bitti ve halimiz buysa aynen 8.aydan sonreyi dusunemiyorum:KK43:
Bugun 13.00 den beri ayaktayım 7 saat ayaktaydım daha yeni oturdum şuan nasılım biliyor musun ayak bel karın çevresi acayip agrı var birde bebişin dönüşlerinde kasılma gibi sancım oluyor o çok canımı yakıyor bende kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım😐

Belim ve sag bacagımda agrı var sürekli sırt üstü yatmaktan olabilir mi acaba başka yaşayan var mı aranızda arkdaslar , yaygın bir seklınde sancı ya da kramp seklınde değil

Çok sevındım çok sukur saglıkla kucagınıza alın inşallah 💖🙏🙏🫶🏻

Kizlar haftalariniza bakiyorum da en gerisinizden gelen benim😅 Nisan ayina yazilsaymisim ya. Bu saatten sonra da katilamam Mart annelerine alistim😅Nasilsa sezeryan Mart ayinda dogumum olacak ama gorunurde baya geriyim😁
Benim de tam tersi sata göre 3 mart ama 1 hafta önden gidiyorum hep. Sezaryen olacağım için de Şubat 20 den sonra doğumum olacak. Ama ben de Mart annelerine alıştım :))))

Ya o kadar sevindim ki anlatamam🥰🥰🥰
Merhabalar ben bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum hafif bi kol ağrısı dışında hiçbir sorun yok çok şükür 😊 cekinen , korkan arkadaşlar varsa gönülleri rahat olsun diye yazdım 🌻🌻

Bir de bugun a101e bebek ürünleri gelmiş alan oldu mu ben bi kac parça zor buldum 👶bulduklarimi da kaçırmadım 😂😂
Bende akşam gittim ama hiçbir şey bulamadım müslim örtü kalsaydı onu alacaktım yoktu😌
Kızlar bu sık idrara çıkma ne zaman biticek 🤦🏻‍♀️ bebek hala kasıklarımda gibi hissediyorum hiç yukarı çıkmıyor 😁
Ayy bende merak ediyorum 😂

X